barto307cc 02.07.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No też się cieszę,że już końcówka .W sumie na koniec miesiąca jest planowana przeprowadzka,jupiiii . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.07.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Olu montaż kuchni ma być w drugiej połowie lipca,ale może będzie wcześniej ok.15 lipca już .Szafki górne i boczne będą na wysoki połysk białe a dolne szafki będą w wysokim połysku czarne z drobinkami brokatu .Do tego będzie blat z kamienia taki biały z lekkim szarym .To będzie taka prosta nowoczesna kuchnia,bez uchwytów otwieranie szafek w systemie ''tip on'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 No to się ciekawie zapowiada.... Będę kibicować.... Moja ma być w środę, albo w czwartek.... Zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.07.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Arnika jak się mieszka??widzę,że walczysz z brudem pobudowlanym?hmm mnie też to czeka zaniedługo nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 No tak... trwają u mnie jeszcze prace, ale i tak zawsze siedziałam na budowie... 4 pokoje mamy gotowe, salon do zrobienia, więc się kurzy jak diabli. Garaż dzisiaj skończony i na razie z brudem kafelkowym spokój.... Za dwa tygodnie przyjedzie kafelkarz ( teraz pojechał zrobić coś co umówił sie dużo wcześniej....) więc jeszcze przede mną wszystko...Ale siada ten syf, i jeszcze będzie siadał.... A mieszka się cudownie. Pomimo wielu niedogodności, i kurzu wreszcie mam przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.07.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Olu grzejniki łazienkowe zamawiał mi elektryk gdzieś u siebie w hurtowni bo miał fajny rabat.Są to grzejniki ENIX Hiacynt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 04.07.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A ja mam tym razem pytanie dotyczące oświetlenia w łazience. My także chcieliśmy punktowe z czego jedna lampa ma bezpośrednio wisieć nad prysznicem i tu jest właśnie problem bo nic nie możemy dostać. Czy możesz napisać co to są za lampy i gdzie ja kupiłaś. Czy w Twojej łazience także będzie lampa nad prysznicem? Z tego co wiem to tylko specjalne lampy nnadają się do łazienek przede wszystkim nad prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.07.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Lampy do łazienki dolnej to tubki kupione tu: http://kwazar-lighting.pl/oswietlenie-lampy-przysufitowe-k-30n,-oprawa-halogenowa,-natynkowa-o_l_113_9106.html Lampa jedna wisi z brzegu kabiny prysznicowej,nie centralnie nad prysznicem Podobno do łazienek powinny być specjalne lampy,ale mi się te akurat spodobały także się nie przejmujowałam czy się nadają czy nie .Poza tym,teraz w łazience też mam normalne halgenki i oprawy jak w innych pomieszczeniach i nic się nie dzieje. Edytowane 4 Lipca 2010 przez barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.07.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witaj, bardzo mi się podoba u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.07.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam Claudii .Cieszę się bardzo i muszę Ci przy okazji podziękować za namiar na sklep gdzie kupowałaś panele.Rzeczywiście panowie montażyści w expreswym tempie położyli nam panele.100m2 w 3 godziny.Szybko,tanio, i sprawnie . A jak się mieszka??te zdjęcia kuchni kiedy wkleisz,bo zaglądam i nic nie ma ciagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.07.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mieszka ....hm tego bym raczej nie nazwała mieszkaniem to jest koczowanie ,syf syf jeden wielki syf... Kuchnie pokażę kiedyś tam , teraz jest pozakrywana foliami bo robię taki barek z żywicy ale myślę ,że może jutro skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witaj! Wcześniej znałam trochę Twoją budowę ze strony extradomu.A dziś odalazłam tu Twój dziennik :)Zapamiętałam Cię bo budujemy podobne domy-ja buduję Librę ze stajni dobre-domy.Jestem pod wrażeniemtempa prac u Ciebie.I gratuluję gustu-bardzo mi się u Ciebie podoba .będę śledzić-proszę o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdjęć Pozxrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.07.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam,witam . Zdjęcia będę wklejać na bieżąco jak będzie coś nowego i wysprzątanego,hahah.ALe w tym tygodniu górale już kończą,także zostaje tylko sprzatanie ). Cieszę się,że Ci się podobają moje wnętrza,jak chodzi o jakieś konkretne zdjęcia to pisz,wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 25.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 hej Piękny dom , oboje z mężem jesteśmy zauroczeni! Myślę , że będziemy się inspirować waszymi wnętrzami. A i mam pytanie o rozmiary kominka, chodzi o szerokość i głębokość- czyli ile na pokój wychodzi, bo jest Piękny! Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ale u Ciebie dużo zmian. Nie miałam czasu zajrzeć, bo albo przeprowadzka, albo chora, albo brak czasu... Za to jestem mile zaskoczona..... Baaaaaaaaaaaaarrrrdzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.07.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 natiii dzięki za miły komentarz .Kominek ma szerokośc chyba 2,20cm a głębokość 70cm,to wkład z płaszczem wodnym także jest większy niż zwykły wkład . A przeprowadzka już za niecałe 2 tygodnie Arnika no trzeba się było zabrać w końcu za sprzątanie tego brudu .A zmian coraz więcej bo przeprowadzka coraz bliżej . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 25.07.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dziękuje za błyskawiczną odpowiedz Myślałam , że bardziej wychodzi na pokój ale 70 cm to super mnie cieszy. My jesteśmy na końcówce dopieszczania projektu i dziura na dom już w działce zrobiona, więc oby szybko rosło, bo z zazdrością się patrzy na takie wnętrza jak u Was Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Natii to powodzenia w budowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 25.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzięki Arnika, przyda się dobre słowo innych Będzie ciężko, ale warto, u Ciebie tez jak super sie wszystko zmienia, na zdjęciach to fantastycznie wygląda. Trzymam kciuki za jak najszybsze unormowanie warunków z koczowania do zamieszkania pozdrawiam I jeszcze raz pozdrowienia dla autorki barto307cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.07.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 No ja tez życzę bezstresowej budowy,chociaż takiej nie ma chyba ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts