Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry wieczór :D

(...)

za DPS -iowe 3 bochenki chleba - 65 zł

niech będzie dobry :D

czy "3 bochenki chleba" mają oznaczać, że licytujesz wszystkie 3 zestawy, kazdy po 65 zł ?

:oops: , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł :D.

Muszę sobie zostawić rezerwę na inne fanty i obrusik, który malgos2 też się podoba - proszę bardzo - 70,99zł :wink: :lol:.

b.

:oops: , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł :D.

Muszę sobie zostawić rezerwę na inne fanty i obrusik, który malgos2 też się podoba - proszę bardzo - 70,99zł :wink: :lol:.

b.

Bartolinko, co prawda tego nie napisaliśmy, ale postąpienie jest o 1 zł

No to ja też się przyłączę do licytacji :D

Poproszę o zdjęcia autorstwa męża anety s :D :

Drzewo - 26 zł

Łódka - 31 zł

Pomost czarno biały - 36 zł

i o macanie betonu u malgos2 8) - 30 zł

:lol:

nie nie nie łódka 32- nie odpuszczę ;-)

Uch :wink: Łódka ma już przygotowaną ramkę... 8) 33 zł, wybacz :lol:

b.

To ja poprosze obrusek za 75. :evil: :lol: :wink:

ja oczywiście też sie przyłączam i poprosze :

materiałowe serduszko nr 1 od Anety s - 40 zł

ciasteczka świąteczne od Nelli Sza - 25 zł

Kogo chcesz ich pozbawić?,

Są dwa zestawy:

pierwszy licytuje Zbigniew 100,

drugi coolibeer :

Dokładnie, inaczej się zakałapućkamy na amen w groszach

ja oczywiście też sie przyłączam i poprosze :

(...)

ciasteczka świąteczne od Nelli Sza - 25 zł

Kogo chcesz ich pozbawić?,

Są dwa zestawy:

pierwszy licytuje Zbigniew 100,

drugi coolibeer :

Ponieważ mamy ostatni, na pewno gorący tydzień licytacji, proponuję wprowadzenie zasady, że przy braku określenia co do numeru zestawu uwzględniamy pierwszy, który bedzie "pasował" - tzn. proponowana kwota wystarczy na przebicie

Dobry wieczór :D

(...)

za DPS -iowe 3 bochenki chleba - 65 zł

niech będzie dobry :D

czy "3 bochenki chleba" mają oznaczać, że licytujesz wszystkie 3 zestawy, kazdy po 65 zł ?

Zgdnie z zaproponowaną powyżej zasadą licytujesz zestaw I

a do DPS-i napisałem priwa z prośbą o doprecyzowanie ilości bochenków w zestawie, bo się nam to lekko zagmatwało ;)

Mam już odpowiedź od DPS - i dwie wiadomości: bardzo dobrą i taką mniej dobrą ;)

1 - wiad. bardzo dobra :D

W każdym zestawie będą po 3 bochenki + zakwas + przepis na chlebek.

2 - wiad. dobra mniej, ale w kontekście wiad. pierwszej wcale nie taka zła ;)

zaoferowałam się, że zapłacę za przesyłkę - a to chlebek jest, musi dojść szybko, żeby dobry był. Wczoraj poszłam zapytać, ile kosztuje przsyłka jednej takiej paczki Pocztexem - 40 zł!!! :o

a zatem Szanowni Licytujący, bardzo proszę o uwzględnienie wysokiego kosztu przesyłki i wsparcie Ofiarodawczymi przez wzięcie na siebie choćby połowy kosztów

bo zapach świeżuchnego chleba - bezcenny...

2 - wiad. dobra mniej, ale w kontekście wiad. pierwszej wcale nie taka zła ;)

zaoferowałam się, że zapłacę za przesyłkę - a to chlebek jest, musi dojść szybko, żeby dobry był. Wczoraj poszłam zapytać, ile kosztuje przsyłka jednej takiej paczki Pocztexem - 40 zł!!! :o

a zatem Szanowni Licytujący, bardzo proszę o uwzględnienie wysokiego kosztu przesyłki i wsparcie Ofiarodawczymi przez wzięcie na siebie choćby połowy kosztów

bo zapach świeżuchnego chleba - bezcenny...

dlatego też ja zaoferowałam chlebki z odbiorem osobistym lub dowozem do Łodzi bo jednak poczta może nawalić, a kurier z mojej wsi kosztuje majątek :-(, a jednak świeżutki chleb to świeżutki ;-).

Widać jeszcze zapachu jeszcze nie czują, bo jak widzę nikt go jeszcze nie licytował :roll:

Zatem zapraszamy - od JANINKI-AMORKI82 - 2 okrągłe bochenki chlebka na zakwasie, pszenno-żytniego z siemieniem lnianym i słonecznikiem z możliwą niespodzianką; odbiór ok. Łodzi - lub może inny uzgodniony sposób dostawy

Yeti -nie chciałabym Franiowi nic ucinać :roll: :roll: :roll: .Daje za Frania 110 .W razie czego pytam czy Franio ma rodzeństwo? :roll: :roll: :lol:

Padłam :D

Cudowni jesteście :D :lol:

Franio ma rodzeństwo.. :wink:

No pewnie, że ma - a po co ja pytałem o tą nóżkę? :wink: Przecież to jawna niesprawiedliwość by była nad Franiem się litować a równie ślicznej Natalce nóżkę podstępnie uchlastać... :-? Ona i tak teraz biedna w cieniu troski o braciszka żyje...

Niniejszym:

GLIZDECZKA - NATALKA (też) ZIELONA - Cena wywoławcza: 30 zł

Pozostałe dane bardzo podobne jak u brata Frania, bo przecie to rodzina ta sama...

http://img43.imageshack.us/img43/1306/1000598ig.jpg

Niniejszym zawiadamiam że Natalka u mnie w ogródku już zadomowiła się :lol: proszę zanotować za siostrzyczkę 100zł. A na marginesie działka Yeti jest BAJECZNA zresztą właściciel też :roll: :oops: :wink: