Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zbychu jak zostawisz łyka na dnie to przymknę oko i zajmę się cytrynówkami :)

Nooooooo nie wiem :roll: , musiałaby niesmakować a to pewnie malo prawdopodobne. :lol:

Jak by było źle to weznę chwilówkę a nie popuszczę. :wink:

jeśli odbiór nastąpi osobiście i przyjedziecie we dwóch,

to do odbioru będą dwa litry 8)

Gość coolibeer
Zbychu jak zostawisz łyka na dnie to przymknę oko i zajmę się cytrynówkami :)

Nooooooo nie wiem :roll: , musiałaby niesmakować a to pewnie malo prawdopodobne. :lol:

Jak by było źle to weznę chwilówkę a nie popuszczę. :wink:

jeśli odbiór nastąpi osobiście i przyjedziecie we dwóch,

to do odbioru będą dwa litry 8)

Tola nie ma sprawy :) Zbysiu odpuszczam ;)

Tola nie ma sprawy :) Zbysiu odpuszczam ;)

ale nie, ale nie, nie możesz odpuścić, bo tu o dużą stawkę dla Franka się rozchodzi :roll:

przebijajcie choć o 5 zł, jesteście mistrzami licytacji i miło się na to patrzy :lol:

A ja poproszę obrazek Żelki po prawej stronie 70,0

To jeszcze potrzebujemy zgody Żelki na wystawienie każdej z tych 3 rzeczy osobno

zdjęcie mogę roztroić, nie ma problemu, ale niech Ofiarodawczyni zdecyduje, czy się na to zgadza

Co do zdjęć, to powiem szczerze, że nie spodziewalismy się że się tak spodobają :oops: Mąż nie ma nic przeciwko aby było kilku nabywców każdego ze zdjęć, nie wiem tylko jak to rozwiążemy, może 3 najwyższe oferty? co o tym sądzicie?

Jeśli nie ma problemu, to może tak - 3 osoby licytujące jako ostatnie dane zdjęcie miałyby prawo do otrzymania go po wpłaceniu najwyższej wylicytowanej kwoty

to nie pozbawi licytacji tego smaczku rywalizacji ;)

zdjęcie mogę roztroić, nie ma problemu, ale niech Ofiarodawczyni zdecyduje, czy się na to zgadza

ponury63 juz wszystko ustalone z Edzia dzis rano. Pewnie, ze sie zgadzam. Edzia podzial juz zrobila. :wink:

teraz już wiem ;) przepraszam za zamieszanie

rozumiem, że dzieło wykonane na desce to jest własnie Twoja pierwsza praca decoupage ?