kadargo 03.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam Nie znalazłem odpowiedzi w FAQ dlatego pytam. Nie mogę sie zalogować do serwisy z przeglądarki Opera , a mogę z IE.Może macie pomysł jaka jest przyczyna ? Dziękuję za podpowiedź Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadargo 03.12.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha.....ale co tam poradziłem sobie sam...można temat skasować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 mam Operę, nie mam problemow z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mavv 14.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 mam Operę, nie mam problemow z nią. No to fajnie masz U mnie jedyny problem to taki, że nie działa autologowanie. Opera akceptuje ciasteczka, a mimo to forum Muratora jest jedynym, na które muszę się za każdym razem logować... Co z tym można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 21.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Pisałem na maila "[email protected]" , ale oni poczty nie czytają bo mają zapchaną skrzynkę . Ja z Opery 10 autologowałem się jeszcze niedawno bez problemu. Dzisiaj ani atologowanie, ani wklepywanie z ręki haseł nic nie daje, zrzuca mnie na główną. Z IE jakoś bez problemów, ale ta przeglądarka jest sama w sobie problemem . Podobny ból mam z poczta Plusa, ale tam ładnie Polkomtel tłumaczy się i przeprasza, ale Opery nie są wstanie opanować. No cóż, poczekamy tutaj na jakąś wypowiedź fachowców z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.01.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja przepraszam! Jest tu jakiś kapitan??? Czytacie Panowie Informatycy nasze posty w tym dziale??? Bo Opera10 dalej nie jest przez nasze Forum obsługiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts