Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przed licytacją

Recommended Posts

MARTINA - odpowiadam na twoje pytanko ....

teraz zbierane są fanty .....

6-go grudnia powstanie wątek licytacyjny .... czyli w pierwszym wpisie tegoż nowego wątku będą wyszczególnione fanty , także w tym watku który powstanie forumowicze będą wpisywać kwotę którą chcą zapłacić za dany fant i osoba zajmująca się prowadzeniem licytacji ( pewnikiem Edzia :wink: ) będze w tym pierwszym wpisie aktualizować kwoty przy fantach z nickiem osoby która daje więcej .... :wink:

Na tą chwilę jeno wklejamy fanty . Licytacja ruszy 6 grudnia.

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZIĘKI , mogłam się domyślać ,ale lepiej wiedzieć .. To jeszcze później wysyłają je na adres CI którzy wystawiają ? A pieniądze gdzie się przesyła ?

tak ... koszty przesyłki ponosi z reguły kupujący :roll:

mozna też odebrać osobiście jesli ktoś niedaleko mieszka (fajna okazja do osobistego poznania :wink: :D ) lub przy okazji pobytu na kuligu , zlocie muratorowym ....

pieniązki za wylicytowane rzeczy trzeba będzie przelać na określone konto - na pewno zostanie podane po zakończonej aukcji

No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... :roll:

wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ...

http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm

kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć :D

Poprzeklejajcie informację do Waszych komentarzy , gdzie się da ... coby jak najwięcej ludzisków sie dowiedziało .... :wink:

Witam.

Jestem nowy na forum ale chętnie pomogę.

Czy wystawionym przedmiotem może być usługa??

Z chęcią wystawił bym na forum usługę wykonywaną przezemnie mianowicie SERWIS ROWERU 2 SZTUKI

Cena obejmuję robocizne wraz ze smarami.

Koszt rynkowy ok 300 zł

Chetnie wykonam taką usługę dla osoby która to wylicytuje, w uzgodnionym terminie. warunek - dostarczenie rowrów Warszawa- falenica czy taka usługa może być przedmiotem licytacji??

Witam.

Jestem nowy na forum ale chętnie pomogę.

Czy wystawionym przedmiotem może być usługa??

Z chęcią wystawił bym na forum usługę wykonywaną przezemnie mianowicie SERWIS ROWERU 2 SZTUKI

Cena obejmuję robocizne wraz ze smarami.

Koszt rynkowy ok 300 zł

Chetnie wykonam taką usługę dla osoby która to wylicytuje, w uzgodnionym terminie. warunek - dostarczenie rowrów Warszawa- falenica czy taka usługa może być przedmiotem licytacji??

Czemu nie :)

jak tylko chętni będą może być i usługa

kurcze a ja w ciężkiej panice :oops:

wstanę jutro raniutko , bladym świtem i mam nadzieję że do wieczora zdążę

no bo przecież nie wstawię zdjęcia "takiej samej tylko innej " :-? a jeszcze trochę pracy zostało a zaanginowałam się paskudnie :-? poproście kogoś u góry o jakąś porcję siły (już jak muszę odchorować do końca to trudno ) w słusznej sprawie, bo może się moja Boża Mateczka ładnie sprzeda :D

byle zdążyć :roll: ma ktoś wtyki ?

Poproszone! Bedzie dobrze, zdrowka zycze. :p Jak nie wystawisz na 6. To na 8. wystaw i tez bedzie dobrze.

Pamietasz, ze fantow przybywalo w trakcie kazdej aukcji, caly czas i wszystkie poszly. :wink:

A o Twoje dzielo ja sie nie martwie. Nawet czuje, ze Ten Ktos od roku czeka na kolejne cacko. :D :wink:

Z tego co pisaliśnie na forum zapowiadało się, że fantów będzie dużo, że będą to fanty takie serdeczne tzn. własnoręcznie wykonane i od serca podarowane. Stąd pomysł wcześniejszego utworzenia wątku, w którym każdy darczyńca może sam zaprezentować swój fant i wkleić jego zdjęcie. I bardzo proszę - nie komentujcie wklejonych zdjęć w tamtym wątku.

Galeria zdjęć otwarta będzie do końca licytacji tzn. do 20 grudnia i oczywiście może być cały czas uzupełniana.

I tu do matki dyrektorki - dziewczyno wylecz się , na pewno zdążysz wystawić ikonkę i sprzeda się za dobrą cenę - zdrowia Ci życzę i prośby wysłałam :D

pozdrawiam

Z tego co pisaliśnie na forum zapowiadało się, że fantów będzie dużo, że będą to fanty takie serdeczne tzn. własnoręcznie wykonane i od serca podarowane.

ja mam nadzieję , ze tak będzie ....

tylko trza było zrobić ten wewontek fantowy wcześniej jak pisałam i dać ludziom więcej czasu na przygotowanie fantów , zdjęć ...

wątek powstał dziś - przy piątku , gdzie wiadomo że weekend to czas pustek na forum , licytacja w niedzielę się zaczyna .... szczerze wątpię , żeby wszyscy zdążyli wystawić swoje fanty biorąc pod uwagę , że mamy weekend i w niedzielę mikołajki ....

dlatego dobrze , że można dodawać fanty także w trakcie licytacji , bo podejrzewam że wszystko się ruszy dopiero od poniedziałku ....

Spokojnie, źle mnie zrozumiałaś daggulko.

Zdjęcia można ciągle wklejać i uważam, że wklejenie fantu dzień czy dwa później nie będzie miało istotnego wpływu na przebieg licytacji.

Zacytowany przez Ciebie fragment mojej wypowiedzi był uzasadnieniem utworzenia wątku, w którym każdy sam może zaprezentować swój fant i umieścić jego zdjęcie...

Uważam, że jak na początek licytacji fantów jest dużo i sukcesywnie będzie ich przybywać.

Są cudne i bardzo cenne bo od serca podarowane - za co darczyńcom serdecznie dziękuję.

ja mam też coś własnoręcznie pomalowanego ... inie są to tipsy :oops: :roll:

a można wiedzieć - co? :roll: i będzie do kupienia na licytacji? :)

na flaszce prfum żech smoka zabazgrała farbami do szkła - zdjęcie w wewontku fantowym ....

myślałam , coby coś namalować na płótnie ...ale czasu ostatnio u mnie deficyt .... :roll: