sni6 04.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam. Mam dosyć niski garaż (2,10) i potrzebuję nabyć do niego bramę która po otwarciu bedzie zajmowała jak najmniej miejsca pod sufitem. Sam jestem dosyć wysoki i nie mam zamiaru za każdym razem przechodząc przez bramę kłaniać się jej Czy możecie podpowiedzieć jakieś rozwiązanie?? czy spotkaliście jakieś mega płaskie pod sufitem?? Brama otwierana klasycznie ( na 2 boki odpada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 04.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zainteresuj się bramami sekcyjnymi bocznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 06.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mam bramę segmentową Hormanna z tzw. wysokim prowadzeniem. Panele po otwarciu są jakieś 20 cm od sufitu. Katalog z wymiarami znajdziesz na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A brama rolowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 06.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 jak brame kupowałem to pamiętam że w hormannie gadali mi że jest możliwość zrobienia bramy z min.obniżeniem do 10cm czy 12cm już nie pamiętam ale cenili se zdrowo za taką zmianę ,zadzwoń na pewno cie oświecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts