aadamuss24 22.04.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wyższa temperatura więcej ciepłej wody do mieszania. Jak kto lubi. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibibyk 27.08.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jestem bardzo ciekawy jak się skończyła cała ta historia? Przymierzam się do zakupu takiego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc.in76 26.11.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Odnośnie Buderusa mój tato miało podobnie ponieważ posiadaliśmy dwa kotły tej firmy i było wszystko w porządku ale podobnie jak u Ciebie problemy się porobiły specjaliści który do nas przyzjechali powiedzieli, że nie zajmują się Buderusami w ogóle (nie mam pojęcia czemu) za to zalecali markę Viessmann i Termet. Będąc w centrum Łodzi wybrałem się do Instal Thermu na Piłsudskiego bo znajomi kazali sie tam wybrać i powiedzieli podobnie jak mariankossy napisał, że taka polityka firmy - kupiłeś? to reszta już Twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts