Jacky40 02.12.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam.Mam pytanie czym przykleić odpadnięte płytki ścienne w łazience.Odpadło kilkanaście płytek i chciałbym je przykleić na tym samym podłożu.Podłoże jest mocne i stabilne.Płytki odpadły w różnych miejscach i chciałem je na jakiś czas przykleić do generalnego remonty.Czy są jakieś kleje na których można by było przykleić płytki.Chodzi mi o kleje płynne (takie jak kropelka).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 02.12.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zacząć by trzeba od powodów odpadania. Przykleić można spróbować na silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 z płynnych masz jeszcze wikol, butapren, klej do wykładziny itp przy kilku płytkach mozna sie bawić w płynne klejeprzy wiekszej ilości - klej do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 02.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 można spróbować ośmiorniczką jak nie za dużo tych płytek. w marketach budowlanych, można kupić takie tubki wyciskane jak silikon - taniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 02.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 kup w kartuszu do wyciskania klej montażowy do wszystkiego (ceramika,drewno,kamień itd) około 11zł /szt.tylko jeżeli nie podskrobiesz poprzedniego podłoża to będziesz miał minimalnie wystające płytki-o grubosć kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 to wyżej odnośnie płytek ściennych ... a co w przypadku kiedy odpadły płytki podłogowe po których się notabene chodzi ?odpadły mi dwie połówki (karo) w łazience w narożnikach ... jedna pękła ...powód? znam .... wyłódkowało podłogę ... po roku mieszkania środek odrobinę opadł (nawet się kiedyś zastabnawiałam, czy to nie cała podłoga osiada, ale wyglada że nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 02.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wyskrob stary klej żeby zrobić miejsce na nowy i umieszaj trochę kleju do glazury - zrób trochę rzadszy żeby dobrze się rozpłynął i wszędzie dotarł. A możesz napisać coś o tej podłodze dlaczego się ugieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts