leszekmiller 02.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Prosił bym o porównanie bram garażowych Z tych bardziej znanych: HormannWiśniowskiKrisPolWayne Dalton? Jaką firmę polecacie i czy warto oszczędzać na bramie?Które wzory sie wam najbardziej podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 02.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hmm.... ja bym wezwał na pomoc kolezankę cieszyniankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ona ma patent i władzę nie wiem jak to robi ale mi tak nie wychodzi pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Które wzory sie wam najbardziej podobają? Różowa brama w białe krówki,............... ech rozmarzyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 02.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Do pierwszej trójki dołóż jeszcze normstahl .Ogólnie to "temat - rzeka"Szukaj , czytaj ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 02.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Które wzory sie wam najbardziej podobają? Szykujesz dla forumowiczów prezenty pod choinkę? Bardzo miło z Twojej strony, ale ..... czy ewentualnie wchodzi w grę zamiana na drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 02.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Prosił bym o porównanie bram garażowych A ja bramę mam jakąś tam (mało markową), też działa i nic się z nią złego nie dzieje. Nie miałem siły i czasu bawić się gdzie i za ile. Poszukałem blisko paru firm i kupiłem jedną z najtańszych. U mnie kryterium na którym część firm szybko poległa była wysokość (zobacz avatar). Praktycznie powinna mieć już siłownik od bram przemysłowych - ale przerobiony (przedłużony łańcuch) SEA działa i ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tak się zastanawiam... nad "starymi" forowiczami... co wy tu jeszcze robicie 50 wątek o bramach...no co tu jeszcze można dodać... nie nudzi się wam ? nie ma się co dziwić, że niektórzy to już tylko monosylabami odpowiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 03.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam Prosił bym o porównanie bram garażowych Z tych bardziej znanych: Hormann Wiśniowski KrisPol Wayne Dalton ? Jaką firmę polecacie i czy warto oszczędzać na bramie? Które wzory sie wam najbardziej podobają? A czy warto oszczędzać na samochodzie, drzwiach itp? Brama ma spełniać kilka funkcji i dla każdego będą one miały inną wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 kurcze chętnie bym pomógł... gdybym użytkował 2 bramy różnych firm ale posiadam i użytkuję tylko jedną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 04.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Po pierwsze trzeba się zastanowić czego oczekujemy. Jeżeli chcemy bramę antywłamaniową to wybór ogranicza się do bramy Normasthal EURO. Wiśniowski, Krispol to bramy budżetowe (tanie) ale niezłe. Hormann to wg mnie doskonałe bramy ale płaci się za logo producenta. Ten ostatnio producent to jakaś egzotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 to ja zapłaciłem za logo... ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_73 04.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A u mnie własnie Panowie montuja Winiowskiego 4500x2250 wiec będę mógł cośna jej temat powiedzieć ale nie porównać z innymi bo ciężko porównywac nie majac dwu zamontowanych ... o 13.30 jade odebrać odebrac robotę :) mam nadzieję ze po 14 tej żsie bedę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 19.01.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 i jak odebrales robote:)? widze duzo postow nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 19.01.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja zapłaciłem za logo razy dwa jak na razie myszy nadgryzły tylko uszczelki i już 6 latek bez najmniejszych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 19.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Diabeł tkwi w szczegółach. Równo z kolegą wstawiliśmy takie same bramy (wymiarowo), dodam że do garaży dwustanowiskowych jako jedna brama. Ja zdecydowałem się na hormana a on na polską produkcję. Minęło 6 lat i ja nie widziałem serwisu hormana na oczy, tylko bawię się pilotem. U niego po 3,5 roku zaczęły się co prawda drobne problemy, które niekiedy powodowały że albo samochody stały w garażu trzy dni dni bez możliwości wyjazdu ale stały potem przed garażem. Teraz ma w planie wymienić część trasy (łuki) + rolki. Fakt moja była 30% droższa i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 19.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Zapomniałem. Myszy też mi nadgryzły uszczelkę przy jednym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 19.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Z tymi myszami to ciekawa sprawa , czy tylko hormann ma takie smaczne uszczelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 19.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a ja wybralem Hormana bo... wyszedl najtaniej nie wiem czemu, bo spodziewalem sie ze taki Krispol to powinien taniej... ale byl o 200 drozszy (na 2 bramach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 05.02.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 moze sprzedawca mial slaby rabat u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts