Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj :)

Właśnie przeglądam sobie Twój dziennik budowy i muszę to powiedzieć - Masz pięknie urządzone wnętrza!!! Co za klimat!!! Super :)

Mam do Ciebie również pytanie, czy mogłabyś mi podać na priv namiary na swoją ekipę budowlaną?? Oczywiście pod warunkiem, że jesteś z nich zadowolona :p

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję domku :)

• 1 month później...
  • 3 months później...
W sumie jeśli nie sprawi Ci to problemu poprosiłabym o namiary na wszystkich fachowców (zwłaszcza murarza), z których jesteś zadowolona. My niestety dopiero zaczynamy naszą przygodę z budowaniem wymarzonego domku Bardzo prosze [email protected]

Nareszcie mamy kolor naszego domku, jest on jasno szary .Mamy również choinki na święta jedna jest przed domem a druga w domu.Też nakleiliśmy na szybach naklejki z bałwanków mikołajów prezentów.Te święta odbywały się u nas .Pod choinką milion prezentów a dzieci tylko czekały żeby te prezenty otworzyć:). SANDRA Edytowane przez dodusia55

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
Gratuluję ślicznego domku. Jeśli mogę napisać szczerze, to bryła z zewnątrz kompletnie nie wpadła mi w oko. Natomiast wnętrza - cud miód!!! Pięknie!!!Gratuluję gustu i dobrego smaku. Interesuje mnie kolor ścian, w salonie i na klatce schodowej. Nie umiem się zorientować czy to ten sam kolor. Na jaśniejszych zdjęciach wydaje się być odcieniem niebieskiego, na ciemniejszych - raczej "khaki". Będę wdzięczna za odpowiedź. Odgapię ;-)

• 8 months później...
Ekipy szukaliśmy krótko , Pan Irek od razu mi się spodobał , gość z humorem , przyjazny życzliwy , nie jakiś tam mruk i ważniak .Robi solidnie , nie mądruje sie , wogóle , fajny gość. Tekstem w rodzaju " tak robię pani od 20 lat i jest dobrze" spowodowałby majster u mnie zwyżkę ciśniania . To że coś się robi od zawsze , to nie znaczy że dobrze. To co było dobre kiedyś, często zweryfikowało życie . Podsumowując , życzę każdemu takiego majstra ( wiem co mówię , bo czytając 1,5 roku fora, porady, muratory, stałam się niezłym fachowcem w budowlance)

Witam. W przyszłym roku planujemy razem z mężem zacząć budowę naszego domku w Rędzinach k/Częstochowy. Na razie jesteśmy na etapie szukania ekip do poszczególnych prac.Wiem, że minęło już trochę czasu od początku twojej budowy ale mam prośbę czy możesz polecić ekipy, z których byłaś zadowolona i podać mi do nich namiary na e-mail. Z góry dziękuję

• 3 years później...