JANINKI-AMORKI82 06.12.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mam propozycję , może przesuńmy rozpoczęcie aukcji np. na środę , czwartek, bo pojawia sie co raz więcej fantów i te dodane już w trakcie naszego szaleństwa licytacyjnego mogą gdzieś się "zawieruszyć " a tak to byśmy dokładnie się napatrzyli zaplanowali kupno , potem zablokować możliwość dodawania przedmiotów i licytujemy z tego co zdążyliśmy zebrać, nie każdy ma możliwość na bieżąco śledzić pojawiając się przedmioty a jakby tak parę dni powisiały wszystkie na raz to chyba by było najsprawiedliwiej dla wszystkich darczyńców...........a czy sie sprzedadzą to już inna inszośc........... Paty przy każdej z 3 licytacji które obserwowałam/uczestniczyłam było tak jak teraz i nie było problemu, będzie (chyba - tak mi się wydaje na podstawie obserwacji wcześniejszych licytacji)i - spis fantów z numerami i każdy kolejny fant dochodzący nawet po rozpoczęciu licytacji dostanie swój numerek więc raczej nic się nie zawieruszy. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no to musisz określić ile będzie kompletów żeby można rozdysponować numerami jutro .... każdy komplet będzie miał swój numerek i forumowicze na swój upatrzony numerkowy komplet bedą licytowć ... coby zamieszania nie było tak by było chyba najlepiej ..... Chyba , że prowadzący aukcję z tymi chlebkami jakiś inny system "sprzedaży" wymyślą ... No OK, to w takim razie ja upiekę 4 komplety chlebka, wielkości zaraz skonsultuję z Janinki... Taki podłużny chlebek ode mnie waży 1,60 kg, ma około 40 cm długości i 10 cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 no to musisz określić ile będzie kompletów żeby można rozdysponować numerami jutro .... każdy komplet będzie miał swój numerek i forumowicze na swój upatrzony numerkowy komplet bedą licytowć ... coby zamieszania nie było tak by było chyba najlepiej ..... Chyba , że prowadzący aukcję z tymi chlebkami jakiś inny system "sprzedaży" wymyślą ... No OK, to w takim razie ja upiekę 4 komplety chlebka, wielkości zaraz skonsultuję z Janinki... Taki podłużny chlebek ode mnie waży 1,60 kg, ma około 40 cm długości i 10 cm szerokości. DPSia ja nie mam takich wielkich blaszek (do piekarnika by mi nie wlazły hehe). proponuję zrobić tak - wystawić jako jedną pozycję zestawy DPSi j/w i jako oddzielną pozycję (czy "pod pozycję" np. dla osób z mojej okolicy gdzie będzie można chlebek szybko dostarczyć aby był jak najświeższy) chleby okrągłe ode mnie (3 pojedyncze sztuki). będą średnicy ok.20-22cm, a wysokość jak wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dziś zaczyna się licytacja .... już za 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Edzia, sorki za bałagan Mnie interesuje chlebek i fotki męża Anety. Już nawet mam na nie miejsce na ścianie Aga no to powalczymy o fotki....chyba że grzecznie się podzielimy ....nie kobiety nie umieją się dzielić będziemy walczyć......dla dobra Franka aaaaaaaaaa i Tolowa Nalewka warta grzechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 i pytanie???????????????????????????licytujemy do skutku??????? to znaczy przebijamy tak długo aż jest zainteresowanie i rywalizacja tak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie .... licytujemy do zakończenia aukcji ... moderatorzy ustalą datę zakończenia i podadzą pewnie w wątku licytacyjnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzięki Daggulka...ja będę kupować....a nie wystawiać...właśnie robię podpis w profilu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wiecie co, te wszystkie prace sa tak niesamowite, że aż brak słów. Przyznam się szczerze, że zazdroszczę talentów manualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wybiła godzina zero a mi trzy latka na forumie stuknęły , jak to na grzybach czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wybiła godzina zero bądźmy cierpliwi ... może moderatorzy akuratnio wstawiają niedzielną pticę do piekarnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dawać dawać bom głodny i ciasteczka chce 50 zł za ciasteczka proszę potem przenieść mój post do licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a powiadają, ze niby to ja jestem choleryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dawać dawać bom głodny i ciasteczka chce 50 zł za ciasteczka proszę potem przenieść mój post do licytacji mnie też przenieście...Coliber...ja chcę pierniki ziabowe 60zł daję.... przenieście nas potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Pierniki 70 a tak MAMA chce grzybki bo w tym roku nie było czasu iść pozbierać więc Słoik Suszonych Grzybów 30 zł dalej alkohole są dla mnie bardzo cenne więc: Wino Chińskie 50 zł Cytrynówka 50 zł Butelczyna Wina i Nalewki 100 zł Aroniówka Toli o którą będę na pewno walczył 50 zł To by było na tyle ( na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ołrajt... Przenosimy się TU http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 06.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A ja mam prośbę do Redakcji odnośnie licytacji ozdób choinkowych. Jeśli licytacja będzie trwała do 20 grudnia to nie zdążą do nas dotrzeć do Świąt, a następna okazja do powieszenia dopiero za rok. Może by tak skrócić czas licytacji dla ozdób choinkowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja chciałam zachęcić osoby które chcą wystawić fanty ale się wahają .... żeby wystawiali .... cały czas jeszcze można dodawać fanty do licytacji tutaj: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm licytacja jeszcze potrwa dwa tygodnie ... im więcej fantów tym lepiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Malka Ty wsadziłaś kij w mrowisko. W jeden dzień chałupy na święta żadnej nie ogarniesz, trza z noclegiem jako żywo..a to już cudzemłożem pachnie..no ja nie wiem, ja nie wiem... e no cudzełoże zostawię w spokoju, materac se wezmę jeśli nie bedzie to traktowane jak handel zywym towarem...to się sprzedam dla Franka moge nawet cudze i okna myć Sie powiedziało A trza powiedzieć B Moje łapy na licytacje wystawiam....fotki nie zamieszczam co by nie odstraszać z powodów czysto logistycznych usługa dla mieszkańców Polski południowej. Mieszkanko/dom na błysk w terminie dogodnym dla obu stron Pani sprzątająca - malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Malka czapkę z głowy przed tobą zdejmuję.....jesteś odawżna babka...ale idę za ciosem... i tez "coś" wystawię......SOTKANIE W DREWNIANYM DOMKU WPISOWE 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts