kala67 16.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Z całym szacunkiem, cel szczytny, ale nie pożądam ARONIÓWKI za wszelką cenę. Może jakaś podpowiedź , co jeszcze mogę wylicytować. Obiecuję wdzięczność dozgonną. to może ja tak nieśmiało podpowiem, że rakija jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Z całym szacunkiem, cel szczytny, ale nie pożądam ARONIÓWKI za wszelką cenę. Może jakaś podpowiedź , co jeszcze mogę wylicytować. Obiecuję wdzięczność dozgonną. Wszystko możesz licytować Na 1 stronie tego wątku masz aktualne ceny wszystkich licytujących wybierasz sobie jakiś kąsek do schrupania i licytujesz sumkę wyższą od osoby która widnieje przy tym przedmiocie. Na przykład możesz zalicytować coś z alkoholi bo jest ich na forum dużoooo Kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 no co????? liczy sie cel !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ponury dzięki za obszerną odpowiedź i wyjaśnienia Proponował bym redakcji czy adminowi tegoż forum odświeżyć troszkę bazy danych tego forum dalej licytujemy chłopek-roztropek z logiem Muratora (czyli świadomy inwestor ) 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 16.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To daję za PAULINKĘ 35 i za zestaw 2 ciasteczek 30. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Proponował bym redakcji czy adminowi tegoż forum odświeżyć troszkę bazy danych tego forum Ba.. nie wiem czy to w ogóle możliwe.. Pragnę zwrócić Waszą uwagę, że nikt jeszcze nie licytował następujących fantów: fanty od Agnieszkakusi * czapeczka [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł fanty od JANINKI-AMORKI82 - bochenek nr 2 [poczytaj] - cena wywoławcza 10 zł fanty od Matki dyrektorki * fotografie Komtura Mazurskiego wylicytowane w zeszłym roku: - zdjęcie 3 [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł fanty od Asia.malczewska * wisior - koral koloru pomarańczowego [zobacz] - cena wywoławcza 45 zł fanty od Olga__ * pojemna zielona torba wykonana z miękkiej skóry ekologicznej [zobacz] - cena wywoławcza 35 zł fanty od Agduś * butelka własnoręcznie malowana farbami do szkła [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł * łososiowy sweterek/sukienka na bardzo małą forumowiczkę [zobacz] - cena wywoławcza 5 zł * fioletowy komplecik dla małej elegantki (ok. 18 miesięcy) [zobacz] - cena wywoławcza 5 zł fanty od Madmegs * porcelanowy kubek w ozdobnym pudełku [zobacz] - cena wywoławcza 30 zł fanty od Lump praski [poczytaj] * książka nr 1 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 2 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 4 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 5 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 7 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 8 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 9 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 12 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł * książka nr 13 [zobacz] - cena wywoławcza - 10 zł fanty od Karolina i Artur * 2 pomarańczowe serwetki, ręcznie wykonane przez babcię Artura [zobacz] - cena wywoławcza - 15 zł * bransoletka Orsay z kamieni, nowa [zobacz] - cena wywoławcza - 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 pudełko prostokątne nr 2 od Alunek - 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 fanty od Agduś * butelka własnoręcznie malowana farbami do szkła [zobacz] - cena wywoławcza 10 zł - proszę 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 75zł pierniki + orzechy od Agnes Już poszczę na kąto tych ciastek. Proszę 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 17.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Poproszę o bransoletkę Orsay z kamieni od Karoliny i Artura - daję 20zł Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No to ja jeszcze poproszę:- 2 pomarańczowe serwetki, ręcznie wykonane przez babcię Artura za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To ja poprosze ZESTAW 2 - Puchatkowy od za Agdusi za 30 zł (moze mi ktos wyslac priva na jakies zasadzie odbywa sie przelew, wysylka, wogole zasady licytacji, przepraszam chcialam pomoc Franiowi a nie wiem jak to dziala tutaj, bo ja pierwszy raz na licytacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 17.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 moze mi ktos wyslac priva na jakies zasadzie odbywa sie przelew, wysylka, wogole zasady licytacji, przepraszam chcialam pomoc Franiowi a nie wiem jak to dziala tutaj, bo ja pierwszy raz na licytacji A może by to tu napisać, bo nie tylko Ty, zabinko, jesteś licytacyjną nowicjuszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 moze mi ktos wyslac priva na jakies zasadzie odbywa sie przelew, wysylka, wogole zasady licytacji, przepraszam chcialam pomoc Franiowi a nie wiem jak to dziala tutaj, bo ja pierwszy raz na licytacji A może by to tu napisać, bo nie tylko Ty, zabinko, jesteś licytacyjną nowicjuszką LICYTUJ, LICYTUJ. PO PIENIĄDZE SIĘ ZGŁOSIMY ALBO UKRAINCÓW POŚLEMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ivonesca sorry, za Ikonkę matki dyrektorki ŚM II daje- 350 zł no jestem i poproszę: - matka dyr. - ikona - 360 zł - elutek - solniczka - 45zł - betib - sesja zdjęciowa - 120 zł i to tyle na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja poprosze zwiedzanie benia w Lublinie za 10 zł !!!! Super Kaluś! Zapraszamy serdecznie !!! Wszystkich oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 17.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hvaler 3,4,6 po 39 Jeńki...ta moja ściana aż się prosi o te fotki Tak się składa, że moja również Hvaler 4 i 6 po 41 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 17.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Przbijam Zielony słój z uszczelką od Agduś - 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hvaler 3,4,6 po 39 Jeńki...ta moja ściana aż się prosi o te fotki Tak się składa, że moja również Hvaler 4 i 6 po 41 zł no nie, no 42 i już...idę robić obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To ja poprosze ZESTAW 2 - Puchatkowy od za Agdusi za 30 zł (moze mi ktos wyslac priva na jakies zasadzie odbywa sie przelew, wysylka, wogole zasady licytacji, przepraszam chcialam pomoc Franiowi a nie wiem jak to dziala tutaj, bo ja pierwszy raz na licytacji ) Wielu tu nowych, zatem podam do ogólnej wiadomości zasady licytacji i dokonywania przelewów. Po zakończeniu licytacji przelewamy pieniążki na konto. Tym razem będzie to prywatne konto AgnesK założone specjalnie na rehabilitację Franusia. Ze wzgledu na ochronę danych osobowych Agnes zdecydowaliśmy, że nr konta podamy w dniu zakończenia licytacji, potem zostanie usunięty. Kto nie zdąży odpisać będziemy przesyłać na priv. Oczywiście można wpłacać więcej, można wpłacać i bez licytacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts