aniahubi 09.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej ... a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........ Wezwana do odpowiedzi odpowiadam Proszę mnie wpisać na macanko drewnianego domku kordziny za 15 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 już wpisane proszę, sprawdzajcie czy wszystko się zgadza z Waszymi życzeniami i w razie czego protestujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No i zawieszam swoja dietę, Poproszę fanty od Nelli Sza - zestaw nr 1 - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kulinarny zestaw od froschki - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kolczyki od kawiki - 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 09.12.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Od Anety gwiazdki do powieszenia, wykonane z szarego filcu - chyba jeszcze nikt nie licytował... Moja propozycja, 30zł za sztukę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 09.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kolczyki od kawiki - 40 zł kategorycznie protestuję! i od razu daję 45 pln za kolczyki i zawieszki od Frosh- na razie 10 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 09.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czy ja bym się mogła czegoś więcej dowiedziec na temat komody od Zuz@nki? Bo się kolezanka dopytuje może by zalicytowała? Chodzi o to z czego to? Jakie wymiary i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 60 złotych peelenów za "Dzbanki" od Tutli_Putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Podbijam komodę mojej ulubienicy o 2 dyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 fanty od Frosch * zestaw: zakwas na żur, ogórki z curry, buraczki, konserwa mięsna [zobacz] - 10 zł podbijam do 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zielony Franio, lat 12, wzrost ok. 2 m = 100 zł miś Bebiko wywalczony na Forum Muratora = 40 zł zapomnialem jeszcze fanty od Nelli Sza - zestaw nr 2 - cena wywoławcza 1 zł moja cena 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej ... a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........ Kordzina, mial byc fant to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzien dobry wróciłam wygłodzona z pracy i poproszę pięknie: fanty od Frosch * zestaw: zakwas na żur, ogórki z curry, buraczki, konserwa mięsna [zobacz] - 10 zł za 40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Drzewko od Yeti'ego - 50 zł Tylko Yeti - teraz płacę, ale odbiór w lato 2010 dopiero ok ? pozdrawiam, majkiTylko weź poprawkę na to, że mój FRANIO ma prawie tak dobrze jak ten AgnesKi i... też rośnie... , ale OK coś wybierzemy. I jeszcze jedno: lato to nie najlepsza pora na przeprowadzkę dla Frania ...no chyba, że takie późne lato, znaczy sierpień / wrzesień, to wtedy jak najbardziej i ja chciałabym przyłączyć się do licytacji Podoba mi się Fant od Yeti * zielony Franio* proponuję 40złaaggaa / dżempel (kimkolwiek jesteś ), czy ty chcesz Franiowi uciąć nóżkę , czy, jak Majki, na bardziej gruntow(n)ą przeprowadzkę się nastawiasz? Ja już mam przygotowane miejsce w którym będzie rósł ziemie mam z kompostownika 3 letnią pięknie przegnitą więc mam nadzieje że się przyjmie jak uda mi sie go wylicytować. Z transportem nie będzie problemu bo do Jumpera wejdzie spokojnie. Teraz tylko modlitwa i dobra licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czy ja bym się mogła czegoś więcej dowiedziec na temat komody od Zuz@nki? Bo się kolezanka dopytuje może by zalicytowała? Chodzi o to z czego to? Jakie wymiary i takie tam.... Powiedz że ta komoda jej nie pasuje do domu jest nie ładna i stara. Powiedz że kolega kupuję ją na rozpałkę w piecu bo zima idzie i nie ma na opał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 chciałam się zapisać na macanie podłogi u Małgos mam tylko nadzieję, ze termin macania jest dowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 chciałam się zapisać na macanie podłogi u Małgos mam tylko nadzieję, ze termin macania jest dowolny Dowolny, dowolny, ale mam nadzieje jak najszybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 09.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czy ja bym się mogła czegoś więcej dowiedziec na temat komody od Zuz@nki? Bo się kolezanka dopytuje może by zalicytowała? Chodzi o to z czego to? Jakie wymiary i takie tam.... Powiedz że ta komoda jej nie pasuje do domu jest nie ładna i stara. Powiedz że kolega kupuję ją na rozpałkę w piecu bo zima idzie i nie ma na opał kolega tak zareklamował że się chyba sama skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to zostaje przy pudelku okraglym nr 3 za 30 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts