pysiaczek 09.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam, Mam pytanie: jaką umywalkę macie w dolnej łazience? Przepraszam jeśli było już gdzieś w komentarzach na ten temat, ale przejrzałam tylko galerię w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.11.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam,pysiaczek umywalka to DEANTE OKTAWIA:http://www.elazienki.com/umywalka-nablatowa-deante-oktawia-p-15690.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 15.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Gdzie, jeśli mozna wiedzieć, kupiłaś kinkiety do jadalni ( te poj. kostki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.11.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Amor kinkiety kupowałam na allegro,bardzo tanie chyba 40zł/sztukę .Fajne są,można je malować też na dowolny kolor,ja zostawiłam oryginaly kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 HejPodobaja mi sie Twoje lazienki a szczegolnie ta dolna z grafitowa mozaika.Mozesz napisac co to za forma tych bialych plytek oraz tych grafitowych?(doczytalam ze specjalnie cielas je na mozaike)Widze ze budujesz w calkiem innych rejonach ale wspominalas ze do ocieplenia poddasza mialas jakis gorali.Czy jestes z nich zadowolona i skad wogole oni byli?Szukam kogos konretnego do ocieplenia kto zrobi to pozadnie za rozsadna cene:yes:Jaka welne kladliscie na poddasze ?Ja chcialam Rockwoola ale wiekszosc fachowcow mi ja odradza:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.11.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Hej kakusekPłytki w dolnej łazience to seria PENNA z salonu łazienek WEMA.Tylko w tych salonach można dostać te płytki.Te ''białe'' to są białe w takie cienkie prążki szare.Białe i grafit to ten sam model.A grafitowe dawałam ciąć na mozaikę o wymiarach 3x3 w firmie SOGA w Mysłowicach.Całą wykończeniówkę robili mi górale z Chyżnego.Oni w naszym regionie wynajmują mieszkanie i ogólnie pracują tylko u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Barto dzeki .Niestety w okolicach Krakowa nie ma tych salonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.11.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 No ja najpierw też nie wiedziałam,że u nas w Zabrzu jest i chciałam przez internet zamówić z ich strony.Ale z okolic Krakowa do zabrza nie masz tak daleko to sobie wycieczkę możesz zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Moze kiedys ;)Obecnie nie ma mnie w Pl wiec jak juz uda mi sie dotrzec do Krakowa to ledwie starcza czasu na obejrzenie asortymentu w tamtych sklepach :)Jak na razie musze sie nacieszyc ogladaniemw necie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.11.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aaaa no to rozumię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 26.11.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witaj, piękny domek, nie wiem dlaczego wczesniej do was nie zaglądłam, Mam pytanie odnośnie dolnej łazienki jakie ma wymiary łazienka i prysznic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.11.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam ,cieszę się,że zajrzałaś do mnie . Łazienka ma wymiar 2x2,kabina jest ''90''. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 27.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Dziękuję, moja jest trochę mniejsza, zastanawiam się nad wielkością kabiny, czy wygodniejsza "90", czy mniejsza "80" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.12.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No napewno wygodniejsza jest "90" wydaje się że niewielka różnica bo tylko 10cm ale jak się wejdzie do tej i do tej kabiny to jest widoczna większa swoboda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 01.12.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Aniu czy w lazienkach myslalas o zalozeniu kaloryferow z CO ? co zadecydowalo ze zainstalowalas zebrowki na prad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.12.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kjuta ja mam normalne grzejniki w łazienkach,a dodatkowo w okresie nie grzewczym mogę podłączyć grzałkę na prąd,żeby były ciepłe .Ale jeszcze nawet ich nie zdążyłam kupić,hahah.Także są normalnie podłączone do ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.12.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 to cos mnie sie pomieszalo upewniam sie, nie masz reku ? gwc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.12.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie nie mam nic z tych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 21.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-I-E OBEJRZAŁAM WSZYTSKO i czuje ze bede stałą bywalczynia Atlas to był nasz wymarzony projekt -ale po przemysleniach wybraliśmy Libre-bardzo podobną do Atlasa lecz ciu mniejszą Podoba mi się mnóstwo rzeczy u Ciebie (jak nie wszystko) Mam pytanie czym obudowaliscie kominek ?? Co to za płyta granit?? I jak masz jakies namiary to poproszę cd nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts