Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZBYCH MADRALA!!!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak czytam te twoje wypowiedzi i zastanawiam sie skad ty taki madry jestes, wszystkie rozumy pozjadales?

alfa i omega sie znalazla!

Gosciu, ty sie tu nie zastanawiaj ani niech cie nie zzera zazdrosc, tylko do nauki, to i tobie uda sie pare rozumow zjesc.

PZDR

Doki

Expert on everything :wink:

Hm, coś się nie podoba? Naraziłem się komuś?

Sporo informacji mam z własnej praktyki. To co wiem, staram się przekazywać innym. Nie wiem, czy to wymądrzanie się. Nikogo nie zmuszam do realizacji moich pomysłów. Piszę to, co uważam – tak, jak i inni.

Jak swoje domy budowali znajomi, to byłem częstym gościem na ich budowach. Dodatkowo z racji wykonywanego zawodu, często bywam na różnych budowach i widzę różne etapy budowy i wykańczania domów.

Różne rzeczy widziałem. Inwencja twórcza projektantów i "fachowców" nie zna granic!!!

Można powiedzieć, że jestem mądrzejszy o kilka budów, a mimo to nie udało mi się uniknąć błędów na własnej budowie.

Pisz sobie Gościu co chcesz. Mnie nie zniechęcisz do pisania. Od tego jest to forum, żeby sobie wzajemnie pomagać, a nie anonimowo dogryzać!

Jak ktoś się nie zgadza z moim punktem widzenia – zapraszam do dyskusji, a nie złośliwości.

Jestem w głębokim szoku. To nie jest forum onet, gdzie się pieprzy głupoty. Tu jak ktoś ma coś ważnego do powiedzenia na temat budowania i własnych doświadczeń (o czym zresztą jest to forum) to się tym dzieli z innym i już. Chyba, że anonimowy gościu, twoim doświadczeniem na budowie jest, że Zbych się wymądrza. Ale nie sądzę, by Zbych był u Ciebie na budowie. Ja go też nie znam osobiście, ze zdjęć znam tylko odnóża górne jego "śwagra" podczas cięcia styropianu na paski do docieplenia poddasza :wink: Tak więc rozumiem, że to prowokacja, żeby w ogóle zaistnieć na tym forum?

Gosciu - Chyba zrozumiałeś wszystkie powyższe posty !. ZBYCH ma coś do powiedzenia i niech mówi, bo te tysiące forumowiczów go słuchają. Polecam Ci komentarze w ONET.PL. Tam się wypowiadają właśnie goście na twoim poziomie. :-?

ZBYCH - czasem się tylko tym nie przejmuj. Ja chętnie czytam twoje rady! Wal śmiało dalej :)

Wiele razy na ten temat była dyskusja na Forum.

Niech "Goście" sobie są - urozmaicają nam Forum, dodając "wsiowego" folkloru. Próbujmy ich jednak nie widzieć, nie dyskutować z nimi, a tym samym nie dawać im satysfakcji. Wówczas sami przestaną podejmować kroki do obelg, idiotycznych wypowiedzi, itp. Ich działania stracą sens.

To jest właśnie doskonały wątek do tego, żeby się wyżyć za wszystkie czasy na "Gościach" nie zaśmiecając wątków merytorycznych. Jak komuś coś leży na wątrobie - niech pisze tutaj ;)

:D :D :D :D

ja tam nie będe mściwy

"choć z drugiej stronu nie ulega frekfencji że gościu ma jakieś alibi"

w realu juz dawno dostał by w ryło.

No chyba że to jakiś zboczek który celowo wszczyna burdy na forum tudzież od czasu do czasu rzuci jakimś wujem lub prostytutką by sprowokować wysyp obelg pod swoim adresem, potem siedzi, czyta i jedzie pod biurkiem na ręcznym.

Mam tylko nadzieję że przez to nie zrobi się bajzel jakiego nawet Onet.pl nie widział, a wszystko to nie pierdyknie jak love doll nadmuchiwana kompresorem na stacji benzynowej.

mam wrażenie, że "wpada" tu na forum co jakiś czas ten sam gościu

i robi zament.

Budując śledzę forum od ponad półtora roku.

A może są to inni goście, ale należący do tej samej grupy charakterologicznej; wyalienowanych, zakompleksionych, z aspiracjami do wypłynięcia ze swoich ciasnych poglądów ale brakkiem odwagi.

Gość w opozycji do gościa - autora wątku.

Cz.

Wszystkie opinie i przypadki są potrzebne na tym forum, ale inwestorów, ZBYCH-ów:), FORTUN_ NATUR, pchełka, Henoka iiiiii wielu wielu innych teoretyków i praktyków wszystkim bardzo dziękuję za umożliwienie ich uwag, ale ... NIE CIERPIĘ jednego - oceny innych wypowiedzi jako"wymądrzań " to są mądrości a nawet jeżeli nie w każdym przypadku, nie w każdej sytuacji życiowej kazdya wypowiedź będzie miała swoje poparcie na wszystkich budowach, to jednak ktoś sie spotkał z problemem.

A anonimowi "goście" , którym wiedza i doświadczenie innych stoje na drodze spokoju zyciowego swej niewiedzy - NIE czytajcie innych opinii, nie oceniajcie ich - bynajmniej w sposób "wymądrzania" - napiszcie swoje opinie, ale tematyczne i jak WAM niewiedza szkodzi i boli to spróbujcie udoskonalić SIEBIE, a nie w taki sposób krytykować innych :(.

Hmmmmmm a ja bardzo lubię analizować dobre i złe dni "BUDOWLANYCH":)