Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie :evil: ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej :wink: ...

a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........

Wezwana do odpowiedzi odpowiadam :wink:

Proszę mnie wpisać na macanko drewnianego domku kordziny za 15 pln :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer

zielony Franio, lat 12, wzrost ok. 2 m = 100 zł

miś Bebiko wywalczony na Forum Muratora = 40 zł

zapomnialem jeszcze fanty od Nelli Sza - zestaw nr 2 - cena wywoławcza 1 zł moja cena 20 zł

kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie :evil: ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej :wink: ...

a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........

Kordzina, mial byc fant to jest. :lol: :wink:

Gość coolibeer
Drzewko od Yeti'ego - 50 zł :wink:

Tylko Yeti - teraz płacę, ale odbiór w lato 2010 dopiero ok ? :D

pozdrawiam, majki

Tylko weź poprawkę na to, że mój FRANIO ma prawie tak dobrze jak ten AgnesKi i... też rośnie... :wink: ,

ale OK coś wybierzemy.

I jeszcze jedno: lato to nie najlepsza pora na przeprowadzkę dla Frania :roll:

...no chyba, że takie późne lato, znaczy sierpień / wrzesień, to wtedy jak najbardziej :D

i ja chciałabym przyłączyć się do licytacji 8) Podoba mi się Fant od Yeti

* zielony Franio* proponuję 40zł

aaggaa / dżempel (kimkolwiek jesteś :wink: :lol: ), czy ty chcesz Franiowi uciąć nóżkę :wink: , czy, jak Majki, na bardziej gruntow(n)ą przeprowadzkę się nastawiasz?

Ja już mam przygotowane miejsce w którym będzie rósł :) ziemie mam z kompostownika 3 letnią pięknie przegnitą więc mam nadzieje że się przyjmie jak uda mi sie go wylicytować. Z transportem nie będzie problemu bo do Jumpera wejdzie spokojnie. Teraz tylko modlitwa i dobra licytacja :)

Gość coolibeer
czy ja bym się mogła czegoś więcej dowiedziec na temat komody od Zuz@nki? Bo się kolezanka dopytuje może by zalicytowała? Chodzi o to z czego to? Jakie wymiary i takie tam....

Powiedz że ta komoda jej nie pasuje do domu ;) jest nie ładna i stara. Powiedz że kolega kupuję ją na rozpałkę w piecu bo zima idzie i nie ma na opał

czy ja bym się mogła czegoś więcej dowiedziec na temat komody od Zuz@nki? Bo się kolezanka dopytuje może by zalicytowała? Chodzi o to z czego to? Jakie wymiary i takie tam....

Powiedz że ta komoda jej nie pasuje do domu ;) jest nie ładna i stara. Powiedz że kolega kupuję ją na rozpałkę w piecu bo zima idzie i nie ma na opał

kolega tak zareklamował że się chyba sama skuszę ;)