daggulka 04.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 MARTINA - odpowiadam na twoje pytanko .... teraz zbierane są fanty ..... 6-go grudnia powstanie wątek licytacyjny .... czyli w pierwszym wpisie tegoż nowego wątku będą wyszczególnione fanty , także w tym watku który powstanie forumowicze będą wpisywać kwotę którą chcą zapłacić za dany fant i osoba zajmująca się prowadzeniem licytacji ( pewnikiem Edzia ) będze w tym pierwszym wpisie aktualizować kwoty przy fantach z nickiem osoby która daje więcej .... Na tą chwilę jeno wklejamy fanty . Licytacja ruszy 6 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 DZIĘKI , mogłam się domyślać ,ale lepiej wiedzieć .. To jeszcze później wysyłają je na adres CI którzy wystawiają ? A pieniądze gdzie się przesyła ? tak ... koszty przesyłki ponosi z reguły kupujący mozna też odebrać osobiście jesli ktoś niedaleko mieszka (fajna okazja do osobistego poznania ) lub przy okazji pobytu na kuligu , zlocie muratorowym .... pieniązki za wylicytowane rzeczy trzeba będzie przelać na określone konto - na pewno zostanie podane po zakończonej aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć Poprzeklejajcie informację do Waszych komentarzy , gdzie się da ... coby jak najwięcej ludzisków sie dowiedziało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 04.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam.Jestem nowy na forum ale chętnie pomogę. Czy wystawionym przedmiotem może być usługa??Z chęcią wystawił bym na forum usługę wykonywaną przezemnie mianowicie SERWIS ROWERU 2 SZTUKICena obejmuję robocizne wraz ze smarami.Koszt rynkowy ok 300 zł Chetnie wykonam taką usługę dla osoby która to wylicytuje, w uzgodnionym terminie. warunek - dostarczenie rowrów Warszawa- falenica czy taka usługa może być przedmiotem licytacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja sądzę, że tak .... ale niech się wypowiedzą osoby kompetentne - czyli Moderatorzy bądź Redakcja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam. Jestem nowy na forum ale chętnie pomogę. Czy wystawionym przedmiotem może być usługa?? Z chęcią wystawił bym na forum usługę wykonywaną przezemnie mianowicie SERWIS ROWERU 2 SZTUKI Cena obejmuję robocizne wraz ze smarami. Koszt rynkowy ok 300 zł Chetnie wykonam taką usługę dla osoby która to wylicytuje, w uzgodnionym terminie. warunek - dostarczenie rowrów Warszawa- falenica czy taka usługa może być przedmiotem licytacji?? Czemu nie jak tylko chętni będą może być i usługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 04.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dzięki już umeszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 kurcze a ja w ciężkiej panice wstanę jutro raniutko , bladym świtem i mam nadzieję że do wieczora zdążę no bo przecież nie wstawię zdjęcia "takiej samej tylko innej " a jeszcze trochę pracy zostało a zaanginowałam się paskudnie poproście kogoś u góry o jakąś porcję siły (już jak muszę odchorować do końca to trudno ) w słusznej sprawie, bo może się moja Boża Mateczka ładnie sprzeda byle zdążyć ma ktoś wtyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no pewnie, że kończ kobito ...ja Ci to mówię .... a jak nie zdążysz to w niedzielę skończysz i też bedzie git .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Poproszone! Bedzie dobrze, zdrowka zycze. Jak nie wystawisz na 6. To na 8. wystaw i tez bedzie dobrze. Pamietasz, ze fantow przybywalo w trakcie kazdej aukcji, caly czas i wszystkie poszly. A o Twoje dzielo ja sie nie martwie. Nawet czuje, ze Ten Ktos od roku czeka na kolejne cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Z tego co pisaliśnie na forum zapowiadało się, że fantów będzie dużo, że będą to fanty takie serdeczne tzn. własnoręcznie wykonane i od serca podarowane. Stąd pomysł wcześniejszego utworzenia wątku, w którym każdy darczyńca może sam zaprezentować swój fant i wkleić jego zdjęcie. I bardzo proszę - nie komentujcie wklejonych zdjęć w tamtym wątku. Galeria zdjęć otwarta będzie do końca licytacji tzn. do 20 grudnia i oczywiście może być cały czas uzupełniana. I tu do matki dyrektorki - dziewczyno wylecz się , na pewno zdążysz wystawić ikonkę i sprzeda się za dobrą cenę - zdrowia Ci życzę i prośby wysłałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Z tego co pisaliśnie na forum zapowiadało się, że fantów będzie dużo, że będą to fanty takie serdeczne tzn. własnoręcznie wykonane i od serca podarowane. ja mam nadzieję , ze tak będzie .... tylko trza było zrobić ten wewontek fantowy wcześniej jak pisałam i dać ludziom więcej czasu na przygotowanie fantów , zdjęć ... wątek powstał dziś - przy piątku , gdzie wiadomo że weekend to czas pustek na forum , licytacja w niedzielę się zaczyna .... szczerze wątpię , żeby wszyscy zdążyli wystawić swoje fanty biorąc pod uwagę , że mamy weekend i w niedzielę mikołajki .... dlatego dobrze , że można dodawać fanty także w trakcie licytacji , bo podejrzewam że wszystko się ruszy dopiero od poniedziałku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Spokojnie, źle mnie zrozumiałaś daggulko.Zdjęcia można ciągle wklejać i uważam, że wklejenie fantu dzień czy dwa później nie będzie miało istotnego wpływu na przebieg licytacji.Zacytowany przez Ciebie fragment mojej wypowiedzi był uzasadnieniem utworzenia wątku, w którym każdy sam może zaprezentować swój fant i umieścić jego zdjęcie...Uważam, że jak na początek licytacji fantów jest dużo i sukcesywnie będzie ich przybywać.Są cudne i bardzo cenne bo od serca podarowane - za co darczyńcom serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no, Edzia ... to ja źle zrozumiałam .... ja pewna jestem, że będzie się tu działo na max .... że aże ciężko się będzie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Żelka ,EDZIA oj macie baby wtyki jakiejś nadludzkiej siły dostałam ,usiadłam i prawie skończyłam , jeszcze jutro ostatnie szlify i różne drobiazgi i fota i mogę se dalej chorować (choć wolałabym nie ) dobrej nocki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kurczę, już widzę 2 fanty, o które powalczę. Jakie zajefajne, to szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ja mam też coś własnoręcznie pomalowanego ... inie są to tipsy a można wiedzieć - co? i będzie do kupienia na licytacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ja mam też coś własnoręcznie pomalowanego ... inie są to tipsy a można wiedzieć - co? i będzie do kupienia na licytacji? na flaszce prfum żech smoka zabazgrała farbami do szkła - zdjęcie w wewontku fantowym .... myślałam , coby coś namalować na płótnie ...ale czasu ostatnio u mnie deficyt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 na flaszce prfum żech smoka zabazgrała farbami do szkła ten smok to prawie jak z pleców niegrzecznej Lisbeth Salander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts