daggulka 05.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 na flaszce prfum żech smoka zabazgrała farbami do szkła ten smok to prawie jak z pleców niegrzecznej Lisbeth Salander no bo to jest smok z charakterem ... a nie jakiś dino czy bazyliszek chciałam walnąć jakis tribalik ... ale stwierdziłam że jak od smoczycy to musi być smok i tak nie wyszedł jak chciałam ... najcieńszy pędzelek mi "wyszedł" czyli jakimś cudem nóg dostał prewnikiem nie sam ino za sprawą dziecków ... więc sie meczyłam z za grubym pędzelkiem ... późno było , do sklepu daleko a jak już sie za coś zabieram to nie przekładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Naprawdę fanty do zalicytowania są oryginalne i piękne.Gratuluję wszystkim wystawiającym pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 właśnie szczęka opadła mi na stół .... jaaaaapierniczeeeeee http://images50.fotosik.pl/235/a0c3088a71d1aafbm.jpg matka .... pięęęęękna ikona .... boszszsszszzzz- jaki Ty masz talent w rękach , babo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Aż się zrumieniłam cieszę się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Matko czy postacie sa namalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Żelka wszystko od gołej dechy tymi ręcyma twarzyczki rączki i nóżki (fachowo części osobiste) też malowane "klejone"jest tylko "złoto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 matka - szacun .... a tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że każdy fant jest wyjątkowy , jedyny , wspaniały - bo inny i od serca dany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kurcze a ja znowu mam problem z wklejaniem zdjec czy ktos moze mi pomoc i powiedziec co robie zle?probuje w Imageshack ale zdjecia mi sie wklejaja male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 arcobaleno napisz proszę jakie kolory mają Twoje obrazy bo mam na nie ochotę............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Kurcze a ja znowu mam problem z wklejaniem zdjec czy ktos moze mi pomoc i powiedziec co robie zle?probuje w Imageshack ale zdjecia mi sie wklejaja male aneto - tu instrukcja jak wklejać zdjęcia: http://forum.muratordom.pl/jak-wkleic-zdjecia,t138412.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dziewczyny !!!!!!!!!! czy myślicie że na aukcje nadawałaby sie wieczorowa torebka z mojego butiku i naszyjnik do wieczorowej sukni ................wszystko nowe z metkami, wzory z tegorocznej kolekcji karnawałowej..............byliby chętni na takie rzeczy.............jak myślicie.................a i najważniejsze czy te fanty mogłyby byc pokazane dopiero w poniedziałek wieczorem?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 myślę że tyle tu pci przepięknej że na pewno chętne będą ze zdjęciem w poniedziałek też nie ma problemu , po prostu kreacja będzie miała wejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Żelka wszystko od gołej dechy tymi ręcyma twarzyczki rączki i nóżki (fachowo części osobiste) też malowane "klejone"jest tylko "złoto" Cudne to jest!!! To czemu Ty taka skromna jestes i w ogole? Jak ja bym tak umiala malowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dziewczyny !!!!!!!!!! czy myślicie że na aukcje nadawałaby sie wieczorowa torebka z mojego butiku i naszyjnik do wieczorowej sukni ................wszystko nowe z metkami, wzory z tegorocznej kolekcji karnawałowej..............byliby chętni na takie rzeczy.............jak myślicie.................a i najważniejsze czy te fanty mogłyby byc pokazane dopiero w poniedziałek wieczorem?????????? No pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Paty .... jak najbardziej tak ....przeca licytacja skończy się przed sylwestrem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Matka - Szczękę z podłogi zbieram! Prze-pię-kne!!! Kurczę, te obrazy Arco też takie piękne! A ja z jakimś chlebem wyskoczyłam, jak Filip z konopi... Że nie powiem o warzywkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 przestańcie się na mnie wytrzeszczać na chlebuś mam zakusy , ale węszę dziki bój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cicho Depsia! Takiego chleba i warzyw ni ma w sklepie do kupienia. No ja nawet w przyszłym życiu będę pamiętać smak tych śliwek we winie. A matka dyrektorka cicho siedzi i nic nie mówi, ze taka utalentowana. Ja nie mogę. Zamiast zamówienia na ikony przyjmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 super!!!!!!!!!!!! w poniedziałek wklejam zdjęcie torebki i biżuta...............w sam raz na sylwestra czy inną potańcówę sie przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 W niedzielę też przegrzebię biżuterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts