dodusia55 12.07.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam , to ikea , kosztował sporo bo coś koło 700 zł Dora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 08.08.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witaj Właśnie przeglądam sobie Twój dziennik budowy i muszę to powiedzieć - Masz pięknie urządzone wnętrza!!! Co za klimat!!! Super Mam do Ciebie również pytanie, czy mogłabyś mi podać na priv namiary na swoją ekipę budowlaną?? Oczywiście pod warunkiem, że jesteś z nich zadowolona Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 09.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 W sumie jeśli nie sprawi Ci to problemu poprosiłabym o namiary na wszystkich fachowców (zwłaszcza murarza), z których jesteś zadowolona. My niestety dopiero zaczynamy naszą przygodę z budowaniem wymarzonego domku Każda wskazówka się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 10.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam ponownie!Chciałam podziękować za namiary na hydraulika- Pana Marcina. Wszystkim życzę takich właśnie fachowców!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana Mikołajczyk 21.12.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam, Chciałam zapytać czy mogłabyś mi podać namiary na murarza, który Wam dom murował [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksana Mikołajczyk 21.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 W sumie jeśli nie sprawi Ci to problemu poprosiłabym o namiary na wszystkich fachowców (zwłaszcza murarza), z których jesteś zadowolona. My niestety dopiero zaczynamy naszą przygodę z budowaniem wymarzonego domku Bardzo prosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 26.12.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Nareszcie mamy kolor naszego domku, jest on jasno szary .Mamy również choinki na święta jedna jest przed domem a druga w domu.Też nakleiliśmy na szybach naklejki z bałwanków mikołajów prezentów.Te święta odbywały się u nas .Pod choinką milion prezentów a dzieci tylko czekały żeby te prezenty otworzyć. SANDRA Edytowane 8 Stycznia 2012 przez dodusia55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Piękny domek! cudowne wnętrza!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinka78 25.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam,Bardzo gustownie i przytulnie. Mam prośbę o namiary na wszystkich polecanych przez Ciebie fachowców (mój mail [email protected]). Nasza przygoda z budowaniem mam nadzieję zacznie się na jesieni, zbieram więc wszelkie informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 18.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam serdecznie! Chciałam zapytać jak tej zimy sprawował się piec Acv- też taki zakupilismy- czeka jeszcze na montaż.Pozdrawiam Nata83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 18.03.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gratuluję ślicznego domku. Jeśli mogę napisać szczerze, to bryła z zewnątrz kompletnie nie wpadła mi w oko. Natomiast wnętrza - cud miód!!! Pięknie!!!Gratuluję gustu i dobrego smaku. Interesuje mnie kolor ścian, w salonie i na klatce schodowej. Nie umiem się zorientować czy to ten sam kolor. Na jaśniejszych zdjęciach wydaje się być odcieniem niebieskiego, na ciemniejszych - raczej "khaki". Będę wdzięczna za odpowiedź. Odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwestra8 11.12.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ekipy szukaliśmy krótko , Pan Irek od razu mi się spodobał , gość z humorem , przyjazny życzliwy , nie jakiś tam mruk i ważniak .Robi solidnie , nie mądruje sie , wogóle , fajny gość. Tekstem w rodzaju " tak robię pani od 20 lat i jest dobrze" spowodowałby majster u mnie zwyżkę ciśniania . To że coś się robi od zawsze , to nie znaczy że dobrze. To co było dobre kiedyś, często zweryfikowało życie . Podsumowując , życzę każdemu takiego majstra ( wiem co mówię , bo czytając 1,5 roku fora, porady, muratory, stałam się niezłym fachowcem w budowlance) Witam. W przyszłym roku planujemy razem z mężem zacząć budowę naszego domku w Rędzinach k/Częstochowy. Na razie jesteśmy na etapie szukania ekip do poszczególnych prac.Wiem, że minęło już trochę czasu od początku twojej budowy ale mam prośbę czy możesz polecić ekipy, z których byłaś zadowolona i podać mi do nich namiary na e-mail. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 09.06.2016 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam ponownie, można powiedzieć po latach . Wklejam parę zdjęć, jak zmienił się dom i podwórko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.06.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 yyyyyy...... no ale gdzie te fotki ??;> No chyba, że ja czegoś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 18.06.2016 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Niestety nie umiem wkleić zdjęć????????????????? Czy ktoś mi pomoże???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts