senkaty 04.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Senkaty za wymienioną przez ciebie kwote 3000 zł ja podejmuję się zrobic taki stolik z regulacją wysokości, regulacją nachylenia blatu roboczego, składany na ścianie do grubosci około 8 cm składany i rozkładany elektrycznie, ze zdalnym sterowaniem, i z elektryczną regulacją nachylenia blatu roboczego, ba nawet dorzucę elektryczny podgrzewacz na kubek z kawą I z tymi gadzetami zajmie mi to max tydzień... I wystawię fakture VAT żeby nie było że szara strefa jestem Ależ rób ten stolik a co mi do tego. Macie i myślcie : http://www.muratordom.pl/kuchnie/meble-i-blaty/stolik-scienny,6440_850.htm Zwłaszcza ten 1 może byc inspiracją ... SENKATY robić za darmo ? W znaczeniu za niską cenę ? Ależ nikt tu nie chce cię wykorzystywać ...o nie ,ale też w drugą stronę ... Zwłaszcza ,że by ktoś się cenił to musi mieć podstawy lub warte tego zlecenie nie pierdółkę ... Nie obraż się Martina ale to co podałaś w linku ,to raczej nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 04.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To ja od początku mówiłem że semperfidelis chce sobie zamówić oponę na linie przywiązanej do konaru a senkaty usilnie chce mu wcisnąć karuzelę z wesołego miasteczka (patrz http://www.ii.uni.wroc.pl/eciepecie/etapy.html). Niestety ale pracowałem kiedyś i na stolarni, wiem co i ile się robi i wspomniane 600 zł to dla mnie max powyżej jakiego bym nie wyszedł chcąc klienta dobrze oskubać. Realnie znając już wymagania - 200 zł, może 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senkaty 04.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To ja od początku mówiłem że semperfidelis chce sobie zamówić oponę na linie przywiązanej do konaru a sękaty usilnie chce mu wcisnąć karuzelę z wesołego miasteczka (patrz http://www.ii.uni.wroc.pl/eciepecie/etapy.html). Niestety ale pracowałem kiedyś i na stolarni, wiem co i ile się robi i wspomniane 600 zł to dla mnie max powyżej jakiego bym nie wyszedł chcąc klienta dobrze oskubać. Realnie znając już wymagania - 200 zł, może 300 zł. Różni są kienci jeden chce oponę inny myśli o całej limuzynie,ty może robisz opony a ja całe limuzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 04.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja robię w innej branży i akurat robię "statki wycieczkowe" ale nie o to chodzi. Pewnie dobrze robisz limuzyny i są świetnie zaprojektowane sądząc po czasie projektowania, wręcz projektem biją po oczach Jednak tu nie trafiłeś z ofertą. Studenciak chciał malczana i jak sam napisał może nawet palić na pych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senkaty 04.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A statki,wiesz mam akurat trochę kasy do wydania i święta za pasem to może zrobię sobie mały prezent i zamówię u ciebie jakichś fajny jacht tylko dobrze by było żebyś robił go według jakiegoś projektu bo ja nie cierpię amatorszczyzny i improwizacjiA biedny student może skorzystać z allegro,ikea oraz z twoich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 04.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Panowie widzę ze została podjęta polemika ale czy o to chodzi ? Wiadomą rzeczą jest to ze osoba chce stolik lub Urządzenie konstrukcyjne o wymaganych funkcjach > Cena Tu spewnością jest najistotniejszym argumentem co do wykonania zlecenia lub podpowiedzi jak moze najtaniej i w miarę funkcjonalne stworzyć owy stolik < więc wydaje mi sie ze kwoty jakie zostały podane są dla każdego wykonawcy satysfakcjonujące i o to chodzi < Myślę ze nawet te przyziemne ceny są cenami nieodpowiadające autora posta < Kazdy z nas ceni jakośc bo inaczej być nie może ale czy jakość tą mozna sprecyzować przez podanie nazw materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poselrulez 04.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ja zrobił bym to z tego http://allegro.pl/item828474898_uchwyt_monitora_lcd_13_30_cali_monako_poch_obrotow.html gdzies widialem jeszcze z regulowana wyskościa do tego przykręcic blat i mamy piekny regulowany stolik (wieszak) na laptopa nad wyrkiem z pełną regulacją i cena 3000 wystarczy na stolik + laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 04.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 idzieśz w dobrym kierunku ale zobacz powyższa moją podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 04.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Przeczytałam jaki ten stolik ma być i ten stopień skomplikowania tudzież związane z tym dywagacje powaliły mnie na kolana w czym masz tu Martinko bzdurne Pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poselrulez 04.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 \Mi sie wydaje ze taki uchwyt jak pokazałem byl by ideanlny po drobnym tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 04.12.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pytanie do Sękaty powiedz jakie narzuty stosujesz do zlecenia ???Prócz kosztów materiału tak żeby się nie narobić, a zarobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mocniejszy uchwyt pod telefon mocowany do biurka lub do ściany.To samo co pod monitor ale ciut lżejsza konstrukcja i większy zakres ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 05.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Mi się osobiście podoba pomysł z uchwytem na monitor. Te na CRT można kupić od 80 zł, jak dobrze poszukać będzie się składał. Gorzej z regulacja wysokości. PS: senkaty z tymi jachtami to była metafora. Tak wiem trudne słowo... A jak masz za dużo kasy to zrób autorowi prezent i podaruj deskę na zawiasach za 3 tysie. Poza tym ja nie świadczę tu żadnych usług - piszę jak mam czas i ochotę. Na przykład po przeczytaniu twojej odpowiedzi miałem ochotę napisać, że moim zdaniem wyceniasz się za drogo (w bardzo delikatnym ujęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.12.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 mnie zadziwiła propozycja obmyślania konstrukcji tego stolika przez TYDZIEŃ..... strach pomyśleć ile senkaty myślałby np nad kuchnią lub szafą.... i strach pomyśleć ile by sobie za to myślenie policzył..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Tia... ta cena to zapewne z pozłoceniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semperfidelis 05.12.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam Panowie Widzę, że mój temat wzbudził sporą dyskusję Ja ze stolarką miałem tyle wspólnego, co z badaniami nad neutrino. Tak jak napisałem wczoraj, nie potrzebuję żadnych wymyślnych projektów, tym bardziej takich, których wykonanie trwa tydzień Wczoraj od jednego z użytkowników dostałem maila z projektem, który powstał w niecałą godzinę i muszę przyznać, że pomysł mi się podoba. Lecz jako marudny klient, chciałbym też poznać inne rozwiązania i pomysły, a wtedy zdecyduję, który najbardziej mi leży. Jeszcze chciałbym sprostować, jeśli chodzi o dojazd w celu robienia pomiarów - nie będzie to takie łatwe, gdyż uczę się we Lwowie Także, wszystko musi odbyć się na telefon e-mail i "Ukochaną" przez nas wszystkich Pocztę Polską Ale dostawa, czy też odbiór, to kwestia na późniejsze rozważania, kiedy to zdecyduję się na któryś z pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 pewnie medycyna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semperfidelis 05.12.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 no tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 nie lepiej iść do jakiegoś miejscowego warsztatu stolarskiego ? powinno być chyba taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semperfidelis 05.12.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 W sklepie, kiedy idę po bułki nie ma problemu z dogadaniem się, ale obawiam się iż nie będę w stanie wytłumaczyć Fachmanowi o co mi tak na prawdę chodzi, jako, że moja znajomość Ukraińskiego jest dość ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts