Yeti 09.12.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Drzewko od Yeti'ego - 50 zł Tylko Yeti - teraz płacę, ale odbiór w lato 2010 dopiero ok ? pozdrawiam, majkiTylko weź poprawkę na to, że mój FRANIO ma prawie tak dobrze jak ten AgnesKi i... też rośnie... , ale OK coś wybierzemy. I jeszcze jedno: lato to nie najlepsza pora na przeprowadzkę dla Frania ...no chyba, że takie późne lato, znaczy sierpień / wrzesień, to wtedy jak najbardziej i ja chciałabym przyłączyć się do licytacji Podoba mi się Fant od Yeti * zielony Franio* proponuję 40złaaggaa / dżempel (kimkolwiek jesteś ), czy ty chcesz Franiowi uciąć nóżkę , czy, jak Majki, na bardziej gruntow(n)ą przeprowadzkę się nastawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Poproszę macanie betonu u Małgoś za 50 pln Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.12.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 proszę o kolczyki od kawiki za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.12.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Elutku, ale to to już było srebrne kolczyczki po 20 zł ngel FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 128 Skąd: Kraków jeszcze- byle nie za długo.... Wysłany: 08 Gru 2009 10:47 Temat postu: kolczyki od kawiki 20 pln (szliczne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 coolibeer Z tą chwilówką to taka zaqsłona dymna. Widzisz Tola już zmiękła. Co do odbioru , to jest nad czym myśleć , ale dwuch , może być ciekawie. Aroniówka TOLI 260 zł Tola ale Zbysio chce to winko a nie stać go na dalszą licytacje Ja i tak zawojuje z resztą alkoholi spokojnie Spoko. Szkoda że nie palę , bo wystarczyłoby rzucic na pół roku . Ale tak myślę,że będę do pracy chodził piechotą, oczywiście dla zdrowotności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 09.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja poproszę pudełko z reniferami od Alunka prostokątne nr 1 25zł, oraz okrągłe nr 2 10zł Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 09.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 To ja poproszę od Amalfi - 5 aniołków - cena wywoławcza 20 zł - ngel - 40 zł no to ja podnoszę stawkę i daję 60zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zdjęcie mogę roztroić, nie ma problemu, ale niech Ofiarodawczyni zdecyduje, czy się na to zgadza ponury63 juz wszystko ustalone z Edzia dzis rano. Pewnie, ze sie zgadzam. Edzia podzial juz zrobila. Wydaje mi się, że coś namieszałam Jeśli to jest komplet to absolutnie proszę nie rozbijać...bo pewnie pierwsza ofiarodawczyni to dobrze zrozumiała i za całość się deklarowała... Ja chętnie te pieniążki na inny fant ofiaruję.. PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE I proszę o wyjśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej ... a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 09.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zdjęcia Hvaler 4 i 6 po 25 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 09.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to ja jeszcze poproszę zdjęcie od Nety S- fjord za 25 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Amtla nic nie namieszalas. MARTINA1 wybrala tylko jeden obrazek i wyraznie powiedziala, ze drugie dwa wracaja na aukcje, wiec te zostaly podzielone juz na odzielne fanty i kazdy teraz mozna licytowac odzielnie. Jak na razie, obazek po prawej jest Twoj, po lewej MARTINY1 a deska czeka na wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 poproszę na dzisiaj : - matka dyr - ikona- 210 zł - betib - sesja zdjęciowa- 110 zł - kawika - kolczyki niebieskie serca - 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 deska żelki - 6 dyszek aniołki Ani Wśniewskiej - każdy po 25 zł dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Monika, jeśli myslisz że tak łatwo ze mną to sie mylisz tablica od betib - 130 zł no to jadziom tablica od betib - 140zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 fanty od Frosch * zestaw: zakwas na żur, ogórki z curry, buraczki, konserwa mięsna [zobacz] - 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to ja dwa pudelka od Alunka okragle kazde za 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 09.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to ja dwa pudelka od Alunka okragle kazde za 20zł Znaczy nr 1 i 3??? bo nie wiem, czy podbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ponieważ XX zaoferowała już 20 zł za pudełko nr 1, tym razem pewnie chodziło o nr 2 i 3 i tak też wpisałem proszę śmiało przebijać Wydaje mi się, że coś namieszałam Jeśli to jest komplet to absolutnie proszę nie rozbijać...bo pewnie pierwsza ofiarodawczyni to dobrze zrozumiała i za całość się deklarowała... Nic nie namieszałaś, to moja wina - pamiętałem skromność Żelki, która początkowo oponowała przed rozdzieleniem, zamiast sprawdzić jak jest obecnie i ewentualnie dopytać Edzi Wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 09.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ponieważ XX zaoferowała już 20 zł za pudełko nr 1, tym razem pewnie chodziło o nr 2 i 3 i tak też wpisałem proszę śmiało przebijać A to podbijam: pudełko okrągłe od Alunka nr 1 i nr 2 za 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts