Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przed licytacją

Recommended Posts

na flaszce prfum żech smoka zabazgrała farbami do szkła

ten smok to prawie jak z pleców niegrzecznej Lisbeth Salander :wink:

no bo to jest smok z charakterem ... a nie jakiś dino czy bazyliszek :wink: :D

chciałam walnąć jakis tribalik ... ale stwierdziłam że jak od smoczycy to musi być smok :lol:

i tak nie wyszedł jak chciałam ... najcieńszy pędzelek mi "wyszedł" czyli jakimś cudem nóg dostał prewnikiem nie sam ino za sprawą dziecków :-? ... więc sie meczyłam z za grubym pędzelkiem ... późno było , do sklepu daleko a jak już sie za coś zabieram to nie przekładam :oops: :lol:

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny !!!!!!!!!!

czy myślicie że na aukcje nadawałaby sie wieczorowa torebka z mojego butiku i naszyjnik do wieczorowej sukni ................wszystko nowe z metkami, wzory z tegorocznej kolekcji karnawałowej..............byliby chętni na takie rzeczy.............jak myślicie.................a i najważniejsze czy te fanty mogłyby byc pokazane dopiero w poniedziałek wieczorem??????????

Żelka wszystko od gołej dechy tymi ręcyma :D

twarzyczki rączki i nóżki (fachowo części osobiste) też malowane

"klejone"jest tylko "złoto"

:o :o :o

Cudne to jest!!! To czemu Ty taka skromna jestes i w ogole? :wink: Jak ja bym tak umiala malowac.... :lol: :wink:

dziewczyny !!!!!!!!!!

czy myślicie że na aukcje nadawałaby sie wieczorowa torebka z mojego butiku i naszyjnik do wieczorowej sukni ................wszystko nowe z metkami, wzory z tegorocznej kolekcji karnawałowej..............byliby chętni na takie rzeczy.............jak myślicie.................a i najważniejsze czy te fanty mogłyby byc pokazane dopiero w poniedziałek wieczorem??????????

No pewnie! :D

Matka - :o :o :o

Szczękę z podłogi zbieram! :o

Prze-pię-kne!!!

Kurczę, te obrazy Arco też takie piękne! :o

A ja z jakimś chlebem wyskoczyłam, jak Filip z konopi... :-?

Że nie powiem o warzywkach... :(

Cicho Depsia! :lol: Takiego chleba i warzyw ni ma w sklepie do kupienia. No ja nawet w przyszłym życiu będę pamiętać smak tych śliwek we winie. :D :wink:

A matka dyrektorka cicho siedzi i nic nie mówi, ze taka utalentowana. :roll: Ja nie mogę. :roll: Zamiast zamówienia na ikony przyjmować. :p