Myszata 02.12.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam wszystkich serdecznie! już prawie zdecydowaliśmy się z mężem na zakup projektu Melodii. Spośród setek projektów, ten najbardziej nam się spodobał i właściwie wszyskie kolejne porównujemy do Melodii. W porównaniach wusuwa się ona na prowadzenie, dlatego chyba już czas zakończyć poszukiwania . Stąd nasza wizyta na tym forum. Jest tu wiele cennych uwag i podpowiedzi . Zastanawiamy się nad poszerzeniem naszej Melodii o ok 2 m w części salonu i nad wysunięciem ściany frontowej od kuchni do przodu o ok. 1 metr. Może macie podobne doświadczenia w powiększaniu Melodii? Jak przełożyło się to na cenę projektu? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zgodę na zmiany dostałem gratis od biura projektowego.A naniesienie zmian przez kierbuda też nic nie kosztowało.Ale nie było to "przesunięcie ściany o 1 m",co może się wiązać z przeprojektowaniem/przeliczeniem n.p. stropu.Na pewno koszty będą.Ja bym zagrał tak: kupię projekt ale chcę to,to i to.Może przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts