mysza223 04.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witajciecałkiem niedawno byłem ganiony za reklamy w podpisie a jak widzę użytkownik budbet ma reklamę swojej strony w podpisie i w dodatku to jest dość duża firma z okolic wawy.Darmowa reklama????A może płatna??????Poza tym budbet to nazwa firmy!!!!!!!!!!!!!Ja jak założyłem konto z nazwą firmy to mi poblokowaliście !!!!!!!!!!!Równość??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 żeby była sprawiedliwość, to powinno być : "jak wszyscy to wszyscy ..... " takie rzeczy najlepiej zgłaszać moderatorom na priv .... nie mają oczu naokoło głowy i nie siedzą w necie 24/24 ... uzupełniając : to co napisałeś to z zemsty , zawiści czy troski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 wpisał bo dawno smoka nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witajcie całkiem niedawno byłem ganiony za reklamy w podpisie a jak widzę użytkownik budbet ma reklamę swojej strony w podpisie i w dodatku to jest dość duża firma z okolic wawy.Darmowa reklama???? A może płatna?????? Poza tym budbet to nazwa firmy!!!!!!!!!!!!! Ja jak założyłem konto z nazwą firmy to mi poblokowaliście !!!!!!!!!!! Równość??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ? linka zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ...uzupełniając : to co napisałeś to z zemsty , zawiści czy troski ? zapominasz w jakim kraju żyjesz? "ja nie mam to dlaczego inny ma mieć"... Ale faktem jest, że regulamin jest jednoznaczny w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 05.12.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 witajcie całkiem niedawno byłem ganiony za reklamy w podpisie a jak widzę użytkownik budbet ma reklamę swojej strony w podpisie i w dodatku to jest dość duża firma z okolic wawy.Darmowa reklama???? A może płatna?????? Poza tym budbet to nazwa firmy!!!!!!!!!!!!! Ja jak założyłem konto z nazwą firmy to mi poblokowaliście !!!!!!!!!!! Równość??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ? linka zapodać Ależ proszę link - sorki zapomniałem http://forum.muratordom.pl/stan-surowy-otwarty-2010,t175045.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 05.12.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 żeby była sprawiedliwość, to powinno być : "jak wszyscy to wszyscy ..... " takie rzeczy najlepiej zgłaszać moderatorom na priv .... nie mają oczu naokoło głowy i nie siedzą w necie 24/24 ... uzupełniając : to co napisałeś to z zemsty , zawiści czy troski ? Ani z zemsty, ani zawiści, ani tym bardziej z troski - chodzi o zasady. Mnie pognębiono i zblokowano i nie było tłumaczeń więc dlaczego taka duża firma ma prawo się reklamować Pozdro wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 witajcie całkiem niedawno byłem ganiony za reklamy w podpisie a jak widzę użytkownik budbet ma reklamę swojej strony w podpisie i w dodatku to jest dość duża firma z okolic wawy.Darmowa reklama???? A może płatna?????? Poza tym budbet to nazwa firmy!!!!!!!!!!!!! Ja jak założyłem konto z nazwą firmy to mi poblokowaliście !!!!!!!!!!! Równość??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ? linka zapodać Ależ proszę link - sorki zapomniałem http://forum.muratordom.pl/stan-surowy-otwarty-2010,t175045.htm jedynie nazwa - i to nie w pełni - się zgadza podpisu u niego nigdy nie było, więc po co ten wrzask o nieobecne? dzieci neo tak krzyczą wykrzyknikami Mnie pognębiono i zblokowano ale nie za reklamę, tylko za oszustwo http://forum.muratordom.pl/konto-zablokowane,t146175.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 06.12.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witajcie całkiem niedawno byłem ganiony za reklamy w podpisie a jak widzę użytkownik budbet ma reklamę swojej strony w podpisie i w dodatku to jest dość duża firma z okolic wawy.Darmowa reklama???? A może płatna?????? Poza tym budbet to nazwa firmy!!!!!!!!!!!!! Ja jak założyłem konto z nazwą firmy to mi poblokowaliście !!!!!!!!!!! Równość??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ? linka zapodać Ależ proszę link - sorki zapomniałem http://forum.muratordom.pl/stan-surowy-otwarty-2010,t175045.htm jedynie nazwa - i to nie w pełni - się zgadza podpisu u niego nigdy nie było, więc po co ten wrzask o nieobecne? dzieci neo tak krzyczą wykrzyknikami Mnie pognębiono i zblokowano ale nie za reklamę, tylko za oszustwo http://forum.muratordom.pl/konto-zablokowane,t146175.htm Ehhhhh - równość ? U mnie nazwa też nie była kompletna i w tekście nie umieszczałem odnośnika do swojej strony (REKLAMA) meila też musiałem podać prywatnego a nie firmowegoi o co w tym wszystkim chodzi - a może znajomy czy cóś. Pozdro ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 09.12.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 i nastąpiła zmiana nicka http://forum.muratordom.pl/stan-surowy-otwarty-2010,t175045.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts