Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto potrafi zrobić stolik pod laptopa

semperfidelis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.daro.com.pl/oferta/zawiasy,_okucia_do_klap,25/

proszę bardzo krótka piłka może trochę póżno się odzywam ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera 3 koła za stolik ? to jakiś żart ? :lol: bo nie wiem czy ma się śmiać czy raczej płakać okucia max 100 kawałek półki czy z mdf czy płyty max 50 jeśli to tylko pod lapka kołki 2 złocisze za szt wiertarka i gotowe

Gość ANSEXXX

proszę bardzo krótka piłka może trochę póżno się odzywam ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera 3 koła za stolik ? to jakiś żart ? :lol: bo nie wiem czy ma się śmiać czy raczej płakać okucia max 100 kawałek półki czy z mdf czy płyty max 50 jeśli to tylko pod lapka kołki 2 złocisze za szt wiertarka i gotowe

no kurcze muszę powiedzieć ze rozwiązałeś problem - Jesteś niczym Chuck Norris < A co ja piszę jaki Norris Mac Gyver

no kurcze muszę powiedzieć ze rozwiązałeś problem - Jesteś niczym Chuck Norris < A co ja piszę jaki Norris Mac Gyver

a co w tym trudnego no chyba że facet ma na zbyciu 3 koła to w takim razie po co się dopytuje o inne rozwiązania zrobić samemu to chyba nie hańba ,każdy ma jakieś zdolności manualne prawda ? :lol: są sklepy z akcesoriami które wysyłają towar i tak dalej chyba że czegoś nie czaję bo ten Mac to raczej za bardzo mi kadzisz niech już zostanie Chuck nie potrzebnie naprawdę

Lecz jako marudny klient, chciałbym też poznać inne rozwiązania i pomysły, a wtedy zdecyduję, który najbardziej mi leży.

Tak jak myślałem cwaniaczek

semperfidelis SZUKAJ NAIWNIAKÓW GDZIE INDZIEJ.Albo sam zawijaj rękawy i do roboty wtedy przekonasz się czy zrobić mebel jaki by nie był to to samo co kupić bułki w sklepie.Na pewno po skończeniu nauki swoje usługi będziesz odpowiednio wyceniał :lol:

A do pozostałych co tak się oburzyli na moją cenę :

Co do niskich zarobków to nie do mnie z tymi żalami może do Premiera Dnalda Tuska który ma wpływ na naszą gospodarkę to może leń jeden weźmie się w końcu do roboty i przestanie odstawiać te szopki.

Poza tym gdzie jest napisane że każdy musi mieć meble robione na zamówienie ?

Jak kogoś nie stać na kupno samochodu to jeździ autobusem jak kogoś nie stać na meble robione u stolarza to kupuje meble z fabryki chyba logiczne?

I wszystkich zachęcam do majsterkowania,wtedy każdy będzie mógł się przekonać jak to jest zrobić,zarobić i się nie narobić

Kochani napewno jesteście zdolnymi ludźmi i dobrze wykonujecie swoją pracę więc cencie siebie , swoją pracę i pracę innych

Lecz jako marudny klient, chciałbym też poznać inne rozwiązania i pomysły, a wtedy zdecyduję, który najbardziej mi leży.

Tak jak myślałem cwaniaczek

semperfidelis SZUKAJ NAIWNIAKÓW GDZIE INDZIEJ.Albo sam zawijaj rękawy i do roboty wtedy przekonasz się czy zrobić mebel jaki by nie był to to samo co kupić bułki w sklepie.Na pewno po skończeniu nauki swoje usługi będziesz odpowiednio wyceniał :lol:

A do pozostałych co tak się oburzyli na moją cenę :

Co do niskich zarobków to nie do mnie z tymi żalami może do Premiera Dnalda Tuska który ma wpływ na naszą gospodarkę to może leń jeden weźmie się w końcu do roboty i przestanie odstawiać te szopki.

Poza tym gdzie jest napisane że każdy musi mieć meble robione na zamówienie ?

Jak kogoś nie stać na kupno samochodu to jeździ autobusem jak kogoś nie stać na meble robione u stolarza to kupuje meble z fabryki chyba logiczne?

wybacz senkaty, ale dla prawdziwego fachowca byłoby ujmą myśleć przez tydzień nad wykonaniem takiej pierdoły....albo ma się dryg do tego, co się robi, albo się tego drygu nie ma..... i wtedy zamiast pracować, można nad najprostszymi rzeczami myśleć tygodniami i narzekać, ile to kosztuje utrzymanie warsztatu pracy.....

i bynajmniej Donek nic nie ma do tego...

dla mnie taki stolik wykonany na zamówienie to jakieś 400..... no, maksimum 450 złotych.....

nie odpowiedziałeś na moje pytanie dotyczące wykonania deski do okapu...... jak myślisz, ile stolarz wziął za tą deskę - wymiary 100 x 50 cm, po jednym boku łuk - według szablonu, grubość 2,5 cm, klejona z trzech części, szlifowana i lakierowana dwa razy pod kolor.....

• 5 weeks później...
Za ok 100 zł możecie zamówić sobie stolik z pod laptopa na allegro. Po co zaprzątać sobie głowę projektowaniem i jakimiś innymi głupotkami. Człowiek zamawiając taki stoik musiałby zapłacić najmniej 500 zł. Nikt za mniejsza kasę nie podjąłby się takiego zlecenia. A tu za 100 zł możecie mieć stolik z wentylatorem i lampką. Na dodatek są szufladki i regulowana wysokość nóżek. Do wyboru macie różną kolorystykę i różne materiały z których może być wykonany taki stolik. Więc o czym Panowie jest ta rozmowa :D Oczywiście takie stoliki ściągają z chin, ale jak się zepsuje można kupić nowy.