ocia79 06.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 WitamFajny i elegancki domek.Gdzie kupilas ta narzute do pokoju coreczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 06.12.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Fajny i elegancki domek. Gdzie kupilas ta narzute do pokoju coreczki? Kupiłam w Warszawie na Kole na targu staroci. Narzutka oczywiście była nowa, a wybór był ogromny. I dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 06.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witanko masz śliczna córeczkę! a pokój rewelacja! Też mam taka koncepcję różowo-białą. Tylko ja chciałam sufit i skosy białe a reszta różowe, zresztą młoda tak zadecydowała muszę się kiedyś wybrać do ikei bo te mebelki rewelka jej kupiłaś. Ja się staram jeszcze nie jeżdzić za meblami i wykończeniówką bo jak się napalę na coś to jajo zniosę z czekania. A tu jeszcze tyle czekania przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 06.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzięki justynko. U mnie młoda jeszcze za mała na takie decyzje, ma dopiero 2,5 roczku, ale pewnie niedługo zacznie mieć swoje zdanie i znowu będzie remoncik hi hi, to tez dobrze, bo ja lubię coś zmieniać, remontować, lubię jak się coś dzieje. A mebelki polecam, fajne pakowne szuflady, szafa... i na szczęście cena ludzka. Ja tak jak i Ty jestem w gorącej wodzie kąpana, jak coś sobie w tej głowinie uroje to musi być już, teraz... a jak nie mogę małża przekonać od razu to wiercę mu dziurę w brzuchu do skutku i ulega, chyba dla świętego spokoju. Lecę zajrzeć do Ciebie bo widzę, że też masz galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 06.12.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziś zakupiłam taki oto plafonik do kuchni http://img225.imageshack.us/img225/8461/562533210p0200905051918.jpg Marzy mi się jeszcze zmiana okapu, bo na ten który mam nie mogę patrzeć, a wyje, że własnych mysli nie słyszę.... ale tak to jest jak się kupuje wszystko na biegu http://img225.imageshack.us/img225/4139/okap.jpg I oczywiście już małża nakręcam, żeby mi mikołaj przydżwigał czerwony czajnik, ekspress i toster. Uwielbiam styl retro, choć w moim domku go malutko. Myślicie, że będzie pasował do takiej "nowoczesnej" kuchni. A może podrzucicie cosik fajnego.... tylko szybko, żeby mikołaj się nie rozmyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja nie wiem nad czym Ty ubolewasz, że pobudowaliście mniejszy domek Mniejszy, ale cudownie urządzony, a pokój córeczki jest rewelacyjny!!! Rzuty olbrzymka wrzuć, chętnie obejrzę Sama trochę żałuję, mimo tego że to właśnie ten projekt najbardziej mi się spodobał, wolałabym mniejszy i już mieszkać Bo mały, też można cudownie wykończyć, nawet ładniej niż taki b. duży Ja lubię duże, ale pewnie czu łabym sie dobrze także w małym, aby własny był! Będę zaglądać (a i czekam na rzuty olbrzyma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 07.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 cześć chciałam Cię zapytać o szybki w drzwiach wejściowych, to są szybki-szybki, czy jakieś lustro weneckie, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 widze ze pokoik przeszedl mega metamorfoze super łozko proponowalabym Ci kupic stare na allegro i samej pomalowac , takie stare łozka maja mega urok i mozna je wyrwac za grosze piekna narzuta , co to za firma , gdzie kupilas ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 07.12.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 justynko w drzwiach to szybki ale coś jak lustro weneckie... od wewnątrz widać wszystko a z zewnątrz tylko przy zapalonym świetle betib witam, witam... miło, że zawitałaś w moje skromne progimetamorfoze przeszła jeszcze sypialnia ale o tym póżniej... mam cichą nadzieję, że powoli wszystkie kąty będą ją przechodzić A narzutka kupiona w warszawie na Kole na targu staroci, nowa... nie pamiętam jakiej firmy bo odcięłam metkę ale będę w niedzielę i zerknę do tego gościa. Miałm mnóstwo w różnych kolorach. I już pędzę szperać na allegro, bo nowe - stare łóżko by się przydało[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a podasz mi cene takiego cuda ???? ja ostatnio kupilam 5 swietnych lozek na allegro za cale 50 zl jedno nawet jest dzieciece, takie na 160 dlugie ....tak wiec patrz uwaznie, nie mowie ze dostaniesz cos za takie grosze ale i tak nie jest drogo a mozna samemu cos fajnego zrobic mnie podobaja sie lozka z wysokimi wezglowiami ..u ciebie jest problem bo skosik masz ale tak sobie mysle ze to lozko nie wygladaloby fajniej gdyby bylo na tej przeciwleglej scianie do okna ? i nie pod sciana tylko tak zeby bylo dojscie z obu stron........moze byc to ciekawy uklad zwlaszcza ze mam wrazenie ze ten pokoj troche taki wagon jest ( albo wlasnie tak meble ulozylas) no i duzy jest wiec chyba nie straci metrow no i ciekawa jestem dalszych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 07.12.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 cena "wywoławcza" 320 ale zjechałam na 260a z łóżkiem będę myśleć i szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 cena "wywoławcza" 320 ale zjechałam na 260 a z łóżkiem będę myśleć i szukać wow no to potrafisz się targowac rozumiem ze to jest szyte fabrycznie ?? jezeli tak to chyba dosc drogo sobie licza....ale cene rekompensuje uroda narzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Eleuteria, te kotki SAMA uszyłaś??? A gdzie kupiłaś poszewkę na poduszkę z tą wróżką/ królewną? Prześliczna, taka dziewczęca.... Już Ci pisałam, pokoik córeczki to istne cudo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 te kotki to takie jak ta moja kolezanka Marzena szyla, Ty je sama uszylas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 07.12.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 aniazzielonego uszyłam sama i to było moje pierwsze szycie w życiu... no ale kiedyś i od czegoś trza zacząć. A poszewka z wróżką jest firmy klupś, nie wiem czy jeszcze dostępny model bo kupowany ponad 2,5 roku temu betib szyta fabrycznie a kotki owszem podpatrzone u Marzenki, jak pokazałam Młodej na allegro i zapytałam czy chce to był koniec. Chciała a i owszem ale natychmiast. Więc zgapiłam i uszyłam. Mam tylko nadziejeże Marzenka nie uzna tego za plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jeszcze chcialam pozachwycac sie zwierzakami my mielismy yroka ale wpadl pod samochod i potem pojawil się golden no i niestety dopiero wtedy zrozumialam ze duza glowa to wiekszy mozg i rozum ale i tak lubie yorki , zeby tylko troche madrzejsze byly no i uwielbiam rude koty i oczywiscie tez mam tez mam kafle na calym dole i mysle ze przy takim zwierzyncu do jedyne dobre rozwiazanie zwlaszcza gdy jest taka pogoda jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 07.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 aniazzielonego uszyłam sama i to było moje pierwsze szycie w życiu... no ale kiedyś i od czegoś trza zacząć. A poszewka z wróżką jest firmy klupś, nie wiem czy jeszcze dostępny model bo kupowany ponad 2,5 roku temu betib szyta fabrycznie a kotki owszem podpatrzone u Marzenki, jak pokazałam Młodej na allegro i zapytałam czy chce to był koniec. Chciała a i owszem ale natychmiast. Więc zgapiłam i uszyłam. Mam tylko nadziejeże Marzenka nie uzna tego za plagiat bez przesady , umiesz to szyjesz tylko moge ci podpowiedziec zebys dokleila im plaskie deseczki np ze sklejki to wtedy beda staly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 07.12.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 bez przesady , umiesz to szyjesz tylko moge ci podpowiedziec zebys dokleila im plaskie deseczki np ze sklejki to wtedy beda staly dzieki, dzięki na to nie wpadłam a zwierzyniec w domu być musi. yorka kofam bo ja kofam wszystkie psy. Może głupi nie jest ale głośniejszy i bardziej szczekliwy niż Debet (bernuś) Grand (rudy kociak) to przybłęda, ale największy chyba pieszczoch w domu A podłogę to chyba każdą bym przeklinała przy takiej pogodzie, wiadro z mopem to nieodłączna ekspozycja w moim wiatrołapie, ale nie chce mi sie co chwila nowej nalewać, a z mopem to latam co chwila i myje te ślady na jasnym gresie....o mamo aby do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 07.12.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja nie wiem nad czym Ty ubolewasz, że pobudowaliście mniejszy domek Mniejszy, ale cudownie urządzony, a pokój córeczki jest rewelacyjny!!! Rzuty olbrzymka wrzuć, chętnie obejrzę Sama trochę żałuję, mimo tego że to właśnie ten projekt najbardziej mi się spodobał, wolałabym mniejszy i już mieszkać Bo mały, też można cudownie wykończyć, nawet ładniej niż taki b. duży Ja lubię duże, ale pewnie czu łabym sie dobrze także w małym, aby własny był! Będę zaglądać (a i czekam na rzuty olbrzyma ) Sęk w tym, że my go nie pobudowaliśmy tylko kupiliśmy gotowca właśnie ze wzgledu na czas. Ale mój olbrzymek też się doczeka swojego dnia. Pewnie będzie w nim trochę zmian, teraz już to wiem, np. dużo większe okna w salonie. Tak prezentował się w pierwszej wersji http://img37.imageshack.us/img37/1454/domek1nowfm.jpg ale dodaliśmy lukarde nad wyjściem bo było jakos tak goło http://img22.imageshack.us/img22/4889/domek1mf.jpg widok z boku i tylna elewacja http://img22.imageshack.us/img22/8594/domek2nowmf.jpg a środeczek taki http://img340.imageshack.us/img340/4962/rzutparterumf.jpg http://img38.imageshack.us/img38/328/rzutpoddaszamf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.12.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Domek jest śliczny! Ale nie jest aż tak dużo większy od porzeczek Więc nie masz czego żałować, a skoro mówisz że i tak się doczeka to super, ale żeby nie przyćmił Waszej radości z tego domku co jest! Najlepiej schowaj go głęboko w szufladzie, a kiedyś przy okazji będzie miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts