Gość 10.01.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Tak czytam te twoje wypowiedzi i zastanawiam sie skad ty taki madry jestes, wszystkie rozumy pozjadales? alfa i omega sie znalazla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 10.01.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Tak czytam te twoje wypowiedzi i zastanawiam sie skad ty taki madry jestes, wszystkie rozumy pozjadales? alfa i omega sie znalazla! Gosciu, ty sie tu nie zastanawiaj ani niech cie nie zzera zazdrosc, tylko do nauki, to i tobie uda sie pare rozumow zjesc. PZDR Doki Expert on everything Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Hm, coś się nie podoba? Naraziłem się komuś? Sporo informacji mam z własnej praktyki. To co wiem, staram się przekazywać innym. Nie wiem, czy to wymądrzanie się. Nikogo nie zmuszam do realizacji moich pomysłów. Piszę to, co uważam – tak, jak i inni. Jak swoje domy budowali znajomi, to byłem częstym gościem na ich budowach. Dodatkowo z racji wykonywanego zawodu, często bywam na różnych budowach i widzę różne etapy budowy i wykańczania domów. Różne rzeczy widziałem. Inwencja twórcza projektantów i "fachowców" nie zna granic!!!Można powiedzieć, że jestem mądrzejszy o kilka budów, a mimo to nie udało mi się uniknąć błędów na własnej budowie. Pisz sobie Gościu co chcesz. Mnie nie zniechęcisz do pisania. Od tego jest to forum, żeby sobie wzajemnie pomagać, a nie anonimowo dogryzać! Jak ktoś się nie zgadza z moim punktem widzenia – zapraszam do dyskusji, a nie złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 10.01.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Jestem w głębokim szoku. To nie jest forum onet, gdzie się pieprzy głupoty. Tu jak ktoś ma coś ważnego do powiedzenia na temat budowania i własnych doświadczeń (o czym zresztą jest to forum) to się tym dzieli z innym i już. Chyba, że anonimowy gościu, twoim doświadczeniem na budowie jest, że Zbych się wymądrza. Ale nie sądzę, by Zbych był u Ciebie na budowie. Ja go też nie znam osobiście, ze zdjęć znam tylko odnóża górne jego "śwagra" podczas cięcia styropianu na paski do docieplenia poddasza Tak więc rozumiem, że to prowokacja, żeby w ogóle zaistnieć na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.01.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 gościu czep się tramwaja Dobrze, że są tacy ludzie, którzy chcą się podzielić swoimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 10.01.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Mam nadzieję, ze moderator po prostu da komuś "bana" i wykasuje ten temat. Ktoś chyba nie rozumie pojęcia "forum użytkowników". Ja zawsze z przyjemnością czytam opinie Was wszystki. Nawet gdy się z nimi nie zgadzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 10.01.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 ZBYCHu, widzimy, że wpędzasz "Gościa" w poważne kompleksy ale ludźmi małymi duchem nie ma się co przejmować - ani się przed nimi tłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 10.01.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Gosciu - Chyba zrozumiałeś wszystkie powyższe posty !. ZBYCH ma coś do powiedzenia i niech mówi, bo te tysiące forumowiczów go słuchają. Polecam Ci komentarze w ONET.PL. Tam się wypowiadają właśnie goście na twoim poziomie. ZBYCH - czasem się tylko tym nie przejmuj. Ja chętnie czytam twoje rady! Wal śmiało dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.01.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Jak to dobrze, że ZBYCH jest MĄDRALA http://emots.gpbb.net/Madrala.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.01.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Ciekawe jak to forum funkcjonowałoby bez takich mądrych Zbychów ? Myślę, że nie byłoby po co wchodzić. Gościu, forum muratora to nie miejsce dla Ciebie, szukaj gdzie indziej towarzystwa "do dyskusji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 10.01.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 olac goscia...niech mu kociol stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 10.01.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Wiele razy na ten temat była dyskusja na Forum.Niech "Goście" sobie są - urozmaicają nam Forum, dodając "wsiowego" folkloru. Próbujmy ich jednak nie widzieć, nie dyskutować z nimi, a tym samym nie dawać im satysfakcji. Wówczas sami przestaną podejmować kroki do obelg, idiotycznych wypowiedzi, itp. Ich działania stracą sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.01.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Zbychu nie przejmuj sie, niektorzy "goscie" sa tacy madrzy bo anonimowi.I na tym sie konczy. Ja ciesze sie za kazdym razem, gdy widze, ze cos do nas napisales. Do uslyszenia.bobo30 + rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 10.01.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 To jest właśnie doskonały wątek do tego, żeby się wyżyć za wszystkie czasy na "Gościach" nie zaśmiecając wątków merytorycznych. Jak komuś coś leży na wątrobie - niech pisze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 To jest właśnie doskonały wątek do tego, żeby się wyżyć za wszystkie czasy na "Gościach" nie zaśmiecając wątków merytorycznych. Jak komuś coś leży na wątrobie - niech pisze tutaj ja tam nie będe mściwy "choć z drugiej stronu nie ulega frekfencji że gościu ma jakieś alibi" w realu juz dawno dostał by w ryło. No chyba że to jakiś zboczek który celowo wszczyna burdy na forum tudzież od czasu do czasu rzuci jakimś wujem lub prostytutką by sprowokować wysyp obelg pod swoim adresem, potem siedzi, czyta i jedzie pod biurkiem na ręcznym. Mam tylko nadzieję że przez to nie zrobi się bajzel jakiego nawet Onet.pl nie widział, a wszystko to nie pierdyknie jak love doll nadmuchiwana kompresorem na stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 10.01.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 XanX - rzeczywiście.... nie jesteś mściwy , ale przeciez nikt nie mówił, że lajf jest lekki Gościu chyba już i tak został mocno obrzucony błotem. że trzyma się old tej strony na kilka dobrych metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 mam wrażenie, że "wpada" tu na forum co jakiś czas ten sam gościui robi zament. Budując śledzę forum od ponad półtora roku. A może są to inni goście, ale należący do tej samej grupy charakterologicznej; wyalienowanych, zakompleksionych, z aspiracjami do wypłynięcia ze swoich ciasnych poglądów ale brakkiem odwagi. Gość w opozycji do gościa - autora wątku. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 10.01.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 No to gościowi (temu pierwszemu-"złemu") zmyto dokładnie głowę. Niech inni "źli" goście poczytają ten wątek ku przestrodze. Intencje pisanych postów mają mniejsze znaczenie. Większe ma ich sens (lub jego brak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 11.01.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Wszystkie opinie i przypadki są potrzebne na tym forum, ale inwestorów, ZBYCH-ów:), FORTUN_ NATUR, pchełka, Henoka iiiiii wielu wielu innych teoretyków i praktyków wszystkim bardzo dziękuję za umożliwienie ich uwag, ale ... NIE CIERPIĘ jednego - oceny innych wypowiedzi jako"wymądrzań " to są mądrości a nawet jeżeli nie w każdym przypadku, nie w każdej sytuacji życiowej kazdya wypowiedź będzie miała swoje poparcie na wszystkich budowach, to jednak ktoś sie spotkał z problemem. A anonimowi "goście" , którym wiedza i doświadczenie innych stoje na drodze spokoju zyciowego swej niewiedzy - NIE czytajcie innych opinii, nie oceniajcie ich - bynajmniej w sposób "wymądrzania" - napiszcie swoje opinie, ale tematyczne i jak WAM niewiedza szkodzi i boli to spróbujcie udoskonalić SIEBIE, a nie w taki sposób krytykować innych . Hmmmmmm a ja bardzo lubię analizować dobre i złe dni "BUDOWLANYCH":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.01.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Zbychu to jest goŚć przez duże "Ś", a Gościowi przez duże "G" dać łopatę do ręki niech idzie własnego rozumu poszuka. Tylko czy będzie wiedział jak się trzyma łopatę. Jak nie, to my mu pomożemy i nawet dołek wykopiemy, a jego głupota to już go sama przysypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts