cieszynianka 03.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 U nas pośrodku - na półpiętrze nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 03.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ...a u nas nie będzie garderób na poddaszu , bo... nie będzie poddasza!!!! Teraz mieszkamy w takim domu i budując własny nie popełnimy tego błędu. Koszmarna bieganina po schodach po każdą pierdołę, zwłaszcza jeśli ma się dzieci. Po pewnym czasie ma się odruch wymiotny, nie wspomnę już o bólu kolan, brrr... Najgorszemu wrogowi nie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 04.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 My też mamy na górze przy "sypialniach". Do tego na dole przy wejściu mamy duża szafę na buty i "odzienie wierzchnie" U nas podobnie: - szafa przesuwna w wiatrołapie na rzeczy bieżące/wierzchnie i buty - osobna garderoba na piętrze przy sypialniach na resztę - oprócz tego będą chyba w sypialniach szafy przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.12.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 U nas podobnie: - szafa przesuwna w wiatrołapie na rzeczy bieżące/wierzchnie i buty - osobna garderoba na piętrze przy sypialniach na resztę - oprócz tego będą chyba w sypialniach szafy przesuwne Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 04.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ...a u nas nie będzie garderób na poddaszu , bo... nie będzie poddasza!!!! Teraz mieszkamy w takim domu i budując własny nie popełnimy tego błędu. Koszmarna bieganina po schodach po każdą pierdołę, zwłaszcza jeśli ma się dzieci. Po pewnym czasie ma się odruch wymiotny, nie wspomnę już o bólu kolan, brrr... Najgorszemu wrogowi nie życzę! bez przesady chociażby dla kondycji schody dobra rzecz, ale od razu bóle kolan u mnie garderoba przy sypialni, druga w wiatrołapie- okrycie wierzchnie i długie rzeczy np suknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 04.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bez przesady chociażby dla kondycji schody dobra rzecz, ale od razu bóle kolan Jak się na każdym W-F bywało niedysponowanym, to teraz nawet po schodach ciężko chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.12.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 My mamy garderobe na gorze przy sypialni i lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ...a u nas nie będzie garderób na poddaszu , bo... nie będzie poddasza!!!! Teraz mieszkamy w takim domu i budując własny nie popełnimy tego błędu. Koszmarna bieganina po schodach po każdą pierdołę, zwłaszcza jeśli ma się dzieci. Po pewnym czasie ma się odruch wymiotny, nie wspomnę już o bólu kolan, brrr... Najgorszemu wrogowi nie życzę! to lubie, nie dosc, ze nie na temat to do tego bzdura .... uwazasz, ze jak ktos buduje pietrowy to nie wiedzial ze po schodach czasem trzeba isc do gory ? ad rem: nasza garderoba jest na poddaszu, i jest czescia sypialni, ma podlogowke i wentylacje, za podwojnymi, wygodnymi drzwiami jest na tyle duzo miejsca, ze mozna sie tam ubrac od stop do glow, a mleczne szklenie nie burzy snu innych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 04.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 U nas trzy garderoby przy każdej sypialni na poddaszu. W rzeczywistości to są takie małe klitki pod skosami. Nie wiem, jak to zagospodaruję, zwłaszcza, że z najmniejszej przechodzi się do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 04.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A to i ja się dopisze; garderoba w sypialni (zrobiona za łóżkiem) + duuuuż szafa w korytarzu i szafy w pokojach (poddasze), do tego duuża szafa w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 04.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 u mnie jeden (najmniejszy) z pokoi na piętrze będzie garderobą : niestety nie mamy możliwości zorganizowania garderoby przy pokojach a to chyba najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 05.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Śmiejcie się, śmiejcie, bo jeszcze nie mieszkacie. Przyjdzie jednak czas, że Wam te schody bokiem wyjdą! Nie zawsze będziecie mieli 30, 40 lat i super kondycję Życzę wszytkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Śmiejcie się, śmiejcie, bo jeszcze nie mieszkacie. Przyjdzie jednak czas, że Wam te schody bokiem wyjdą! Nie zawsze będziecie mieli 30, 40 lat i super kondycję Życzę wszytkiego dobrego! Alutka - już znamy Twoje zdanie na temat poddaszy. Kolejne wypowiedzi nie wnoszą nic do tematu. Ja u siebie w projekcie miałem dość małą garderobę przewidzianą. Jakieś 3-4m2. Ale że były dwie łazienki, jedną powiększyłem o garderobę z projektu a w drugiej urządziłem większą garderobę. Niestety nie starczyło miejsca na garderoby dla każdego z pokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Śmiejcie się, śmiejcie, bo jeszcze nie mieszkacie. Przyjdzie jednak czas, że Wam te schody bokiem wyjdą! Nie zawsze będziecie mieli 30, 40 lat i super kondycję Życzę wszytkiego dobrego! ależ w pełni się z Tobą zgadzam i zawsze twierdziłam,z e jak dom, to tylko parterowy, ale.... życie życiem, nie wyszło na razie mam piętrusa, ale następny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 08.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 U nas podobnie: - szafa przesuwna w wiatrołapie na rzeczy bieżące/wierzchnie i buty - osobna garderoba na piętrze przy sypialniach na resztę - oprócz tego będą chyba w sypialniach szafy przesuwne Potwierdzam Dołączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosna2007 08.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 u nas wygląda to tak:w wiatrołapie(ogrzewanym i wentylowanym) szafa (będzie) na podręczne okrycia i buty i jakaś forma odkrytego wieszaka, żeby się wilgotne kurtki w szafie nie kisiły dodatkowo na dole szafa na inne okrycia wierzchnie i buty poza sezonem u góry - przy naszej sypialni garderoba (i łazienka - polecam), u syna szafa w zabudowie, bo wolał większy pokój na razie się sprawdza i nie ma obłędnej bieganiny po schodach, a i z sypialni mogę już wyjść w stanie nadającym się do oglądania co nie jest bez znaczenia w sytuacji, gdy po domu snuje się nastolatek, goście nastolatka, nasi goście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 u góry - przy naszej sypialni garderoba (i łazienka - polecam), u syna szafa w zabudowie, bo wolał większy pokój na razie się sprawdza i nie ma obłędnej bieganiny po schodach, a i z sypialni mogę już wyjść w stanie nadającym się do oglądania co nie jest bez znaczenia w sytuacji, gdy po domu snuje się nastolatek, goście nastolatka, nasi goście...No właśnie - to się sprawdza jedynie przy łazience tylko dla sypialni i drugiej dla ogółu. Inaczej i tak aby dojść do łazienki trzeba wyjść z pokoju a jak już się wyszło, to i o garderobę można zachaczyć. Ja wolałem poświęcić swoją małą łazienkę przy sypialni i zrobić z niej dużą a drugą łazienkę przerobić na garderobę właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 19.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mam takie pytanie, mamy garderobę o długości 2,5m i szerokości 1,8m dodam, że drzwi są na krótszej ścianie zupełnie z boku i ostatnio mam wątpliwości czy nie jest za mała.Jest to garderoba tylko moja i mojego męża przy sypialni, dodatkowo mamy wnęke na szafę 1m na 0,9m w sypialni i ewentualnie miejsce na jakąś komode z szufladami.Możecie powiedzieć jakto jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 19.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 My przeznaczyliśmy jeden z pokoi (ok. 12 m) na garderobę, ale tylko dlatego, że nie dało się wygospodarować przy każdym pokoju małej garderoby typu 1,5X2 m - bo taka wydawałaby mi się akuratna ... wiec zamiast małych osobistych, jest jedna zbiorcza... wydaje mi się Demi, że garderoba w takich wymiarach jak podajesz, będzie przy sypialni OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 przy sypialni mam dwie garderoby, większa czyli moja ma 4,5 m x 2 ,20 m czyli podobna do Twojej uważam ją za bardzo wygodną drzwi podobnie jak Ty mam na węższej ścianie na wprost i na dłuższej ścianie mam ją zagospodarowaną szafami mieści mi się tam spokojnie decha do prasowania (nie wyobrażam sobie bez niej garderoby) oraz duuuża pufa jest to bardzo wygodna garderoba dodam, że jest bez skosów i ma 3,20 wysokości druga już nie jest taka praktyczna, po podłodze ma 11 m2 ale skosy i niska ściana kolankowa robią swoje (na szczęście to nie moja garderoba ) także suma sumarum będziesz miała piękną garderobę jak z głową ją zaprojektujesz to pomieści wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts