Wirecki 05.12.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 wiecie - ja już podejżewałam że on jest mistrzem "psychologi" wie że spierniczył (...)Żadem mistrz psychologii - po prostu robolek cwaniaczek. Wyluzuj, odetchnij rozerwij się w weekend i naładuj akumulatory, a potem na luzie zadzwoń do Pana, daj mu ze 2 tygodnie na poprawki i powiedz, że nie zapłacisz ani grosza tak długo, aż będzie na tip top , a jak nie zrobi to mu dziękujesz i bierzesz inną ekipę, która to poprawi... No jakby to ładnie ująć: Nic dodać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 06.12.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Powiedz mu że płacisz 15 zł za m2 za tą spitoloną robotę,jeśli nie to niech zrywają tą kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Powiedz mu że płacisz 15 zł za m2 za tą spitoloną robotę,jeśli nie to niech zrywają tą kostkę Jestem innego zdania. Za Browarem: "...ani grosza...". Czy za zrobienie połowy dachu zapłacisz połowę kasy? Za zrobienie połowy płotu zapłacisz pół należności na którą się umawiasz? Po co Ci pół płotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grudosia 06.12.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hejka:) Dzięki Wszystkim za odzew w naszym problemie... ale w piątek sobotę sprawa miała kontynuację... więc... w piątek zadzwonił pan M z pytaniem czy możemy się spotkać porozmawiać... my że oczywiście - ustalona została sobota... w sobotę czekamy, czekamy - pana M na horyzoncie nie widać. więc dzwonimy - o której planuje nas nawiedzić... a on na to że nie przyjedzie tylko przyśle "wezwanie do zapłaty" hymmm... tylko się zastanawiam na posdstawie czego bo faktury ani rachunku nie dostałam - a jak bym dostała to muszę podpisać żeby on mnie wzywał do zapłaty.... a wcześniej powinnien pojawić się jakiś dokument w stylu protokół odbioru który ja też powinna podpisać czy ja dobrze myślę - czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 06.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 jak nie dostałaś żadnej faktury, rachunku...to dostałaś wezwanie do zaplaty...no właśnie ?...czego? Wirecki...tam jest cały polbruk,a nie pół płotu targować się na pewno można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wirecki...tam jest cały polbruk,a nie pół płotu targować się na pewno można Nie wiem, nie byłem, nie widziałem, ale napisano, że kostka jest zdarta, na zagęszczarce nie bylo gumy.... To ile potrącić z należności - 5 % (bo tyle jest zdare z góry)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 07.12.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 po zastanowieniu przyznaję rację... chociaż należy żądać skutecznej naprawy, naprawią - targować się z całości choćby o te 5% za nerwy, nie naprawią- zapłacić za samą kostkę i się rozstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 po zastanowieniu przyznaję rację... chociaż należy żądać skutecznej naprawy, naprawią - targować się z całości choćby o te 5% za nerwy, nie naprawią- zapłacić za samą kostkę i się rozstać... Eeee... no jasne... po naprawie też bym sie targował ale z innego paragrafu - w myśl zasady, że 100% kasy należy się za 100% roboty wykonanej w terminie. Tylko jak tu ustalić ten termin Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 07.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a on na to że nie przyjedzie tylko przyśle "wezwanie do zapłaty" w postaci dwóch barczystych panów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a on na to że nie przyjedzie tylko przyśle "wezwanie do zapłaty" w postaci dwóch barczystych panów? lub jednego Bysia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 07.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grudosia 07.12.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a on na to że nie przyjedzie tylko przyśle "wezwanie do zapłaty" w postaci dwóch barczystych panów? spoko, mąż oklepie i czterech... ma wprawę choć nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts