Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ATLAS ....komentarze do fotodziennika budowy

Recommended Posts

Mam ogromną prośbę czy mogłabyś zrobić zdjęcie ze zbliżeniem połączenia mozaiki np. na wannie. Mój glazurnik właśnie stwierdził że nie jest w stanie tego przymocować do wanny. Zrobił te kąty 45 stopni i dalej stoi. Już nie mam siły na tego fachowca !

Ja mam naokoło wanny murek zrobiony z ytonga i na tym mam tą mozaikę,przód też jest obudowany z ytonga.Reszta na łączeniach np ściany z murkiem jest silikon pod kolor fugi.Zaraz zrobię parę zdjęc i wkleję ;)

• Odpowiedzi 200
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy możesz napisać czym obrabiałeś balkon? U mnie wylana jest sama płyta, nie mam żadnych obróbek porobionych ,a za miesiąc przychodzą robić docieplenie i chciałbym, aby obrobili i ocieplili też balkon,żeby potem nie różnił się od reszty elewacji.

Na płytę dawaliśmy dwie warstwy foli budowlanej,na to 5 cm styro i wylewka.Później robiliśmy obróbkę frontu z aluminium,na to izolacja dwuskładnikowa taka do tarasów i balkonów i na to płytki ;)

To dobrze.

My też jeszcze koczujemy.....

Nie mamy łóżka, na razie sam materac, nie mamy żadnej garderoby, i nie ma wielu, wielu innych rzeczy....

Ale już jest domowo.

Za ocieplenie się będę brała, ale nie wiem kiedy, bo majster coś nie ma czasu....

Na dodatek nie mam pojęcia jaką zrobić elewacje....

Proszę o propozycje. Zdjęcia mile widziane.

W sobotę wyjeżdżam na rehabilitacje syna i mam kociokwik w te ostatnie dni.....

Ale pozdrawiam i buziaki posyłam.... :)

Barto nie ma co! Twój dom zachwyca na maxa........:):):) chcialabym zapytać o podstopnie w schodach - z czego są zrobione??? fajnie to wygląda.

Jeszcze jedno pytanie...., jak to nie tajemnica - czy możesz orientacyjnie napisać ile wyniósł Was dom do tego stanu, co obecnie?

PIĘKNIE U WAS:):):):):) pozdrawiam

MonikaC podłogówka się szybko nagrzewa,my mamy ustawione na sterowniku z kominka,że przy 45 stopniach włącza się pompa z ogrzewania i bufor który podgrzewa ciepłą wodę.Oczywiście na sterowniku w kazdym pomieszczeniu ustawiam jaką temp chcę mieć.A co do kaloryferów to nie wiem,bo mamy tylko jeden w garażu ;),któy jest zakręcony narazie ;).

Uwag i zastrzeżeń żadnych nie mam ;)