barto307cc 02.12.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No to zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja mam być pierwszy ? Niech będzie . p.s. teraz wprawdzie nie mam czasu , ale wieczorem jeszcze wpadne po wnikliwym przejrzeniu dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 02.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja będę druga trudno Witam mojego Anioła stróża:) miło popatrzec na Twoje zdjęcia chociaż wole oglądac Twój domek w realu:) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No to teraz bardziej obszernie siem wypowiem . Co do projektu . Troszkę dużo tych załamań i wszystkiego na dachu jak na mój spaczony gust . Dwa balkoniki z tego jeden nad wykuszem (tam aż się prosi o balkon) . Kominek grillowy i nie tylko w podcieniu , no bardzo ładne rozwiazanie . Podoba mnie się . Ależ gigantyczna garderoba no no . Właśnie dopatrzyłem że jest i trzeci balkonik . Widze że szalunek na fundamencia to po nowemu też miałaś . I porothermek w dwóch kolorkach , zupełnie jak u mnie . Szczerze mówiąc to tak patrząc z perspektywy to nie wiem czy teraz ederu albo poromura bym nie wział . Brame też już masz . Mnie nie chcieli jeszcze zrobić bo wylewki nie mam . No i co z tego że nie ma , jakies sztuczne problemy wymyślają. Czy to najlepszy okres zakupowy . No nie wiem , wykończeniówka wykańcza przecież .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Brame też już masz . Mnie nie chcieli jeszcze zrobić bo wylewki nie mam . No i co z tego że nie ma , jakies sztuczne problemy wymyślają. Czy to najlepszy okres zakupowy . No nie wiem , wykończeniówka wykańcza przecież .... U mnie nic nie mówili przy bramie,że coś im nie pasuje,pytali ile będzie wylewki,podłożyli cegły klinkierowe bo akurat idealny wymiar mają i jest ok . Mnie tam chyba wykończeniówka nie wykończy,ja jestem pełna zapału i umię sobie poradzić z przeszkodami których napewno będzie sporo . Chociaż stan surowy zamkniety obył się u mnie bez stresów prawie ,co się żadko zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 22.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No choinka przednia :) ale mam nadzieje że w przyszłym roku będziecie mieli żywą choinke i taką bycza na pół salonu No i że jakieś pierniczki upieczesz ja oczywiście przyjade je zjeśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3895.JPG Otulona śniegiem okolica, przydrożne drzewa i każda ulica. Choinkowe lampiki wesoło mrugają, wielką radość ludziom dzisiaj ogłaszają. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3896.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To znowu jo Życzę zdrowia, szczęścia, kasy, w nowym roku extra wczasy. Prostej drogi bez zakrętów, a w miłości żadnych błędów. http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/632.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 barto przejrzalam sobie zdjecia, bardzo spodobaly mi sie dachowki i cegla klinkierowa, jesli mozesz podaj co to za kolor ladny dom, z tego co piszesz duzy salon sie szykuje no i kuchnia chyba sie zakochalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam sąsiadkę . Dachówka to KORAMIC E32-kasztan angoba szlachetna a cegła klinkierowa to kolor ETNA z Wienerbergera [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gekoz 12.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Śliczny domek:) doczytałam że macie już poś której na razie nie użytkujecie, ale mam pytanie odnośnie kosztów i powierzchni jaką zajmuje? Szukamy kogoś z okolic do wykonania oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 14.01.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Koszt oczyszczalni to 7.150zł z montażem.Miejsca zajmuje niewiele bo mamy oczyszczalnię biologiczną z kopczykiem bo wysoko wody gruntowe u nas są . Oczyszczalnię zakupiliśmy w firmie: http://www.adhavi.eu/adhavi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam Pięknie sie zapowiada . Kuchnia bardzo ładna. W jakim programie ją robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.02.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Projekt kuchni robiła mi firma gdzie ją zamawiałam.Było to PRO100 wersja profesjonalna,bo mam demo ale takiego wizerunku kuchni tam nie można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 16.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo jak miło popatrzec ja jednak jestm daleko daleko w lesie:) pięknie koleżanko wygląda wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Widzę (a chyba dobrze) że też robisz zakupy w alexie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Można poprosić o namiary na sklep gdzie zamawialiście grzejniki. Fajne som z góry dziękuję, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.03.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Fenix czasem w Alexie coś tam kupię,ale żadko bo drogo mają.Akurat na płytki mają promocję to czemu nie Majki grzejniki zamawiał mi instalator u siebie gdzieś w hurtowni,nawet dobe ceny mu dali,bo porównywałam w necie i były droższe. Tu możesz sobie przejrzeć jakie grzejniki ma ta firma i później poszperaj w necie gdzie taniej http://enix.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 27.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam i gratuluję super domku. Będę tu często zaglądała, szczególnie że wybraliśmy takie same płytki Pilch do jednej z łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.03.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam,zapraszam . A co do płytek to już zmieniłam koncepcję .Będzie szaraz ale nie z Pilcha już,wybrałam inne większe płytki.W poniedziałek będę miała projekt już to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts