Klajo 03.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 to teraz macie pole do popisu, zaprarszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witammmmmmmmmmmmmmmmm serdecznie Chyba jestem pierwsza Domek fajniutki -tj. projekt... tylko mało co tam widzę na tym rzucie -ale jakoś wiem, gdzie co i jak? A ile ma m2 -bo wygląda na duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zapomniałam napisać, że .... wklejanie zdjęc opanowane na 6 - kę A jak jest już pozwolenie to teraz tylko trzymamy kciuki Ekipa wybrana? Kiedy ruszacie z budową na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 03.12.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jesteś pierwsza... wiem że źlw widać, ale z tym nie umiem nic zrobic ..., musialam skanowac projekt, a to wygląda dobrze , jedynie w oryginale... Dom ma 170m2 + 36 garż i piwnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 03.12.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pozwolenie jest od maja, ruszamy nota bene w maju 2010, ekipa wybrana... Żebyś wiedziała, ile mnie to opanowanie wklejania kosztowało hihihihi co do działki to mamy juz 3,4 ogrodzona, blaszak stoi i no i kupa kamieni z autostrady... tez czke na zagospodarowanie..., jak zgram zdjęci to wkleje reszte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Ja zmierzam w tym roku rozpocząć budowę domu w Jejkowicach. Szukam ludzie do pracy - murarzy, zbrojarzy, kogoś z koparką ( mamy piwnicę, ok 3 m wykopu w dół). Jeżeli masz jakieś namiary na tanich i dobrych budowlańców to będę bardzo wdzięczna No i powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts