barto307cc 21.12.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam Cieszę się,że Ci się podoba u nas ). Na kominku jest TRAWERTYN ROMANO ,kominek był wykonywany przez firmę kominki i kominy z Zielonej Góry. Tutaj link do ich strony: http://www.kominkiikominy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i1107.photobucket.com/albums/h391/Fenix9999/3157.gif?t=1293128754 Przemiłej chwili podczas Wigilii, marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia wrażeń moc w sylwestrową noc, dużo uroku w Nowym Roku. http://i1107.photobucket.com/albums/h391/Fenix9999/2992.jpg?t=1293128754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 12.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Domek super! Oświetlenie pierwsza klasa, chyba coś tam ściągnę od Was! A możesz coś napisać o kosztach na poszczególnych etapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.02.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam bierz co chcesz )). O kosztach napisze na priv ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.02.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Barto czy Ty czasami nie masz pieca ACV ? Czy miałaś taką sytuację kiedyś, że się wyłączył sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 24.02.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam tak tak mam piec ACV ale nic takiego sie nie zdarza u mnie.Chodzi sprawnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Kurcze mi ze 3-4 razy zgasł. Coprawda jeszcze nie mieszkamy i idzie na pół gwizdka ale muszę się temu bliżej przyjrzeć. Nie wiem czy gaz tak często wyłączają, czy to coś z piecem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.02.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Hmm a to nie wiem,my mamy gaz z butli GASPOL także nie wyłączają u nas .Jedynie dwa raz nam sie zapowietrzył i taka letnia woda leciała ale to ze względu na to,że mamy połączone to z buforem jeszcze i kominkiem i czasem za dużo powietrza tam jest. Zadzwoń spytac na serwis,u nas z początku był ciut źle ustawiony i zadzwoniłam na serwis Pan na drugi dzień przyjechał,wyregulował wszytsko i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Barto, czy możesz napisać czym impregnowaliście kostkę i czy czyściłaś ją po impregnacji. Mam taka samą i po roku (bez impregnacji) wygląda fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.04.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Hej,czyściłam kostkę przed impregnacją,bo po co czyścić po????My też mamy kostkę od zeszłego roku,ale podobno dopiero na drugi sezon się impregnuje aż wszystkie wykwity powychodzą.Impregnowałam impregnatem silikonowym SARSIL BRUK,różnica jest ogromna,szczególnie przy tym kolorze kostki,przed impregnacją wyglądała jak wyblakła,a teraz wygląda mokra jak po deszczu.Stworzyła się taka fajna powłoka silikonowa na wierzchu,że jak pada deszcz to kropelki wody zostaja na kostce a nie wsiąkają do kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No efekt po impregnacji ekstra. Ile poszło wam impregnatu bo z tego co widzę macie dużo kostki położonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Super to wyszło. Moja kostka wygląd ładnie tylko jak jest mokra, wiec impregnacja powinna jej pomóc. Czy możesz jeszcze napisać tylko ile tego Sarsila idzie na metr kwadratowy. Tani to on niestety nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.04.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ten impregnat jest w puszcze 5l,kosztuje 81zł,narazie zaimpregnowałam przód domu cały,to poszły mi niecałe dwie puszki,został taras jeszcze i tochę chodnika przed bramą,także myslę że 3 puszki pójdą.Impregnuje dwa razy,mokre na mokre żeby dobrze pokryło.A kostki mamy 160m2. Kolu powiem Ci,że moja też wyglądała tylko fajnie jak była mokra,tak chyba ten odcień kostki ma.No ale teraz wygląda ciagle jakby była mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Kurcze, ja przeczytałam na ich stronce, że tego idzie 1 litr na 1,5 do 3 mkw i przeraziła mnie ilość. Jeśli idzie tego tyle co mówisz, to super. Mam kostki też ok 160 metrów. Możesz jeszcze napisać, gdzie udało Ci się kupić ten 5 litrowy za 81 zł. Na allegro maja po 120 zł. Wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie. Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Jola z Melisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.04.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No też się przeraziłam jak to przeczytałam na opakowaniu,hahha,ale w rzeczywistości nie jest tak źle .Dlatego najlepiej impregnować to wałkiem,bo pędzlem duzo więcej tego się zuzywa.Impregnat kupowałam w Ken-Polu.Też oglądałm na allegro i drogie przeszło 100zł wszystkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 08.04.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Barto napisz proszę czy jesteś zadowolona ze swoich salonowych płytek , czy po myciu musisz je wycierać na sucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.04.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Barto napisz proszę czy jesteś zadowolona ze swoich salonowych płytek , czy po myciu musisz je wycierać na sucho? Witam, jestem z nich bardzo zadowolona,są rewelacyjne,myję je na mokro,nic na sucho nie wycieram i nie ma żadnych plam,zacieków.....w przeciwieństwie do moich białych polerowanych gresów w łazience,wrrrr.Ale też już na nie mam sposób .Wcześniej wycierałam i odrazu polerowałam na sucho bo widać każdy mokry slad,teraz myję je płynem do kąpieli i po wyschnięciu są jak nowe,bez sladu żadnego i bez polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej! Twój dziennik budowy jest dla mnie inspiracją, szczególnie jeśli chodzi o wykończenie wnętrz. Poza tym udzielasz cennych rad, za co należą Ci się szczególne słowa podziękowania Ja dalej będę pewnie Cię męczyła o wysokość parapetu w wykuszu nad podłogą Pozdrawiam serdecznie wprost z portalu Extradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.05.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam )) dziękuję za miły komentarz .Już idę mierzyć tą wysokość )). 66 cm od gotowej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts