malka 07.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kordzina,mam nadzieję,że ślubny się posta nie dopatrzy w domu jedynie ścieżkę przeciwpożarową robię na generalkę nigdy nie mam czasu, nie wspomnę juz o myciu okien Ale co tam Franio teraz najważniejszy , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 podkusiłaś mnie wystawiam to: nie wiem czy mogę tak...ale Edzia w razie czego mnie sprostuj: wystawiam na aukcje: SPOTKANIE KARNAWAŁOWE W DREWNIANYM DOMKU DLA MIESZKAŃCÓW OPOLA I OKOLIC!!!! zaczynamy licytację od wpisowego min 10zł od osoby... ilośc osób ograniczona...żeby mi chałupy nie rozniosło...a i jeszcze z tż tego nie uzgodniłam...trudno...co zrobić!!!!!!ale w razie wielu chętnych będziemu musieli sie ograniczyć...liczę na was Aniahuby: shell napisałam w dzile zdjęcia najwyżej Edzia mnie przeniesie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kordzina ... ja już zalicytowałam ... 15 - 20 osób w chałupie Ci sie zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 matko daga nie strasz mnie nie no 15...myślę że 15 przeżyję...matko co ja zrobiłammmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kordzina ... nie bój nic ... fajnych mamy ludków na forum ... zobaczysz na kuligu jakby cuś - kazdy przywiezie miche sałatki , tudziez koreczki lub chipsy - Ty jeno lokal zagwarantuj i mjuzik , reszta sie znajdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mjuzik to mąż...jedzonka nie zabraknie]...zapraszam więc w moje skromne progi [/size]obiecując ze nie będzie po poznańsku czyli o paluszkach i krakersach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mjuzik to mąż...jedzonka nie zabraknie...zapraszam więc w moje skromne progi obiecując ze nie będzie po poznańsku czyli o paluszkach i krakersach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaproszenie przyjęte miejscówka zaklepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mjuzik to mąż...jedzonka nie zabraknie...zapraszam więc w moje skromne progi obiecując ze nie będzie po poznańsku czyli o paluszkach i krakersach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaproszenie przyjęte miejscówka zaklepana coolibeer ... jak sie bedziesz za noclegiem rozglądał to miej na uwadze jakąś klitke dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 pomieścimy sie spokojnie..... znaczy myślę że spokojnie.... ...w końcu za coś płacicie....za nocleg kolacyjkę i wielkią jajecznicę na śniadanie...the day after.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jaaapierniczeeee .... napraaaawdę? suuuuper ..... już się cieszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kurza noga, no, dlaczego to opolskie tak daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kurza noga, no, dlaczego to opolskie tak daleko ode mnie ja mam ponad 100 kilosów ... ale co tam ... da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kurza noga, no, dlaczego to opolskie tak daleko ode mnie ja mam ponad 100 kilosów ... ale co tam ... da radę 100 to rzut kamieniem, ja mam 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 oż kurde ... fakt , nieco daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 kurza noga, no, dlaczego to opolskie tak daleko ode mnie ja mam ponad 100 kilosów ... ale co tam ... da radę 100 to rzut kamieniem, ja mam 500 Dla chcącego nic trudnego Zaklep sobie miejscówkę póki jest jeszcze co zaklepywać Daga Jak coś noclegi mam w Opolu więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Daga Jak coś noclegi mam w Opolu więc nie ma problemu oki .... kordzina pisze że użyczy miejsca noclegowego ... potem dogramy sczegóły jakby cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja chciałam zachęcić osoby które chcą wystawić fanty ale się wahają .... żeby wystawiali .... cały czas jeszcze można dodawać fanty do licytacji tutaj: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm licytacja jeszcze potrwa dwa tygodnie ... im więcej fantów tym lepiej .... daga - a wszystko mozna wystawić??? tak się zastanawiam nad kilkowa rzeczami ale nie wiem czy warto zdolności manualnych nie mam, ale coś bym znalazła nie chcę wyjść na idiotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kawika, śmiało. Może być mąż . Byle wykąpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 daga - a wszystko mozna wystawić??? tak się zastanawiam nad kilkowa rzeczami ale nie wiem czy warto zdolności manualnych nie mam, ale coś bym znalazła nie chcę wyjść na idiotkę kochana ... Edzia juz wcześniej pisała ... że nie ma ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Malka Ty wsadziłaś kij w mrowisko. W jeden dzień chałupy na święta żadnej nie ogarniesz, trza z noclegiem jako żywo..a to już cudzemłożem pachnie..no ja nie wiem, ja nie wiem... e no cudzełoże zostawię w spokoju, materac se wezmę jeśli nie bedzie to traktowane jak handel zywym towarem...to się sprzedam dla Franka moge nawet cudze i okna myć Sie powiedziało A trza powiedzieć B Moje łapy na licytacje wystawiam....fotki nie zamieszczam co by nie odstraszać z powodów czysto logistycznych usługa dla mieszkańców Polski południowej. Mieszkanko/dom na błysk w terminie dogodnym dla obu stron Pani sprzątająca - malka Malka gdzie twoje sprzątanie poproś moderatora o aktualizację bo to w końcu ważny fant ktoś sie narobi a tak to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts