szukający pomocy 04.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Szukam aktualnie dobrych drzwi wewnętrznych do domu. Zastanawiam się nad drzwiami drewnianymi, ale kompletnie nie wiem jak się takie drzwi zachowują po dłuższym czasie użytkowania? Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z drzwiami drewnianymi? Jeśli tak, to jakiej firmy drzwi polecacie ?Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 04.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Szukam aktualnie dobrych drzwi wewnętrznych do domu. Zastanawiam się nad drzwiami drewnianymi, ale kompletnie nie wiem jak się takie drzwi zachowują po dłuższym czasie użytkowania? Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z drzwiami drewnianymi? Jeśli tak, to jakiej firmy drzwi polecacie ? Z góry dziękuję za wszystkie opinie. moja babcia miała drewniane ze 30 lat albo dłużej - takie olejną farbą malowane, potem zostały opalone, oszlifowane, polakierowane i wyglądały jak nowe, mucha nie siada po prostu, ale firmy nie potrafię podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukający pomocy 07.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Moi dziadkowie też takie mieli, ale niestety nie przetrwały tak długo. Po kilku latach totalnie się wypaczyły, ale to podobno była wina tego, że dom był zawilgocony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts