szdar77 03.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Chciałbym ostrzec budujących z podkarpacia , okolice Przemyśla przed majstrem specjalizującym się w dachach.Ten jegomość (nazwiska jednak nie wymienie) z miejscowości niedaleko Żurawicy stawia dachy razem z synem i jeszcze z dwoma pomocnikami . Chętnie ustalił ze mną datę wykonania więźby oraz pokrycia blachodachówką. Jak sie póżniej okazało data wykonania przesuneła się o miesiąc ale mało tego .przymocował krokwie co zajeło ok 6 dni i w tym czasie oczywiście dwa razy zaliczka , o podpijaniu sobie i chowaniu flaszek gdzie popadnie nawet nie wspomne . Krokwie nie podocinane na wymiar , blacha już leży dwa tygodnie a jego nie widać ,zbywał mnie z dnia na dzień , a teraz to już nawet telefonu nie odbiera totalna olewka więc i ja go olałem .Gość totalnie nieodpowiedzialny zostawił dach w 1/3 roboty bez powodu ot tak a zima za pasem!!! dobrze że są jeszcze inne rzetelne firmy bo faktycznie zastała by mnie zima z tym dachem. Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/134388-nierzetelny-fachowiec/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 03.12.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Chciałbym ostrzec budujących z podkarpacia , okolice Przemyśla przed majstrem specjalizującym się w dachach.Ten jegomość (nazwiska jednak nie wymienie) z miejscowości niedaleko Żurawicy stawia dachy razem z synem i jeszcze z dwoma pomocnikami . Chętnie ustalił ze mną datę wykonania więźby oraz pokrycia blachodachówką. Jak sie póżniej okazało data wykonania przesuneła się o miesiąc ale mało tego .przymocował krokwie co zajeło ok 6 dni i w tym czasie oczywiście dwa razy zaliczka , o podpijaniu sobie i chowaniu flaszek gdzie popadnie nawet nie wspomne . Krokwie nie podocinane na wymiar , blacha już leży dwa tygodnie a jego nie widać ,zbywał mnie z dnia na dzień , a teraz to już nawet telefonu nie odbiera totalna olewka więc i ja go olałem .Gość totalnie nieodpowiedzialny zostawił dach w 1/3 roboty bez powodu ot tak a zima za pasem!!! Wspołczuje Głowa do gory! , Prosze mi wierzyc ze ja czasem mam dosc budowy z podobnych powodow jak Ty pozdrawiam daro31ie Pozdrawiam daro31ie dobrze że są jeszcze inne rzetelne firmy bo faktycznie zastała by mnie zima z tym dachem. Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/134388-nierzetelny-fachowiec/#findComment-3747256 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts