MARTINA1 05.12.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej ,to było za godzinę ...............mogłabym z M@RIUSZEM popracować ...,ale z tego co mi się widzi to jakąś licencję trzeba mieć ? i dobre zdrowie ..czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Godzina mojej pracy to od 300 do 500 PLN netto. Przeszczepiasz ludzkie mózgi? Sorry, że nie w temacie ... ieetam ... M@riusz chirurgiem plastycznym jest ... może prawie wszystko (wystarczy spojrzeć na 'awatar') pozdróweczka ps - "z mózgami" to nie nadążył by z robotą (jakże by się to przydało, sporej dość grupce osobników 'odmóżdżonych') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Godzina mojej pracy to od 300 do 500 PLN netto. Przeszczepiasz ludzkie mózgi? Sorry, że nie w temacie ... ieetam ... M@riusz chirurgiem plastycznym jest ... To zbieram kasę, mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 [ Wybacz śmiałość. Tekst ten wydał mi się ciekawy, dlatego oddałem go pod osąd. Ani słowem nie wspomniałem, że oczekuję w związku z tym jakiejkolwiek odpowiedzi od kogokolwiek. A możesz powiedzieć dlaczego nie przedstawiłeś tego tekstu TAM: http://wyborcza.pl/1,75248,7333855,_Osiemnastka__Radia_Maryja___Nie_przeszkadzajcie_ojcu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 06.12.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A możesz powiedzieć Mogę. Marek-B. Podsumowanie. Pewne odpowiedzi można uzyskać tylko i wyłącznie na tym forum. Szczególnie takie, o charakterze budowlanym. Marek-B, nie mogę niestety zgodzić się z Twoim podsumowaniem. Toż to ewidentna fuszerka budowlana, a nie kłopoty zdrowotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 fiiiii ale wymyślili wewątek.... nic nowego... no może nic nowego dla tych co chociaż raz przeczytali (ze zrozumieniem) pismo... Jako że mam już w kieszeni posadę Głównego Piecowego to pozwolę sobie zamieścić to: http://i48.photobucket.com/albums/f232/Thora_rune/Things%20to%20think%20about/bible_warning_label.jpg anglijskij znam słabo ale na tyle by zrozumieć ostrzeżenia ...z autorów horrorów to jednak wolę Kinga... mniejsze prawdopodobieństwo nocnych koszmarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 06.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wg. mnie text jest tendencyjny, chociaż podziwiam że ktoś się tak natrudził żeby to wszystko opracować. Czy cytaty są prawdziwe..? jasne.. tyle że wyrwane totalnie z kontekstu, historycznego, kulturalnego, i ... textowego ?!?!? Polecam poczytać trochę najpierw o czytaniu Biblii (czyli jak czytać), a potem poczytanie samej Biblii. Pomaga żeby wyrobić sobie zdanie. Lektura na kilka lat, ale warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hej ,to było za godzinę ............ ...mogłabym z M@RIUSZEM popracować ...,ale z tego co mi się widzi to jakąś licencję trzeba mieć ? i dobre zdrowie .. czyż nie ? Dopiero wróciłem z roboty - dlatego mam takie stawki świątek piątek sobota niedziela trza zachrzaniać A ten obrazek o laniu mnie rozbawił - dzięki - zapiszę go sobie w ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 M@riusz chirurgiem plastycznym jest Oj tam zaraz ... po prostu wymuszenia i haracze, gwałty na zlecenie i bez zlecenia też Amfetamina - produkcja, dystrybucja masturbacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 M@riusz chirurgiem plastycznym jest Oj tam zaraz ... po prostu wymuszenia i haracze, gwałty na zlecenie i bez zlecenia też Amfetamina - produkcja, dystrybucja masturbacja Z tego ostatniego zajęcia również masz dochody 300 i więcej PLN za godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 http://i48.photobucket.com/albums/f232/Thora_rune/Things%20to%20think%20about/bible_warning_label.jpgNie znam angielskiego na tyle dobrze, aby to przetłumaczyć - mógłby to ktoś zrobić? Pewnie jest to wydanie amerykańskie i autorzy zabezpieczają się przed podaniem ich do sądu... Musieliby zapłacić wysokie odszkodowanie,gdyby tego ostrzeżenia nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Z tego ostatniego zajęcia również masz dochody 300 i więcej PLN za godzinę? Nie, ale jak planujesz taką karierę zawodową to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A o czym tu dyskutować? Wiara to wiara. Wiara nie wymaga dowodów. Albo ktoś wierzy albo nie. A jak wierzy, to może wierzyć we wszystko. Jeżeli akurat wierzy w judaizm, to musi zaakceptować jego zasady. Jak nie, to nie ma wiary. Ten tekst wygląda mi na tekst osoby, która wierzyć przestała i źle jej z tym. Więc musi sobie udowodnić, że jest jej dobrze. A po co? Truizmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 M@riusz chirurgiem plastycznym jest Oj tam zaraz ... po prostu wymuszenia i haracze, gwałty na zlecenie i bez zlecenia też Amfetamina - produkcja, dystrybucja masturbacja przy czym, pewnie dokonuje tychże operacji, wyjazdowo, bez znieczulenia... tu mi się przypomniał pewien film angażowanie bandytów różnej maści do pacyfilkacji miasteczka pytają się jednego -co umiesz robić? - gwałty, podpalenia, wymuszenia, rozboje, gwałty... - powiedziałeś 2x gwałty - lubię gwałcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ta amfetamina to też z filmu, jednego z moich ulubionych zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 To teraz pomijając tę ostatnią i przed ostatnią opcję , a stosując wymuszenia i haracze zapodajcie coś na licytację ....moi mili A jakiż to fascynujący tytuł ma to dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ta amfetamina to też z filmu, jednego z moich ulubionych zresztą Chłopaki nie płaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ta amfetamina to też z filmu, jednego z moich ulubionych zresztą Chłopaki nie płaczą? Też uwielbiam ale to z Killera, dwójki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Barbossa -Ty jako ten komputerowy specjalista - też możesz coś na tę licytację przekierować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts