szachrajka32 03.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam zalogowałam sie na tym forum bo lubie pisać z ludzmi i wymieniac się róznymi doswiadczeniami życiowymi mam nadziej że mi sie tu spodoba i będzie miło Jak na razie mam problem z elektrownią nie wiem co zrobic swój problem opisałam Prawo i finanse jak możecie to mi doradzcie co z tym fantem zrobic Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts