kawika 07.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kawika, śmiało. Może być mąż . Byle wykąpany. yyyyyyyyyyy zapytam chętna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kawika, śmiało. Może być mąż . Byle wykąpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzięki w takim razie jutro cosik bedzie na pewno marynowane rydze z podsądeckich lasów może ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja to bym też poimprezowała ale mi z tego Oslo to wszędzie do Was daleko Skusłam się na wizyte u Malgosi bo do niej jak juz bede u siebie to tylko 250km, mam nadzieję że dam rade przed emeryturą pomacać ten betonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja to bym też poimprezowała ale mi z tego Oslo to wszędzie do Was daleko Skusłam się na wizyte u Malgosi bo do niej jak juz bede u siebie to tylko 250km, mam nadzieję że dam rade przed emeryturą pomacać ten betonik Teraz to juz nie masz wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Małgoś słowo się rzekło Biedny beton jak on przezyje to macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Małgoś słowo się rzekło Biedny beton jak on przezyje to macanie Juz przezyl niejedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Małgoś słowo się rzekło Biedny beton jak on przezyje to macanie Juz przezyl niejedno. ..ja w kwestii formalnej..... bym się chciała dowiedzieć na kiedy przewidziane jest macanie betonu?? czy to będzie dopiero na wiosnę...czy już tuż, tuż...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts