kasia84 04.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem w trakcie wyboru projektu Przejrzałam ich już sama nie wiem ile. Ostatnio wpadł mi w oko właśnie "dom w werbenach 5". Szczerze mówiąc bardzo mi się podoba. A może ktoś już jest posiadaczem tego projektu albo zaczął jego budowę? Z niecierpliwością czekam na wszystkie opinie odnośnie tego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 04.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Podaje link do projektu żeby bylo łatwiej http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-werbenach-5/m49d073f04d5e9,2209 Przyznam szczerze, że bardzo ciekawy projekt, mi samej się spodobał. Jedyne co bym zmieniła to balkony, zostawiłabym tylko ten nad wykuszem a te 2 pozostałe bym zlikwidowała, zostałyby tylko lukarny-jak dla mnie kolejny balkon to tylko dodatkowy koszt. 1 w zupełności wystarczy gdy ma się swoją własną działeczkę Duży plus to jest to, że do pomieszczenia gospodarczego schodzi się kilka stopni w dół!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia84 06.12.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 bagusia dziękuję za link, jakoś nie pomyślałam o jego wklejeniu. Jeśli chodzi o balkony to myślałam ewentualnie o likwidacji balkonu od ogrodu. Przedni na pewno bym zostawiła gdyż pełni rolę zadaszenia przed wejściem do domu.Nikt więcej się nie wypowie na temat tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 19.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam Ja startuję na wiosnę z Werbenką 5. Kilka osób już buduje ten domek. Zapraszam na forum archonu http://archon.pl/projekty-domow-forum/projekt/m49d073f04d5e9 pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts