johnnyboy 04.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) . Edytowane 25 Listopada 2012 przez johnnyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witam nową forumowiczke mnie sie osobiście wydaje że to sporo wam krzyknął za taki nie duzy domek ,a do tego jak wyczytałam to są juz fundamenty to jeżeli chce postawic Wam ten domek do SSO włącznie z dachem oczywiście nie licze fundamentów ,to DUUZO SOBIE POLICZYŁ!!!! ja buduje dużo wiekszy dom od twojego i nie wiele wiecej płace ekipie ,ale wybór należy oczywiście do Ciebie ,możesz sobie jeszcze gdzie indziej powyceniac wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnnyboy 04.12.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) . Edytowane 25 Listopada 2012 przez johnnyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnnyboy 04.12.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) . Edytowane 25 Listopada 2012 przez johnnyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts