Jola z Melisy 10.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Przepięknie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
impiasecka 11.09.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 MonikaC podłogówka się szybko nagrzewa,my mamy ustawione na sterowniku z kominka,że przy 45 stopniach włącza się pompa z ogrzewania i bufor który podgrzewa ciepłą wodę.Oczywiście na sterowniku w kazdym pomieszczeniu ustawiam jaką temp chcę mieć.A co do kaloryferów to nie wiem,bo mamy tylko jeden w garażu ,któy jest zakręcony narazie . Uwag i zastrzeżeń żadnych nie mam Aniu a może w tej łazienece u góry jest zimno, bo ten grzejnik w garażu nie jest ciut odkręcony. Bardzo cię proszę,posluchaj swej koleżanki Marty z ED i zrób to małe doświadczenie, bo normalnie mnie troche wystraszyłaś tym chłodkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.09.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Hahah Impias ale nie jest jeszcze tak zimno,żeby kaloryfer odkręcać ).A tak lodowato w tej łazience znów nie ma,ale zimniej niż w innych pomieszczeniach na poddaszu ,oczywiscie mówie,przy wyłaczonym ogrzewaniu .W łazience górnej mam grzejnik na grzałkę w razie czego mogę włączyc obojętnie kiedy bo ona jest na prąd......tylko,że jeszcze jej nie kupiłam,hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 12.09.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 wow wow wow u Ciebie barto teraz jak u Caringtonów:rolleyes: Napisz gdzie kupowałaś kosteczkę i ile Cie ta impreza wyniosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.09.2010 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Claudii kostkę kupowałam z Ken-Polu a układała mi kostkę firma brukarska od nas z Rudy Śląskiej.Cenę napiszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ładnie u Ciebie się z dnia na dzień robi Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ale ładnie z tym oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.09.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dzięki Olu już nic nie robię bo wszystko gotowe.....o jeszcze trzeba po raz setny drogę dojazdową utwaedzić bo same błoto,wrrr. No i oprócz tego ciągłe sprzatanie,hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 16.09.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 witam, spodobało mi się twoje wnętrze, dużo fajnych pomysłów, aż miło zajrzeć Moja uwagę przykuły zasłony zielone pasy - szukam takich, możesz mnie oświecić gdzie je kupiłaś, a i jak się nazywa ta tkanina będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 17.09.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzięki Jacki . Firany dawałam szyć w salonie firan MARINA w Rudzie Śląskiej.A tkanina to woal jakiś tam ,cena za mb 46zł.Ale firana jest rewelacyjna ,jeszcze była w pomarańczowe paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ja dalej będę monotonna - jak kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 17.09.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 MonikaC......komienek jest i ma się dobrze hahah.Narazie ciepło także nie palimy w nim,choć drzewo już mamy przygotowane na zimne dni .Będę zdawała relacje na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzięki U mnie montaż za 1,5 tygodnia już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.09.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Olu grzejniki prezentują się bardzo ładnie,mam na dole i u góry w łazience taki sam kolor.Chociaż po fakcie stwierdzam,że do góry mogłam wziąć chrom(błyszczący)bo armaturę też mam taką tam,no ale już były kupione to nie szło zmienić nic.Są to grzejniki Hiacynt H silver 5551043.W dolnej łazience mam wymiar 80cm a w górnej 1,20cm,jest to modeldo których można dokupić grzałki elektryczne,których jeszcze nie kupiłam bo szkoda mi kasy,hahah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 17.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam serdecznie. Wczesniej podglądałam, teraz odwiedzam oficjalnie. Piekny domek. Podoba mi się oswietlenie i przewspaniały kominek. Oraz wszystko inne Te półki i półeczki sama sobie wykombinowałaś czy miałaś ludzi od tego? Wyczytałam również, że miałaś kierownika budowy z Będzina. Czy można prosić namiar? Bo wnioskuję, że jest godny polecenia. Prawda? A jakbyś podała jaka ekipa w takim tempie i tak dobrze wybudowała Ci domek to byłabym bardzo wdzięczna. Będę zaglądać i się inspirować. Pozdrawiam. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 17.10.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hej anecik,zapraszam częściej .Półeczki sama wymyślałam ,ale wykonastwo nie moje,hahah. Kierownika budowy polecam jak najbardziej .Bardzo sympatyczny i znający się na rzeczy . Pan Michał Szczęśniak tel.691-575-516. Ekipy od budowy domu już nie polecam,wrrr.Mi wykonali powiedzmy że wszytsko ok,ale trochę przeciągali z czasem,mogłobyć to szybciej zrobione.Natomiast poleciłam parę osobom z forum ich i podobno w tym roku już są cwani i kombinują jak tu inwestora wykręcić,poza tym biorą za dużo zleceń naraz i nie umią się wyrobić w czasie,takze odradzam,po co się masz denerwować podczas budowy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 A zaglądał do Ciebie ten kierownik czy tylko papierki? Powiem, ze mam kierowniczkę budowy... Robi papierki, była przy ławach, przy wieńcu bo wyraźnie o to prosiłam... Przyjechała też jak już były tynki i robiliśmy sytro na podłogach aby zastanowić się co zrobić z jednym szczytem... Majstry nie zamurowali, bo myśleli że będziemy to deskami zakrywać... Musieli domurować.... I tak powiem, że najlepszym kierownikiem budowy jestem ja sama.... Może to kwestia ceny.... Jak możesz Aniu to napisz na priv ile bierze od Ciebie kierbud... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 17.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam. Dzięki za szybka odpowiedż. patrz jak to sie można przejechać. Tyle podziekowań było od Ciebie dla nich a tu kicha.No cóz ludzie obrastają w piórka.I w zasadzie Arnika zadała dobre pytanie. Bywał na budowie czy musiałaś go ciagnąć wołami? Aneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.10.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kierownik bywał,bywał przy stanie surowym był 11 razy ).To taki typowy kierownik z powołania ....i co dziwne dość młody . Był sprawdzić wykop pod fundament,zbrojenie w fundamentach,murowanie betników fundamentowych,płytę zero,murowanie ścian parteru dwa razy,układsnie stropu(tu był 3 razy na nasze życzenie ),murowanie ścian poddasza,więżbę dachową i na koniec po wykonaniu dachu . Za ten etap wziął 3000zł.Tak normalnie to wiem,że zawsze ma 9 wizyt i to kosztuje 2500zł,za każdą wizytę dodatkową chyba coś ok.180zł.Ale na każde pytanie odpowie,można dzwonić i pytać go o cokolwiek co jest związane z budową.Dużo nam doradzał,zawsze był chętny do pomocy.Także szczerze polecam,zresztą też go miałam z polecenia tu z forum od użytkownika sławkini paru innych osób. Arnika masz rację najlepszym kirownikiem jest właściciel ,też tam byłąm dziennie no ale nie na wszystkim się znałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 21.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam Cię serdecznie. Jestem już umówiona z Twoim Kierbudem. Zobaczymy co nam powie. Mam jeszcze jednego z Będzina- też polecanego na form. Zobaczymy "kto da więcej" a może mniej? A najlepsza opcja byłaby więcej za mniej. Oczywiście więcej obowiązków za mniej kasy:) No cóż marzenia czas zacząć Pozdrawiam. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts