aaggaa 13.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 fanty od Jacqueline - obraz - 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja w ramach wyjaśnienia tego co wyżej... Przepraszam za małą prywatę i złamanie zasad licytacji. Wiem, że powinniśmy czekać aż do jej zamknięcia, ale mrozy chyba idą i ziemia w oczach marznie . Natalka to nie byle jaka mizerota, a jak by się jeszcze zmarzniętej ziemi uczepiła, to nijak bym jej tej jesieni / zimy nie zdołał eksmitować . (w takich okolicznościach komplementów jam raczej nie godzien..., ale oczywiście dziękuję i również było mi bardzo miło was poznać ) W ramach pokuty za wyżej opisane pogwałcenie świętych praw aukcji deklaruję, że jeśli ktoś przebiję tą stówę (100zł) to wykopię jeszcze jakiegoś kolejnego członka rodziny . Zdecydujcie sami kogo: mamusię czy tatusia, bo sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 to ja proszę pierniczki magpie za 30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To ja poproszę Agnesk * pierniczki i orzechy włoskie - 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 13.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Yeti -nie chciałabym Franiowi nic ucinać .Daje za Frania 110 .W razie czego pytam czy Franio ma rodzeństwo? Padłam Cudowni jesteście Franio ma rodzeństwo.. No pewnie, że ma - a po co ja pytałem o tą nóżkę? Przecież to jawna niesprawiedliwość by była nad Franiem się litować a równie ślicznej Natalce nóżkę podstępnie uchlastać... Ona i tak teraz biedna w cieniu troski o braciszka żyje... Niniejszym: GLIZDECZKA - NATALKA (też) ZIELONA - Cena wywoławcza: 30 zł Pozostałe dane bardzo podobne jak u brata Frania, bo przecie to rodzina ta sama... http://img43.imageshack.us/img43/1306/1000598ig.jpg Niniejszym zawiadamiam że Natalka u mnie w ogródku już zadomowiła się proszę zanotować za siostrzyczkę 100zł. A na marginesie działka Yeti jest BAJECZNA zresztą właściciel też U mnie miał się zadomowić Franio w sobotę ale niestety Panowie od podłóg mi niestety popsuli plany Yeti pojawię się tak szybko jak to będzie możliwe i ziemia nie zmarznięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja poproszę pierniczki magpie za 50 zł Podziwiam magpie za te wspaniałe pierniki a głównie za ilość!! Ja już kilka lat przymierzam się i o dgrażam,ze zrobię wreszcie pierniki i co!! i..NIC!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Proszę słój pełen aromatycznych suszonych grzybów od AgnesK za 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ja tak "cichcem", bo wszyscy śpią... przebiję maluszka i zestaw od froszki (ten kulinarny) - 90 zł poproszę Bramer- wczoraj faktycznie spałam, ale dzisiaj już jestem i przebijam zestawik 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 14.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 poproszę pierniki od Agnes 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No to sruuu 150 zł tablica od betib tablica od betib - 160 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 14.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł no wiem...ale zobacz ile już kosztują... wiem ile mogę przeznaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł no wiem...ale zobacz ile już kosztują... wiem ile mogę przeznaczyć... zobaczymy co będzie końcem tygodnia może uda mi się je zdobyć (pewna granica jest) to może będziesz miała prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł no wiem...ale zobacz ile już kosztują... wiem ile mogę przeznaczyć... zobaczymy co będzie końcem tygodnia może uda mi się je zdobyć (pewna granica jest) to może będziesz miała prezent i mogę również ja je zdobyć i przekazać w prezencie kordzince na imprezie karnawałowej w drewnianym domku a u mnie granicy nie ma... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł no wiem...ale zobacz ile już kosztują... wiem ile mogę przeznaczyć... zobaczymy co będzie końcem tygodnia może uda mi się je zdobyć (pewna granica jest) to może będziesz miała prezent i mogę również ja je zdobyć i przekazać w prezencie kordzince na imprezie karnawałowej w drewnianym domku a u mnie granicy nie ma... ;P coolibeer - kurde (to na spółę zrobimy ten prezent??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.12.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kordzinko - aniołki ci uciekają...... pierniczki od magpie - tak nieśmiało 51 zł no wiem...ale zobacz ile już kosztują... wiem ile mogę przeznaczyć... zobaczymy co będzie końcem tygodnia może uda mi się je zdobyć (pewna granica jest) to może będziesz miała prezent i mogę również ja je zdobyć i przekazać w prezencie kordzince na imprezie karnawałowej w drewnianym domku a u mnie granicy nie ma... ;P coolibeer - kurde (to na spółę zrobimy ten prezent??) Jak dla kordziny to ok tylko to tajemnica ciiii żeby nikt nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ok tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 14.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 proszę..przestańcie... to dla Franka...bo mi głupio... ja sobie pierniczki wylicytuję a jak nie wylicytuję to przekaże kwotę o tak bez niczego...nie mogę wyżej licytować....to chociaż ludzi naganiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No przecie dla Franka, a któ mówił inaczej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ja chcę ten obraz http://images50.fotosik.pl/238/5e477c1cfaeadb10med.jpgza 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts