Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

kurcze....co sie porobiło...Małgoś ma tylu chętnych a macanko drewna to już nie chcecie :evil: ...Nel ja wiem ze sobie u siebie możesz pomacać ale wiesz...u kogoś zawsze ciekawiej :wink: ...

a Opoliewo gdzie?????????????????????????????? dziewczyny.....nie dajcie plamy........

Macanie przyjemna rzecz 8)

kordzina, ty pierono jedna, gdzie się nie pojawisz, tam zamęt siejesz :lol: :lol:

Ale jaki przyjemny ci on :lol:

Reasumując: MACANIE DREWIENKA U KORDZINKI 20zł :D

Tylko, żebym nie została posądzona o jakąś "zboczenicę", bo już u małgoś macam :roll: :lol:

Jutro lub pojutrze jadę do Ikea, jak coś fajnego przytaszczę to wystawię :wink:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Yeti -nie chciałabym Franiowi nic ucinać :roll: :roll: :roll: .Daje za Frania 110 .W razie czego pytam czy Franio ma rodzeństwo? :roll: :roll: :lol:

Padłam :D

Cudowni jesteście :D :lol:

Franio ma rodzeństwo.. :wink:

No pewnie, że ma - a po co ja pytałem o tą nóżkę? :wink: Przecież to jawna niesprawiedliwość by była nad Franiem się litować a równie ślicznej Natalce nóżkę podstępnie uchlastać... :-? Ona i tak teraz biedna w cieniu troski o braciszka żyje...

Niniejszym:

GLIZDECZKA - NATALKA (też) ZIELONA - Cena wywoławcza: 30 zł

Pozostałe dane bardzo podobne jak u brata Frania, bo przecie to rodzina ta sama...

http://img43.imageshack.us/img43/1306/1000598ig.jpg

Natalki (podobnie jak Franka) również poszukamy u mnie wspólnie i ...ochrzcimy :wink:

Ja już mam przygotowane miejsce w którym będzie rósł :) ziemie mam z kompostownika 3 letnią pięknie przegnitą więc mam nadzieje że się przyjmie jak uda mi sie go wylicytować. Z transportem nie będzie problemu bo do Jumpera wejdzie spokojnie. Teraz tylko modlitwa i dobra licytacja :)

Ja myślę, że Franio już jest twój :wink: . Skoro już jesteś tak dobrze przygotowany, to ty się nie módl, tylko ładuj w tą swoją skoczną cytrynę i przyjeżdżaj nim ziemia zamarznie (jak mawiają ogrodnicy: gdy drzewko jesienią przesadzisz, to mu rosnąć każesz. Jeśli wiosną - prosić musisz :wink: )

Kolczyki kawiki 60 zł.
no wykończy mnie jak Boga kocham ;)

65 pln za kolczyki od kawiki (nawet człowiek nie czuje jak mu sie rymuje)

Słoneczko no dogadamy się jakoś- Ty z północu Grodu Kraka ja z południa- może w dni parzyste Twoje a w nieparzyte moje- albo na odwrót

zestaw kulinarny od froschki - 60 zł

P.S.

aka!

daj spokój, odpuść sobie, ja Cię proszę, z tym żurem... żur, to żur, ot wszędzie go pełno przecież... :roll: :) :D

Ty wiesz? takich jak froschka robi to u mnie niet :wink:

a jak go pełno to se kup :p

ja za niego daje na ten moment 65,00