barto307cc 10.08.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mam ogromną prośbę czy mogłabyś zrobić zdjęcie ze zbliżeniem połączenia mozaiki np. na wannie. Mój glazurnik właśnie stwierdził że nie jest w stanie tego przymocować do wanny. Zrobił te kąty 45 stopni i dalej stoi. Już nie mam siły na tego fachowca ! Ja mam naokoło wanny murek zrobiony z ytonga i na tym mam tą mozaikę,przód też jest obudowany z ytonga.Reszta na łączeniach np ściany z murkiem jest silikon pod kolor fugi.Zaraz zrobię parę zdjęc i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, Wlasnie trafilam na Twoj dziennik:wiggle: i bardzo sie ciesze, ze moge popatrzec na twoje piekne wnetrza:)Mam nadzieje ze mieszka sie dobrze ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.08.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Czy możesz napisać czym obrabiałeś balkon? U mnie wylana jest sama płyta, nie mam żadnych obróbek porobionych ,a za miesiąc przychodzą robić docieplenie i chciałbym, aby obrobili i ocieplili też balkon,żeby potem nie różnił się od reszty elewacji. Na płytę dawaliśmy dwie warstwy foli budowlanej,na to 5 cm styro i wylewka.Później robiliśmy obróbkę frontu z aluminium,na to izolacja dwuskładnikowa taka do tarasów i balkonów i na to płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, Wlasnie trafilam na Twoj dziennik:wiggle: i bardzo sie ciesze, ze moge popatrzec na twoje piekne wnetrza:) Mam nadzieje ze mieszka sie dobrze ! Pozdrawiam Witam mieszka się dobrze,choć ciągle coś jeszcze robią i nie mam czasu odpocząć,ciągle tylko mam mop w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 15.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 A ja poproszę o zbliżenie ogrodzenia, bo z góry wygląda bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć, Bardzo fajną masz kuchnie, czy robiliście ja na zamówienie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.08.2010 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Terry zaraz wstawię zdjęcia płotu z bliska ;'). Mariomili dzięki .Kuchnia była robiona na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 I jak w nowym domku???????????? Oczywiście bez mopa w ręce..... U mnie też jakiś czas mop będzie moim sprzymierzeńcem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.08.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 I jak w nowym domku???????????? Oczywiście bez mopa w ręce..... U mnie też jakiś czas mop będzie moim sprzymierzeńcem..... Jakoś nie czuję się jeszcze jakbym tu mieszkała.Ale fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To dobrze. My też jeszcze koczujemy..... Nie mamy łóżka, na razie sam materac, nie mamy żadnej garderoby, i nie ma wielu, wielu innych rzeczy.... Ale już jest domowo. Za ocieplenie się będę brała, ale nie wiem kiedy, bo majster coś nie ma czasu.... Na dodatek nie mam pojęcia jaką zrobić elewacje.... Proszę o propozycje. Zdjęcia mile widziane. W sobotę wyjeżdżam na rehabilitacje syna i mam kociokwik w te ostatnie dni..... Ale pozdrawiam i buziaki posyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 26.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Bardzo fajnie urządzony domek, chciałam spytać o gres w salonie, jaki jest w użytkowaniu czy macie ogrzewanie podłogowe? może ominęłam upssss, jak tak to jak się sprawuje, i poproszę o jakąś fotkę elewacji zewnętrznej, bardzo ładny ten waniliowy kolorek...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.08.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 W salonie mamy gres MARGO BEIGE z POLCOLORITU.Bardzo fajny i tani,płaciłam 56zł/m2.Użytkuje się ok,on jest taki fajny matowy z odrobiną błysku,nie widać mazów . Ogrzewanie podłogowe mamy w całym domu. Zdjęcia elewacji zaraz wstawię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Barto nie ma co! Twój dom zachwyca na maxa........:) chcialabym zapytać o podstopnie w schodach - z czego są zrobione??? fajnie to wygląda. Jeszcze jedno pytanie...., jak to nie tajemnica - czy możesz orientacyjnie napisać ile wyniósł Was dom do tego stanu, co obecnie? PIĘKNIE U WAS:):):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.09.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dzięki Podstopnie są ze stali nierdzewki . Koszt napiszę na priv ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
impiasecka 09.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam koleżankę-tu ukrywamy się od ED. Aniu proszę o aktualne zdjęcia przed domem i koniecznie od strony tarasu. Ciekawa jestem jak tam pokombinowałaś z zielenią , korą i kamyczkami hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No i jak podłogówka hula???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.09.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ooo Impias się tu też znalazła .Zdjęcia zaraz wstawię koleżanko . MonikaC kominek i podłogówka hula bez zastrzeżeń ).Bardzo fajnie się czyści tą szybę w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Barto dzięki!!!!! Jakieś uwagi, spostrzeżenia.... Szybko się nagrzewa podłogówka i kaloryfery po rozpaleniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.09.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 MonikaC podłogówka się szybko nagrzewa,my mamy ustawione na sterowniku z kominka,że przy 45 stopniach włącza się pompa z ogrzewania i bufor który podgrzewa ciepłą wodę.Oczywiście na sterowniku w kazdym pomieszczeniu ustawiam jaką temp chcę mieć.A co do kaloryferów to nie wiem,bo mamy tylko jeden w garażu ,któy jest zakręcony narazie . Uwag i zastrzeżeń żadnych nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dzięki!!! Ale pięknie się u Ciebie robi tylko pozazdrościć mogę takiej kosteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts