justyna27 10.12.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no pięknie kochana jak ty to zrobiłaś? efekt piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzięki, dziękipoczytałam troszkę tutaj http://forum.muratordom.pl/decoupage-wymiana-doswiadczen,t67638.htm wzięłam gliniany wazon, zakupiłam co potrzeba (farby akrylowe, serwetki, kraka i jeszcze troche innych pierdołek) i.... wzięłam się do pracyI już czekają następne rzeczy do zrobienia, tylko kurcze niemam przed świętami jakoś czasu.... a zabawe z decu polecam bo wciąga jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jejku, a ja myślałam, że to nie dla zwykłych śmiertelniczek jak my Piękny ten wazon!!! A ten świecznik w tle przepiękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ale zdolniacha! piękny wazon- gratuluję talentu PS a co to za śliczn świeczniki? mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 PS a co to za śliczn świeczniki? mów A świecznik to prezent od taty wygrzebany w wawie na Kole na starociach.... cieszę się, że się podoba.... ja też go lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A świecznik to prezent od taty wygrzebany w wawie na Kole na starociach.... cieszę się, że się podoba.... ja też go lubie tak czułam, że to jakiś unikat... piękny jest! ach, chyba trzeba w końcu wybrać się na te koło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 tak czułam, że to jakiś unikat... piękny jest! ach, chyba trzeba w końcu wybrać się na te koło... AMFI najlepiej wybrać się tam w sobote, albo w niedzielę ok 12 jak już się zbierają do domu.... i oczywiście jeszcze jedno, targować się do upadłego I jak mieszkasz w okolicach to naprawdę warto się wybrać, można znaleść niezłe "perełki" za bezcen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 buda dla psa: nieziemsko piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mnie też się podoba!!! Widać, że psinka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 buda dla psa: nieziemsko piekna dzięki. Tylko nie mogę przekonać Debeta, żeby do niej chociaz wlazł. Oby to nie była kasa wyrzucona w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak mu dupka kiedys zmarznie to wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak mu dupka kiedys zmarznie to wejdzie taką mam właśnie nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKAK. 10.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witaj, domek prześliczny.Urządzony w nowoczesnym stylu co jest całkowitym przeciwieństwem mojego, bo ja mam w stylu klasycznym...czasem tego żałuję a czasem właśnie sie cieszę...Pokoik córeczki poprostu wygląda jak z katalogu mebelków...Dom fajniusiu urządzony, przestronnie, luźno i ze smakiem...Naprawdę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 10.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Domek jest cudowy a buda dla psa rewelacyjna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 agnieszkak roksi01 serdecznie witam w moich progach i zapraszam do dalszego podglądania i komentowania... napewno coś się będzie ciągle (choć powoli) zmieniać w moim domku, więc proszę o komentarze, te miłe jak oczywiście i te krytyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 10.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cudny cudny pokoj dla córuni. Ja jeszcze nie wiem, kto pojawi sie na swiecie w przyszlym roku, ale jesli mala elegantka, to pozwole sobie się zainspirowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Gratuluję zmysłu wnętrzarskiego oraz - czego zazdroszczę - talentu do wykonywania własnoręcznie pięknych drobiazgów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 12.12.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 marta1210 dziękuję za odwiedzinki. Cieszę się, że pokoik się podoba. Inspiruj się do woli, a jeśli będzie to Mały Elegant to zapewne też wyczarujesz mu wspaniałą komnatkę. Famelia Ciebie też witam ciepło. I to nie talent a raczej zacięcie, że jak inni mogą to ja też mogę... chociaż spróbować. Zainspirowana i urzeczona robótkami betib , monah i amfi biorę się właśnie za popełnianie ozdób świątecznych, a co wyjdzie.... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 marta1210 dziękuję za odwiedzinki. Cieszę się, że pokoik się podoba. Inspiruj się do woli, a jeśli będzie to Mały Elegant to zapewne też wyczarujesz mu wspaniałą komnatkę. Famelia Ciebie też witam ciepło. I to nie talent a raczej zacięcie, że jak inni mogą to ja też mogę... chociaż spróbować. Zainspirowana i urzeczona robótkami betib , monah i amfi biorę się właśnie za popełnianie ozdób świątecznych, a co wyjdzie.... zobaczymy to chwal się szybko jak tylko cos wykonasz na bank wyjdzie, dzis nawet moje dzieci szyly i ładnie im to wyszlo a jak Debet ? wchodzi do budy ? ja wlasnie mam taki problem ze zrobilismy naszemu goldenowi wypas bude i niestety on za nic w swiecie nie wejdzie do niej. nie pomaga jedzenie ani to ze dzieci tam wchodzily..........buda jest juz schowana i chyba czeka ja los na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 marta1210 dziękuję za odwiedzinki. Cieszę się, że pokoik się podoba. Inspiruj się do woli, a jeśli będzie to Mały Elegant to zapewne też wyczarujesz mu wspaniałą komnatkę. Famelia Ciebie też witam ciepło. I to nie talent a raczej zacięcie, że jak inni mogą to ja też mogę... chociaż spróbować. Zainspirowana i urzeczona robótkami betib , monah i amfi biorę się właśnie za popełnianie ozdób świątecznych, a co wyjdzie.... zobaczymy to chwal się szybko jak tylko cos wykonasz na bank wyjdzie, dzis nawet moje dzieci szyly i ładnie im to wyszlo a jak Debet ? wchodzi do budy ? ja wlasnie mam taki problem ze zrobilismy naszemu goldenowi wypas bude i niestety on za nic w swiecie nie wejdzie do niej. nie pomaga jedzenie ani to ze dzieci tam wchodzily..........buda jest juz schowana i chyba czeka ja los na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts