malgos2 12.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Małgoś widzę że niezła impreza się u Ciebie szykuje jak tak dalej pójdzie to Będziesz musiała ja zrobic w kilku turach Spokojnie, damy rade. Ale prosze sie nie krepowac i zapisywac sie... Jednorazowe talerzyki pakowane sa w Tesco po 50 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dobry wieczór (...) za DPS -iowe 3 bochenki chleba - 65 zł niech będzie dobry czy "3 bochenki chleba" mają oznaczać, że licytujesz wszystkie 3 zestawy, kazdy po 65 zł ? , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł . Muszę sobie zostawić rezerwę na inne fanty i obrusik, który malgos2 też się podoba - proszę bardzo - 70,99zł . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 zestaw Puchatkowy od Agduś 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł . Muszę sobie zostawić rezerwę na inne fanty i obrusik, który malgos2 też się podoba - proszę bardzo - 70,99zł . b. Bartolinko, co prawda tego nie napisaliśmy, ale postąpienie jest o 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No to ja też się przyłączę do licytacji Poproszę o zdjęcia autorstwa męża anety s : Drzewo - 26 zł Łódka - 31 zł Pomost czarno biały - 36 zł i o macanie betonu u malgos2 - 30 zł nie nie nie łódka 32- nie odpuszczę Uch Łódka ma już przygotowaną ramkę... 33 zł, wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł . Muszę sobie zostawić rezerwę na inne fanty i obrusik, który malgos2 też się podoba - proszę bardzo - 70,99zł . b. Bartolinko, co prawda tego nie napisaliśmy, ale postąpienie jest o 1 zł To ja poprosze obrusek za 75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 kurczę, no, coś mi dzisiaj nie idzie , znowu źle zalicytowałam . Malgos, nie złość się, taka fajna z Ciebie babka - 76 obrusik. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ja oczywiście też sie przyłączam i poprosze : materiałowe serduszko nr 1 od Anety s - 40 zł ciasteczka świąteczne od Nelli Sza - 25 zł Kogo chcesz ich pozbawić?, Są dwa zestawy: pierwszy licytuje Zbigniew 100, drugi coolibeer : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Bryyyyy -4 u mnie lecimy dalej butelka (1/2 l) NALEWKI BERNARDYŃSKIEJ zwanej PAULINKĄ 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ło rany, ale ten piękny obrusik ma branie 77 daję http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja poprosze dobrego aniola od Marepel za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2009 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Bartolinko, co prawda tego nie napisaliśmy, ale postąpienie jest o 1 zł Dokładnie, inaczej się zakałapućkamy na amen w groszach ja oczywiście też sie przyłączam i poprosze : (...) ciasteczka świąteczne od Nelli Sza - 25 zł Kogo chcesz ich pozbawić?, Są dwa zestawy: pierwszy licytuje Zbigniew 100, drugi coolibeer : Ponieważ mamy ostatni, na pewno gorący tydzień licytacji, proponuję wprowadzenie zasady, że przy braku określenia co do numeru zestawu uwzględniamy pierwszy, który bedzie "pasował" - tzn. proponowana kwota wystarczy na przebicie Dobry wieczór (...) za DPS -iowe 3 bochenki chleba - 65 zł niech będzie dobry czy "3 bochenki chleba" mają oznaczać, że licytujesz wszystkie 3 zestawy, kazdy po 65 zł ? , ale się rozpędziłam, przepraszam; poproszę jeden bochenek - za 100 zł . Zgdnie z zaproponowaną powyżej zasadą licytujesz zestaw I a do DPS-i napisałem priwa z prośbą o doprecyzowanie ilości bochenków w zestawie, bo się nam to lekko zagmatwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 13.12.2009 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja tak "cichcem", bo wszyscy śpią...przebiję maluszka i zestaw od froszki (ten kulinarny) - 90 zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 13.12.2009 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a jednak nie śpią "chłorery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2009 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 śpią, tylko poduszka chwilowo uciekła 90 zł za amku omłotkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Mam już odpowiedź od DPS - i dwie wiadomości: bardzo dobrą i taką mniej dobrą 1 - wiad. bardzo dobra W każdym zestawie będą po 3 bochenki + zakwas + przepis na chlebek. 2 - wiad. dobra mniej, ale w kontekście wiad. pierwszej wcale nie taka zła zaoferowałam się, że zapłacę za przesyłkę - a to chlebek jest, musi dojść szybko, żeby dobry był. Wczoraj poszłam zapytać, ile kosztuje przsyłka jednej takiej paczki Pocztexem - 40 zł!!! a zatem Szanowni Licytujący, bardzo proszę o uwzględnienie wysokiego kosztu przesyłki i wsparcie Ofiarodawczymi przez wzięcie na siebie choćby połowy kosztów bo zapach świeżuchnego chleba - bezcenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 13.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 2 - wiad. dobra mniej, ale w kontekście wiad. pierwszej wcale nie taka zła zaoferowałam się, że zapłacę za przesyłkę - a to chlebek jest, musi dojść szybko, żeby dobry był. Wczoraj poszłam zapytać, ile kosztuje przsyłka jednej takiej paczki Pocztexem - 40 zł!!! a zatem Szanowni Licytujący, bardzo proszę o uwzględnienie wysokiego kosztu przesyłki i wsparcie Ofiarodawczymi przez wzięcie na siebie choćby połowy kosztów bo zapach świeżuchnego chleba - bezcenny... dlatego też ja zaoferowałam chlebki z odbiorem osobistym lub dowozem do Łodzi bo jednak poczta może nawalić, a kurier z mojej wsi kosztuje majątek , a jednak świeżutki chleb to świeżutki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Widać jeszcze zapachu jeszcze nie czują, bo jak widzę nikt go jeszcze nie licytował Zatem zapraszamy - od JANINKI-AMORKI82 - 2 okrągłe bochenki chlebka na zakwasie, pszenno-żytniego z siemieniem lnianym i słonecznikiem z możliwą niespodzianką; odbiór ok. Łodzi - lub może inny uzgodniony sposób dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 pierniczki od magpie za 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 13.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Yeti -nie chciałabym Franiowi nic ucinać .Daje za Frania 110 .W razie czego pytam czy Franio ma rodzeństwo? Padłam Cudowni jesteście Franio ma rodzeństwo.. No pewnie, że ma - a po co ja pytałem o tą nóżkę? Przecież to jawna niesprawiedliwość by była nad Franiem się litować a równie ślicznej Natalce nóżkę podstępnie uchlastać... Ona i tak teraz biedna w cieniu troski o braciszka żyje... Niniejszym: GLIZDECZKA - NATALKA (też) ZIELONA - Cena wywoławcza: 30 zł Pozostałe dane bardzo podobne jak u brata Frania, bo przecie to rodzina ta sama... http://img43.imageshack.us/img43/1306/1000598ig.jpg Niniejszym zawiadamiam że Natalka u mnie w ogródku już zadomowiła się proszę zanotować za siostrzyczkę 100zł. A na marginesie działka Yeti jest BAJECZNA zresztą właściciel też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts