grave 04.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mam piec Beretta, kondensacyjny BoilerGreen, właśnie doczytałem się na stronie producenta, że przedłużają gwarancję ze stand.2 lat na trzeci rok, ale kosztuje to 366zł brutto wraz z konserwacją pieca, jak sądzicie warto? Ogólnie piszą, że kondensaty powinno się konserwować raz w roku, więc ubiłbym dwie pieczenie na jednym ogniu, choć sama konserwacja kosztuje ok. 150zł, czyli gwarancja drugie tyle, i co warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Poczytaj dokładnie co jest z tej gwarancji wyłączone i bedziesz wiedział wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 eee nie dopatrzyłem się! co tam jest albo czego nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przeczytaj , przecież nie bede tego w całości przepisywać ( co nieobejmuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.12.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 sorry, ale ja nie widzę na ich stronie żadnych linków tudzież objaśnień ? Weż zapodaj bo nie wiem zupełnie gdzieś to wypatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 04.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Warto. Przy pierwszej lepszej awarii się okazuje. Na auto dają 5 lat i większość robi przeglądy. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 sorry, ale ja nie widzę na ich stronie żadnych linków tudzież objaśnień ? Weż zapodaj bo nie wiem zupełnie gdzieś to wypatrzył Tego na internecie nie ma ( bo byś "wniknął" w szczegóły i nie zapłacił) szukaj u autoryzowanego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 07.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 marian napisałbyś konkretnie o co kaman, a tak się bawisz kurna w kotka i myszke... w czym problem?? napisz coś wiecej to bede wiedzial o co pytac przedstawicielstwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czy jesteś pewien, że serwisują bezpłatnie? U mnie gwarancja nie obejmowała corocznego przeglądu. A co do reszty, kotły się tak szybko nie psują, jak na początku będzie chodził to i parę lat pochodzi, gwarancja ci się zdąży skończyć zanim co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 08.12.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 piszą, że przedłużają gwarancję ze standardowych 2lat na trzeci rok, i nic nie ma co miałoby byś wyłączone z niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie chodzi o wyłączenia a;le o to, że wizyty konserwacyjne nie były w gwarancji tylko płatne. A to jest jedyny pieniądz, który na początku wkładasz w kocioł. Kłopoty to zaczynają się (mogą) znacznie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 08.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no toż wiadomo, że konserwacji gwarancja nie obejmuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja przy swoim piecu zainwestuje w taką opcję. I tak miałem po sezonie grzewczym zrobić przegląd pieca więc niejako przy okazji załatwię dwie sprawy - za przegląd i tak bym zapłacił a tak to przy okazji będę miał przedłużoną gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts