Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oddaję pod osąd

wiaterwiater

Recommended Posts

Godzina mojej pracy to od 300 do 500 PLN netto.

:o

Przeszczepiasz ludzkie mózgi? :wink: :D

Sorry, że nie w temacie :oops:

... ieetam ... M@riusz chirurgiem plastycznym jest :) ... może prawie wszystko (wystarczy spojrzeć na 'awatar') :) ;)

pozdróweczka

ps - "z mózgami" to nie nadążył by z robotą (jakże by się to przydało, sporej dość grupce osobników 'odmóżdżonych')

[

Wybacz śmiałość. Tekst ten wydał mi się ciekawy, dlatego oddałem go pod osąd.

Ani słowem nie wspomniałem, że oczekuję w związku z tym jakiejkolwiek odpowiedzi od kogokolwiek.

A możesz powiedzieć dlaczego nie przedstawiłeś tego tekstu TAM:

http://wyborcza.pl/1,75248,7333855,_Osiemnastka__Radia_Maryja___Nie_przeszkadzajcie_ojcu.html

A możesz powiedzieć

Mogę. Marek-B. Podsumowanie. :lol:

Pewne odpowiedzi można uzyskać tylko i wyłącznie na tym forum. Szczególnie takie, o charakterze budowlanym. Marek-B, nie mogę niestety zgodzić się z Twoim podsumowaniem. Toż to ewidentna fuszerka budowlana, a nie kłopoty zdrowotne.

:lol:

fiiiii ale wymyślili wewątek.... nic nowego... no może nic nowego dla tych co chociaż raz przeczytali (ze zrozumieniem) pismo...

Jako że mam już w kieszeni posadę Głównego Piecowego to pozwolę sobie zamieścić to:

http://i48.photobucket.com/albums/f232/Thora_rune/Things%20to%20think%20about/bible_warning_label.jpg

anglijskij znam słabo ale na tyle by zrozumieć ostrzeżenia :wink:

...z autorów horrorów to jednak wolę Kinga... mniejsze prawdopodobieństwo nocnych koszmarów :wink:

Wg. mnie text jest tendencyjny, chociaż podziwiam że ktoś się tak natrudził żeby to wszystko opracować.

Czy cytaty są prawdziwe..? jasne.. tyle że wyrwane totalnie z kontekstu, historycznego, kulturalnego, i ... textowego ?!?!? :)

Polecam poczytać trochę najpierw o czytaniu Biblii (czyli jak czytać), a potem poczytanie samej Biblii. Pomaga żeby wyrobić sobie zdanie. Lektura na kilka lat, ale warto...

Gość M@riusz_Radom
Hej ,to było za godzinę ............

...mogłabym z M@RIUSZEM popracować ...,ale z tego co mi się widzi to jakąś licencję trzeba mieć ? i dobre zdrowie ..

czyż nie ?

Dopiero wróciłem z roboty - dlatego mam takie stawki ;) świątek piątek sobota niedziela trza zachrzaniać ;)

A ten obrazek o laniu mnie rozbawił - dzięki - zapiszę go sobie w ulubionych ;)

http://i48.photobucket.com/albums/f232/Thora_rune/Things%20to%20think%20about/bible_warning_label.jpg

Nie znam angielskiego na tyle dobrze, aby to przetłumaczyć - mógłby to ktoś zrobić?

Pewnie jest to wydanie amerykańskie i autorzy zabezpieczają się przed podaniem ich do sądu... Musieliby zapłacić wysokie odszkodowanie,gdyby tego ostrzeżenia nie było...

A o czym tu dyskutować?

Wiara to wiara. Wiara nie wymaga dowodów. Albo ktoś wierzy albo nie. A jak wierzy, to może wierzyć we wszystko. Jeżeli akurat wierzy w judaizm, to musi zaakceptować jego zasady. Jak nie, to nie ma wiary.

Ten tekst wygląda mi na tekst osoby, która wierzyć przestała i źle jej z tym. Więc musi sobie udowodnić, że jest jej dobrze. A po co? Truizmy...

M@riusz chirurgiem plastycznym jest :)

Oj tam zaraz ... po prostu wymuszenia i haracze, gwałty na zlecenie i bez zlecenia też ;) Amfetamina - produkcja, dystrybucja masturbacja ;)

przy czym, pewnie dokonuje tychże operacji,

wyjazdowo, bez znieczulenia...

tu mi się przypomniał pewien film

angażowanie bandytów różnej maści do pacyfilkacji miasteczka

pytają się jednego

-co umiesz robić?

- gwałty, podpalenia, wymuszenia, rozboje, gwałty...

- powiedziałeś 2x gwałty :roll:

- lubię gwałcić