Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

Drzewko od Yeti'ego - 50 zł :wink:

Tylko Yeti - teraz płacę, ale odbiór w lato 2010 dopiero ok ? :D

pozdrawiam, majki

Tylko weź poprawkę na to, że mój FRANIO ma prawie tak dobrze jak ten AgnesKi i... też rośnie... :wink: ,

ale OK coś wybierzemy.

I jeszcze jedno: lato to nie najlepsza pora na przeprowadzkę dla Frania :roll:

...no chyba, że takie późne lato, znaczy sierpień / wrzesień, to wtedy jak najbardziej :D

i ja chciałabym przyłączyć się do licytacji 8) Podoba mi się Fant od Yeti

* zielony Franio* proponuję 40zł

aaggaa / dżempel (kimkolwiek jesteś :wink: :lol: ), czy ty chcesz Franiowi uciąć nóżkę :wink: , czy, jak Majki, na bardziej gruntow(n)ą przeprowadzkę się nastawiasz?

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elutku, ale to to już było :) srebrne kolczyczki po 20 zł

ngel

FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)

Wysłany: 08 Gru 2009 10:47 Temat postu:

kolczyki od kawiki 20 pln (szliczne som

coolibeer

Z tą chwilówką to taka zaqsłona dymna. :wink:

Widzisz Tola już zmiękła. 8)

Co do odbioru , to jest nad czym myśleć :roll: , ale dwuch :oops: , może być ciekawie. :lol:

Aroniówka TOLI 260

Tola ale Zbysio chce to winko a nie stać go na dalszą licytacje Ja i tak zawojuje z resztą alkoholi spokojnie

Spoko. :evil:

Szkoda że nie palę , bo wystarczyłoby rzucic na pół roku .

Ale tak myślę,że będę do pracy chodził piechotą, oczywiście dla zdrowotności . :wink:

zdjęcie mogę roztroić, nie ma problemu, ale niech Ofiarodawczyni zdecyduje, czy się na to zgadza

ponury63 juz wszystko ustalone z Edzia dzis rano. Pewnie, ze sie zgadzam. Edzia podzial juz zrobila. :wink:

Wydaje mi się, że coś namieszałam :oops: :oops: :oops:

Jeśli to jest komplet to absolutnie proszę nie rozbijać...bo pewnie pierwsza ofiarodawczyni to dobrze zrozumiała i za całość się deklarowała...

Ja chętnie te pieniążki na inny fant ofiaruję..

PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE

I proszę o wyjśnienie.

Amtla nic nie namieszalas. MARTINA1 wybrala tylko jeden obrazek i wyraznie powiedziala, ze drugie dwa wracaja na aukcje, wiec te zostaly podzielone juz na odzielne fanty i kazdy teraz mozna licytowac odzielnie.

Jak na razie, obazek po prawej jest Twoj, po lewej MARTINY1 a deska czeka na wlasciciela. :wink:

Ponieważ XX zaoferowała już 20 zł za pudełko nr 1, tym razem pewnie chodziło o nr 2 i 3 i tak też wpisałem

proszę śmiało przebijać ;)

Wydaje mi się, że coś namieszałam :oops: :oops: :oops:

Jeśli to jest komplet to absolutnie proszę nie rozbijać...bo pewnie pierwsza ofiarodawczyni to dobrze zrozumiała i za całość się deklarowała...

Nic nie namieszałaś, to moja wina - pamiętałem skromność Żelki, która początkowo oponowała przed rozdzieleniem, zamiast sprawdzić jak jest obecnie i ewentualnie dopytać Edzi

Wszystko jest OK