Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZBYCH MADRALA!!!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak sobie czasami czytam forum (teraza więcej bo zima i robotr stoją) i boli mnie jedna rzecz. Jak okiem sięgnąć ponad połowa tematów kończy się kłótnia dwóch osób. Ponieważ dużo rzeczy wykonuję sam głównie nie dla tego oszczędzm (ale to jest również powód) tylko że jak mam tracić czas na pilnowanie pseudofachowców tracić zdrowie na kłótnie z nimi i jeszcze im za to płacić to wolę dużo rzeczy zrobić sam.

Ja z forum korzystam po to by ustrzec się przed błędami jak tylko mogę .

Staram dzielć się tym z innymi i ostrzegać ich.

Szanujmy tych co mają czas i doradzają innym.

Proponuję by gościom zablokować możliwość wysyłania postów.

Niech sobie tylko czytają, a nie psują nerwów innym.

Problemem nie jest zarejstrownie się

ps A może potraktować Gościa jak studenta w Łobzie (Łobezie?? - jak to się odmienia) za zniewagę Policjanta???

Gość emigrant
Ty mpalys-co wymyslasz z blokowaniem dla gosci.Ja jestem gosciem i tak jak Ty czerpie duza pomoc z forum.A jak ktos jest niekulturalny i nie potrafi dyskutowac to czy bedzie gosciem ,czy bedzie zalogowany to swoje trzy grosze niecenzuralne wtraci.Co lepsi i bardziej lepsi-gdzies o tym slyszlem :evil:

Zbychu: dokładne opisy montowania ocieplenia poddasza bardzo, ale to bardzo są dla mnie pomocne i szczerze mówiąc przekonują mnie, że własnymi siłami można to zrobić. Chętnie poczytamwięcej. A buraczków takich jak inicjator wątku niestety nie brakuje i nie ma co na nich zwracać uwagi. Howgh. :D