andrzejj_ 11.01.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 zbychu....musisz postawić 0,7 forumowiczom za poparcie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.01.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A ja pragne publicznie pochwalic Zbycha. jego wskazówki odnosnie projektu okazały się cenne. Moje prosby do niego spotykały się również z konkretną reakcją.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.01.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A ja pragne publicznie pochwalic Zbycha. jego wskazówki odnosnie projektu okazały się cenne. Moje prosby do niego spotykały się również z konkretną reakcją.Pozdrawiam I ja też. Z tych samych powodów. Dzięki takim ludziom jak Zbych, czy Forest-Natura to forum ma naprawdę sporą wartość poznawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 12.01.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 To chyba jeden z nielicznych wątków na który tak szybko i tak wiele udzilono odpowiedzi. Jeden głupi post - a tyle zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.01.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 To chyba jeden z nielicznych wątków na który tak szybko i tak wiele udzilono odpowiedzi. Jeden głupi post - a tyle zabawy! ale za to (pomijając początkowy post) bardzo miła atmosfera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 12.01.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 No i także w dość nieskomplikowany sposób (i nikogo nie drażniący) można sobie podnieść ilość postów i stać się "Najaktywniejszym na tym forum!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Dupowłazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 12.01.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Dupowłazy Czy ktos jest na tym forum na tyle lotny by sprawdzic IP kompa z ktorego wyslany byl ten post i napisac adres na forum. Bardzo bym prosil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 12.01.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Ej ej, padi, nie przesadzaj, Gość chce coś powiedzieć, to mówi. Nie jestem za bezmyślnym wpisywaniem maili, ale nawet jeśli się z nimi nie zgadzamy, to nie powód, żeby kogoś uciszać! Dobra, Gość nie jest mistrzem intelektu i się przypieprza, ale Bóg z nim! Jak nie chcesz - nie czytaj (i nie odpowiadaj). Ja będę czytał, bo mam darmową radochę. Może ten watek należałoby przenieść w odpowiedniejsze dla niego miejsce, ale na pewno jestem przeciw praktykom cenzury! Nie bronię Gościa i nie trzymam jego strony (żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli), ale jakby się tak zastanowić, to mówi w temacie wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 12.01.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 ok. mozna i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 12.01.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 To są właśnie blaski i cienie wolności słowa... W przeciwnym wypadku gdybyśmy pozwalali mówić innym tylko to czego chcemy słuchać, to byłby dyktat. Ale znów - inni mogą mówić, my nie musimy słuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.01.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 ale jak ktoś zauważył nie jesteśmy na czacie na onecie i przynajmniej teoretycznie nie powinno tu byc 13-letnich dzieciaków, którzy udają że sa kimś innym, stad bluzgi itd. , poprostu starajmy się podobne posty ignorować i nie reagować bezpośrednio na ordynarne zaczepki (chociaż nie zawsze mi się udaje...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 12.01.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A ja bym chciał żeby Internet przestał być zgrają ludzi anonimowych, którym się wydaje że wszystko można. Ja was przestrzegam bo wiem co zaczyna się dziać w sieci jakie numery ludzie, a coraz częściej dzieciaki sobie odstawiają nawet sobie nie zdajecie sprawy. Niejednemu z was nietylko oczy ale i włosy by wyszły na wierzch . A dostawcy Iternetu są zobligowani do pewnych czynności, niestety nie wszyscy to realizują i namierzenie osoby w sieci jest dość trudne, a czasami niemożliwe. Jeszcze zobaczycie że taka anonimowość wyjdzie nam wszystkim bokiem. Bo czy wiecie np. że jeden z banków ma dla klientów stałe, wielorazowe hasła do operacji bankowych prowadzonych przez Internet. Zdobycie takich haseł to kilka minut np. dla prowaidera Internetowego i tylko trochę więcej czasu dla hackera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 12.01.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Już niedługo. Na potrzeby policji / prokuratury dostawcy usług Internetowych będa musieli monitorowac sieć. Systemy monitoringu oczywiście będa musieli zakupić na własny koszt. Ale wtedy przy przestępstwach szybko dojdą kto i dlaczego. Także anonimowi goście niedługo będa cieszyć się wolnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.01.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 zbychu....musisz postawić 0,7 forumowiczom za poparcie:)) Na zdrowie http://www.zbychdom.republika.pl/rozne/Finlandia.jpg Dziękuję wszystkim za poparcie, bo już zacząłem się zastanawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 13.01.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Finlaaaaandia ? Oczywiście bezalkoholowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 13.01.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Już niedługo. Na potrzeby policji / prokuratury dostawcy usług Internetowych będa musieli monitorowac sieć. Systemy monitoringu oczywiście będa musieli zakupić na własny koszt. Ale wtedy przy przestępstwach szybko dojdą kto i dlaczego. Także anonimowi goście niedługo będa cieszyć się wolnością Zdaje mi się że nawet już muszą to robić, ale jak ktoś zechce to nigdy w życiu go nie namierzysz. A dlaczego: bo są jeszcze inne kraje takie jak np. Brazylia, Chile, a nawet Turcja z których serwerów można przecie skorzystać. Aha ja dorzucam 1L Absoluta. Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 13.01.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Zdaje mi się że nawet już muszą to robić, ale jak ktoś zechce to nigdy w życiu go nie namierzysz. A dlaczego: bo są jeszcze inne kraje takie jak np. Brazylia, Chile, a nawet Turcja z których serwerów można przecie skorzystać. Aha ja dorzucam 1L Absoluta. Bogdan I co z teog że musza, jak nie mają jak. Nie posiadają odpowiedniej infrastruktury systemowej (a na pewno mali dostawcy internetowi). A jak nie da się zlokalizowac, to blokować, blokować, blokowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 13.01.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Przyznaje, że jestem zniesmaczony tymi osobistymi wycieczkami. Wyluzujcie troszkę, forum nie służy do pyskówek. Jak komuś nie odpowiadają czyjeś wypowiedzi niech ich po prostu nie czyta i spox. Ej Panowie, skończył się sezon budowlany i nie mamy się wykazać! Oby do wiosny... Pozdrawiam wszystkich piszących mniej lub bardziej mocne merytorycznie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 13.01.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Ej Panowie, skończył się sezon budowlany i nie mamy się wykazać! Ha! A ja wykańczam! (Dom i siebie). Tak więc w wirze odpowiedzi mogę poświęcić dla relaksu czas na pyskówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts