Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom w porzeczkach... eleuteria zaprasza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki, dzięki

poczytałam troszkę tutaj

http://forum.muratordom.pl/decoupage-wymiana-doswiadczen,t67638.htm

wzięłam gliniany wazon, zakupiłam co potrzeba (farby akrylowe, serwetki, kraka i jeszcze troche innych pierdołek) i.... wzięłam się do pracy

I już czekają następne rzeczy do zrobienia, tylko kurcze niemam przed świętami jakoś czasu.... a zabawe z decu polecam bo wciąga jak cholera

tak czułam, że to jakiś unikat... piękny jest!

ach, chyba trzeba w końcu wybrać się na te koło...

AMFI najlepiej wybrać się tam w sobote, albo w niedzielę ok 12 jak już się zbierają do domu.... i oczywiście jeszcze jedno, targować się do upadłego

I jak mieszkasz w okolicach to naprawdę warto się wybrać, można znaleść niezłe "perełki" za bezcen

Witaj, domek prześliczny.

Urządzony w nowoczesnym stylu co jest całkowitym przeciwieństwem mojego, bo ja mam w stylu klasycznym...czasem tego żałuję a czasem właśnie sie cieszę...

Pokoik córeczki poprostu wygląda jak z katalogu mebelków...

Dom fajniusiu urządzony, przestronnie, luźno i ze smakiem...

Naprawdę pięknie

marta1210 dziękuję za odwiedzinki. Cieszę się, że pokoik się podoba. Inspiruj się do woli, a jeśli będzie to Mały Elegant to zapewne też wyczarujesz mu wspaniałą komnatkę.

Famelia Ciebie też witam ciepło. I to nie talent a raczej zacięcie, że jak inni mogą to ja też mogę... chociaż spróbować.

Zainspirowana i urzeczona robótkami betib , monah i amfi biorę się właśnie za popełnianie ozdób świątecznych, a co wyjdzie.... zobaczymy

marta1210 dziękuję za odwiedzinki. Cieszę się, że pokoik się podoba. Inspiruj się do woli, a jeśli będzie to Mały Elegant to zapewne też wyczarujesz mu wspaniałą komnatkę.

Famelia Ciebie też witam ciepło. I to nie talent a raczej zacięcie, że jak inni mogą to ja też mogę... chociaż spróbować.

Zainspirowana i urzeczona robótkami betib , monah i amfi biorę się właśnie za popełnianie ozdób świątecznych, a co wyjdzie.... zobaczymy

to chwal się szybko jak tylko cos wykonasz :wink: na bank wyjdzie, dzis nawet moje dzieci szyly i ładnie im to wyszlo :wink:

a jak Debet ? wchodzi do budy ?

ja wlasnie mam taki problem ze zrobilismy naszemu goldenowi wypas bude i niestety on za nic w swiecie nie wejdzie do niej. nie pomaga jedzenie ani to ze dzieci tam wchodzily..........buda jest juz schowana i chyba czeka ja los na allegro

to chwal się szybko jak tylko cos wykonasz :wink: na bank wyjdzie, dzis nawet moje dzieci szyly i ładnie im to wyszlo :wink:

a jak Debet ? wchodzi do budy ?

ja wlasnie mam taki problem ze zrobilismy naszemu goldenowi wypas bude i niestety on za nic w swiecie nie wejdzie do niej. nie pomaga jedzenie ani to ze dzieci tam wchodzily..........buda jest juz schowana i chyba czeka ja los na allegro