Redakcja 02.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Czy w tym roku się nam powiedzie? Trzymamy kciuki za aukcje, uczestników i prowadzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a wątek osobny jakis bedzie na wklejanie zdjęć fantów i opisy , czy tutaj trzeba wklejać? a licytacja? nie ma opcji żeby się nie powiodła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a wątek osobny jakis bedzie na wklejanie zdjęć fantów i opisy , czy tutaj trzeba wklejać? a licytacja? nie ma opcji żeby się nie powiodła ... Daga.. cierpliwości... wszystko w swoim czasie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 doooobra , jarze ... czyli tutaj u bedziemy gdybać czy sie licytacja powiedzie i och'ować i ach'ować aże do 6-go .... dobra .... to może ustalmy czy wszystko można wystawiać? alkohole , pierniczki w niecenzuralnych kształtach od ziaby a serio .... jeszcze raz - bardzo się cieszę, że licytacja jest dla naszego Frania .... od razu człowiekowi lepiej na duszy że może coś od siebie dać tej kruszynce więcej niż tylko dovbre słowo i myśli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Daga Mniemam , że Redakcja wraz z Moderatorami przymkną oko nawet na sprzedawanie całuśków. W końcu cel jest szlachetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a mozna siebie sprzedać ?? tak na weekend jako pani do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 malka .... biorę w ciemno i płącę każdą cenę .... okna na święta trza umyć .... rodzina na inspekcje zjedzie choć jak dla mnie to mógłby być Pan do sprzątania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Malka Ty wsadziłaś kij w mrowisko. W jeden dzień chałupy na święta żadnej nie ogarniesz, trza z noclegiem jako żywo..a to już cudzemłożem pachnie..no ja nie wiem, ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 FGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja mam coś takiego jakby solniczka /z porcelany, własnoręcznie malowana i nawet podpisana przeze mnie pod spodem / może ktoś kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja mam coś takiego jakby solniczka /z porcelany, własnoręcznie malowana i nawet podpisana przeze mnie pod spodem / może ktoś kupi? ja mam też coś własnoręcznie pomalowanego ... inie są to tipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeśli mogę coś podpowiedzieć to Panie z wątku o decoupagu mają cuudne rzeczy i jakby coś rzuciły na licytację to pewnie byłoby bardzo dużo chętnych to leć i poproś ... ja się tam nie udzielam, więc mnie mogą nie posłuchać daj linka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.12.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 NKL.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 już znalazłam .... scenka mi opadła i wytrzeszcz mam ..... dziewczyny mają talent .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Malka Ty wsadziłaś kij w mrowisko. W jeden dzień chałupy na święta żadnej nie ogarniesz, trza z noclegiem jako żywo..a to już cudzemłożem pachnie..no ja nie wiem, ja nie wiem... e no cudzełoże zostawię w spokoju, materac se wezmę jeśli nie bedzie to traktowane jak handel zywym towarem...to się sprzedam dla Franka moge nawet cudze i okna myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeśli mogę coś podpowiedzieć to Panie z wątku o decoupagu mają cuudne rzeczy i jakby coś rzuciły na licytację to pewnie byłoby bardzo dużo chętnych ..ja wezmę udział jako licytująca, bo nic zapodać nie mogę ....(przynajmniej na razie) Co to za watek, bo nie trafilam na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 magpie101 ... tutaj:http://forum.muratordom.pl/decoupage-wymiana-doswiadczen,t67638.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Malka Ty wsadziłaś kij w mrowisko. W jeden dzień chałupy na święta żadnej nie ogarniesz, trza z noclegiem jako żywo..a to już cudzemłożem pachnie..no ja nie wiem, ja nie wiem... e no cudzełoże zostawię w spokoju, materac se wezmę jeśli nie bedzie to traktowane jak handel zywym towarem...to się sprzedam dla Franka moge nawet cudze i okna myć Potwierdzam, ona wszedzie ze swoim materacem jezdzi... No, chyba, ze zapomni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.12.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Do kiedy trwa licytacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts