Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ATLAS ....komentarze do fotodziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 200
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Podobaja mi sie Twoje lazienki a szczegolnie ta dolna z grafitowa mozaika.Mozesz napisac co to za forma tych bialych plytek oraz tych grafitowych?(doczytalam ze specjalnie cielas je na mozaike)

Widze ze budujesz w calkiem innych rejonach ale wspominalas ze do ocieplenia poddasza mialas jakis gorali.Czy jestes z nich zadowolona i skad wogole oni byli?Szukam kogos konretnego do ocieplenia kto zrobi to pozadnie za rozsadna cene:yes:Jaka welne kladliscie na poddasze ?Ja chcialam Rockwoola ale wiekszosc fachowcow mi ja odradza:confused:

Hej kakusek

Płytki w dolnej łazience to seria PENNA z salonu łazienek WEMA.Tylko w tych salonach można dostać te płytki.Te ''białe'' to są białe w takie cienkie prążki szare.Białe i grafit to ten sam model.A grafitowe dawałam ciąć na mozaikę o wymiarach 3x3 w firmie SOGA w Mysłowicach.

Całą wykończeniówkę robili mi górale z Chyżnego.Oni w naszym regionie wynajmują mieszkanie i ogólnie pracują tylko u nas.

• 3 weeks później...

P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-I-E :wave::jawdrop::rolleyes:

OBEJRZAŁAM WSZYTSKO

i czuje ze bede stałą bywalczynia :)

Atlas to był nasz wymarzony projekt -ale po przemysleniach wybraliśmy Libre-bardzo podobną do Atlasa lecz ciu mniejszą

Podoba mi się mnóstwo rzeczy u Ciebie (jak nie wszystko)

Mam pytanie czym obudowaliscie kominek ?? Co to za płyta granit?? I jak masz jakies namiary to poproszę

cd nastąpi :D