Mirek_Lewandowski 05.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ha, nie wierzę, że nie ma w Lwowi stolarza gadającego po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 tam wszyscy oglądali lub jeszcze oglądają polską TV... i dobrze rozumieją polski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fazi351 05.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 http://www.daro.com.pl/oferta/zawiasy,_okucia_do_klap,25/ proszę bardzo krótka piłka może trochę póżno się odzywam ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera 3 koła za stolik ? to jakiś żart ? bo nie wiem czy ma się śmiać czy raczej płakać okucia max 100 kawałek półki czy z mdf czy płyty max 50 jeśli to tylko pod lapka kołki 2 złocisze za szt wiertarka i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 05.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 http://www.daro.com.pl/oferta/zawiasy,_okucia_do_klap,25/ proszę bardzo krótka piłka może trochę póżno się odzywam ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera 3 koła za stolik ? to jakiś żart ? bo nie wiem czy ma się śmiać czy raczej płakać okucia max 100 kawałek półki czy z mdf czy płyty max 50 jeśli to tylko pod lapka kołki 2 złocisze za szt wiertarka i gotowe no kurcze muszę powiedzieć ze rozwiązałeś problem - Jesteś niczym Chuck Norris < A co ja piszę jaki Norris Mac Gyver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fazi351 05.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 http://www.daro.com.pl/oferta/zawiasy,_okucia_do_klap,25/ proszę bardzo krótka piłka może trochę póżno się odzywam ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera 3 koła za stolik ? to jakiś żart ? bo nie wiem czy ma się śmiać czy raczej płakać okucia max 100 kawałek półki czy z mdf czy płyty max 50 jeśli to tylko pod lapka kołki 2 złocisze za szt wiertarka i gotowe no kurcze muszę powiedzieć ze rozwiązałeś problem - Jesteś niczym Chuck Norris < A co ja piszę jaki Norris Mac Gyver a co w tym trudnego no chyba że facet ma na zbyciu 3 koła to w takim razie po co się dopytuje o inne rozwiązania zrobić samemu to chyba nie hańba ,każdy ma jakieś zdolności manualne prawda ? są sklepy z akcesoriami które wysyłają towar i tak dalej chyba że czegoś nie czaję bo ten Mac to raczej za bardzo mi kadzisz niech już zostanie Chuck nie potrzebnie naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 05.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 w Tym linku co pokazałes są okucia i inne asortymenty meblarskie ale jak już chcesz coś powiedziec prtzez posta to podaj szczegółowy link -pozdro Chuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fazi351 06.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 http://www.mix-meble.pl/zamowienie-przez-internet.php więc może to będzie coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senkaty 06.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lecz jako marudny klient, chciałbym też poznać inne rozwiązania i pomysły, a wtedy zdecyduję, który najbardziej mi leży. Tak jak myślałem cwaniaczek semperfidelis SZUKAJ NAIWNIAKÓW GDZIE INDZIEJ.Albo sam zawijaj rękawy i do roboty wtedy przekonasz się czy zrobić mebel jaki by nie był to to samo co kupić bułki w sklepie.Na pewno po skończeniu nauki swoje usługi będziesz odpowiednio wyceniał A do pozostałych co tak się oburzyli na moją cenę : Co do niskich zarobków to nie do mnie z tymi żalami może do Premiera Dnalda Tuska który ma wpływ na naszą gospodarkę to może leń jeden weźmie się w końcu do roboty i przestanie odstawiać te szopki. Poza tym gdzie jest napisane że każdy musi mieć meble robione na zamówienie ? Jak kogoś nie stać na kupno samochodu to jeździ autobusem jak kogoś nie stać na meble robione u stolarza to kupuje meble z fabryki chyba logiczne? I wszystkich zachęcam do majsterkowania,wtedy każdy będzie mógł się przekonać jak to jest zrobić,zarobić i się nie narobić Kochani napewno jesteście zdolnymi ludźmi i dobrze wykonujecie swoją pracę więc cencie siebie , swoją pracę i pracę innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 06.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Lecz jako marudny klient, chciałbym też poznać inne rozwiązania i pomysły, a wtedy zdecyduję, który najbardziej mi leży. Tak jak myślałem cwaniaczek semperfidelis SZUKAJ NAIWNIAKÓW GDZIE INDZIEJ.Albo sam zawijaj rękawy i do roboty wtedy przekonasz się czy zrobić mebel jaki by nie był to to samo co kupić bułki w sklepie.Na pewno po skończeniu nauki swoje usługi będziesz odpowiednio wyceniał A do pozostałych co tak się oburzyli na moją cenę : Co do niskich zarobków to nie do mnie z tymi żalami może do Premiera Dnalda Tuska który ma wpływ na naszą gospodarkę to może leń jeden weźmie się w końcu do roboty i przestanie odstawiać te szopki. Poza tym gdzie jest napisane że każdy musi mieć meble robione na zamówienie ? Jak kogoś nie stać na kupno samochodu to jeździ autobusem jak kogoś nie stać na meble robione u stolarza to kupuje meble z fabryki chyba logiczne? wybacz senkaty, ale dla prawdziwego fachowca byłoby ujmą myśleć przez tydzień nad wykonaniem takiej pierdoły....albo ma się dryg do tego, co się robi, albo się tego drygu nie ma..... i wtedy zamiast pracować, można nad najprostszymi rzeczami myśleć tygodniami i narzekać, ile to kosztuje utrzymanie warsztatu pracy..... i bynajmniej Donek nic nie ma do tego... dla mnie taki stolik wykonany na zamówienie to jakieś 400..... no, maksimum 450 złotych..... nie odpowiedziałeś na moje pytanie dotyczące wykonania deski do okapu...... jak myślisz, ile stolarz wziął za tą deskę - wymiary 100 x 50 cm, po jednym boku łuk - według szablonu, grubość 2,5 cm, klejona z trzech części, szlifowana i lakierowana dwa razy pod kolor..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 06.12.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 07.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A teraz biorąc pod uwagę fakt ,iż dużo tutaj zaoszczędziliście na tym stoliku pod laptopa ,zyski wrzućcie w licytację .... co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 /////////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 07.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Udział w licytacji na rzecz FRANKA ..... aaaaaaaaaaa........faktycznie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 10.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 moze kogos zainteresuje taki stolik pod laptopa. http://www.vobis.pl/oferta/komponenty_i_akcesoria/podstawki_do_notebooka/100043_mobilny_stolik_do_notebooka.aspx Nówka sprzedam w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 12.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dyskusja w ogóle jest bezprzedmiotowa. Łóżko nie służy do pracy, tylko do spania, ew. do stosunków interpersonalnych. Ludzie w łóżku jedzą, czytają, pracują a potem mają zaburzenia snu itp. laptopa trzymaj na biurku. Będzie taniej i zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRAS41 11.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Za ok 100 zł możecie zamówić sobie stolik z pod laptopa na allegro. Po co zaprzątać sobie głowę projektowaniem i jakimiś innymi głupotkami. Człowiek zamawiając taki stoik musiałby zapłacić najmniej 500 zł. Nikt za mniejsza kasę nie podjąłby się takiego zlecenia. A tu za 100 zł możecie mieć stolik z wentylatorem i lampką. Na dodatek są szufladki i regulowana wysokość nóżek. Do wyboru macie różną kolorystykę i różne materiały z których może być wykonany taki stolik. Więc o czym Panowie jest ta rozmowa Oczywiście takie stoliki ściągają z chin, ale jak się zepsuje można kupić nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts