dzabij 12.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 W Castoramie można kupić odpływ liniowy firmy ACO za 500 PLN (90 cm szerokości). Parawanu szklanego poszukaj w katalogu Koło, np. NIVEN 90 cm (kod FSKX90), cena z drążkiem ok. 1200 -1400 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zajrzyj na ofertę Aquaformu, mają szklane drzwi prysznicowe, ścianki szklane, które można dopasowywać do swojego prysznica. Ceny umiarkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywiec 14.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dziękuję za odpowiedzi. Ścianka którą chcę musi mierzyć co najmniej 150 cm długości, w związku z czym proponowane rozwiązania raczej odpadają. Jeżeli zaś idzie o odpływ ACO, wprawia wrażenie równie dobre co pozostałe a kosztuje kilkakrotnie mniej. Po zainstalowaniu podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanitop 18.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam Rozejrzyj się w asortymencie firm KoralleNovellini Huppe na 100 % coś tej długości znajdziesz u nich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A jak proponujecie to łączyć na brzegach? Bo do takiej przezroczystej szyby gumka (nawet niby przezroczysta) nie wygląda za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renalda 24.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 odpływ KESSEL można kupić za 1000 zł na Allegro u TIZI. Ja tyle płaciłam - przynajmniej przed tym szalonym spadkiem złotówki. Odpływ 80 cm - jest śliczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 03.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czy ktoś używa takiego odpływu?Na allegro w porównaniu z innymi odpływami (460 zł i więcej) ma bajkową cenę 290 zł!Gdzie tkwi haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmulti 06.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kupilem taki miesiac temu,uzywamy go jakis tydzien i jest ok,wedlug sprzedawcy maja go sprzedawac w castoramie,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 06.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Super, że się ktoś odezwałKtoś na innym wątku napisał, że odpływ wygląda na niekompletny.Czy musiałeś coś do niego dokupić aby go osadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmulti 06.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nic mi nie b ylo potrzebne,montowalem sam w wylanej podlodze,jak mi fachowiec wylewal podlogi to zostawil odpowiednie wglebienie na odplyw i syfon,ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 06.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Masz na mysli ten odplyw?http://www.allegro.pl/item575516894_odplyw_liniowy_ced_or.html U siebie tez bede chcial zamontowac odplyw liniowy i nie wykluczone, ze tez taki kupie bo ceny innych zabijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmulti 07.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 tak o ten chodzi,ale widze,ze nie ma juz wyboru wymiarow,ja kupilem 80 cmfaktycznie co do ceny to duzaroznicaw stosunku do innych,ale warto bo jest ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dziękuję za odpowiedzi. Ścianka którą chcę musi mierzyć co najmniej 150 cm długości, w związku z czym proponowane rozwiązania raczej odpadają. Jeżeli zaś idzie o odpływ ACO, wprawia wrażenie równie dobre co pozostałe a kosztuje kilkakrotnie mniej. Po zainstalowaniu podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam, Łukasz No i jak Ci się sprawuje ACO? Jestem ciekawa, bo wkrótce sama będę musiała coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 28.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ścianka którą chcę musi mierzyć co najmniej 150 cm długości, w związku z czym proponowane rozwiązania raczej odpadają. W sprawie odpływów się nie wypowiadam, bo już nie pamiętam, ale jeśli chodzi o ściankę szklaną, to u siebie w łazience wstawilam szybę hartowaną o grubości 10 mm osadzoną w aluminiowym profilu U w podłodze i jednej bocznej ścianie. Szyba ma około 90 cm szerokości. Rozwiązanie było najtańsze z możliwych i doskonale się sprawdza. Nie pokryłam nawet szyby żadnym środkiem przeciw kamieniowi, póki co jest dobrze, mam miękką wodę ze studni głębinowej...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dziękuję za odpowiedzi. Ścianka którą chcę musi mierzyć co najmniej 150 cm długości, w związku z czym proponowane rozwiązania raczej odpadają. Jeżeli zaś idzie o odpływ ACO, wprawia wrażenie równie dobre co pozostałe a kosztuje kilkakrotnie mniej. Po zainstalowaniu podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam, Łukasz No i jak Ci się sprawuje ACO? Jestem ciekawa, bo wkrótce sama będę musiała coś wybrać My też juz kupiliśmy ACO, ale jeszcze go nie montujemy i też jestesmy ciekawi, jak sie spisuje w już użytkowanym prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 22.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mam pilne pytanie i oczywiście prośbe o pomoc......musze kupic pilnie odpływ liniowy do prysznica długości 90 cm.......jaki producent jest godny zaufania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 23.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kessel/aco/tece/viega/geberit Wybierz jaki Ci się podoba i zwróć uwagę na przepustowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 23.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak wazna jest dla Ciebie cena, to zainteresuj sie odplywami CED'OR, na forum juz je ktos chwalil a cena na allegro jest bardzo ciekawa bo kolo 300zlhttp://www.allegro.pl/item658388072_odplyw_liniowy_90_cm_odwodnienie_wpust.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 23.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 My kupilismy aco, sa bardzo ladne, sporo tansze od odplywów innych firm, na allegro ok 600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 kessel/aco/tece/viega/geberit Wybierz jaki Ci się podoba i zwróć uwagę na przepustowość każdy godny zaufania, z moich obserwacji tece i viega mają najładniejsze. osobiście mam kessela bo akurat taki miałem możliwość okazyjnie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts