mirko 10.01.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Mam pytanie czy kocioł gazowy jednofunkcyjny Junkersa z zamkniętą komorą spalania jest dobrym rozwiązaniem? Polecił mi go mój fachowiec od ogrzewania. Może ma ktoś styczność z takim urządzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 a w czym widzisz problemchetnie rozwieję wszystkie twoje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Ja również planuję zakup tego typu kotła. Jestem w ostatniej fazie dywagacji i rozterek. Jak wygląda dostępność serwisu Junkersa w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 ponad 20 firm współpracujacych + serwisanci firmowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 12.01.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 No luuuuudzie, wątpliwości co do jakości Junkersa? Zapytajcie babci i dziadka, jak Junkersy sprawdzały się podczas II Wojny Światowej, podobno miodzio! (zalezy oczywiście od punktu widzenia). A poważnie, mam Junkersa i bez zastrzeżeń. Jestem z Bydzi a serwisu pełno. To już miałem problem z Brotje, gdzie skuszony ceną i pochlebnymi ocenami zakupiłem, a po roku miałem problez z dostępnością dysz i musiałem je ściągac aż z Niemiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts