Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale jestem hultaj i niecnota - tu licytacja wre a ja wciąż kisze cały wielki zestaw książek przekazany onegdaj przez lumpa_praskiego na licytacje dla Tomka1950, a który nie zmieścił się w porządku obrad (no i go zapomniałem... :oops: )

Książki są w języku INGLISZ, wszystkie w stanie bdb lub db. Zrobiłem już fotki, tylko muszę je przekazać daggulce do wystawienia (albo zrobić to samemu).

Więc jesli ktoś czytuje w ww. lengłydżu tu niech śledzi bacznie wewątek :)

Co do dspraw innych, to skandalem jest, że maczuga taką mizerną cenę wciąż ma. Niniejszym daję 60. :)

W te niedziele? Osz fak...

Postaram się wkleić - i tak nie wyślę do Ciebie w pełnej rozdziałce, bo będą wychodziły przez 3 dni (mam tylko 128kb/s upstream), czyli muszę zmniejszyć a mój host sam se zmniejsza przy uploadzie więc w sumie roboty tyle samo. Nabazgrałem se już na ręce długopisem, coby nie zapomnieć po powrocie :)

W te niedziele? Osz fak...

Postaram się wkleić - i tak nie wyślę do Ciebie w pełnej rozdziałce, bo będą wychodziły przez 3 dni (mam tylko 128kb/s upstream), czyli muszę zmniejszyć a mój host sam se zmniejsza przy uploadzie więc w sumie roboty tyle samo. Nabazgrałem se już na ręce długopisem, coby nie zapomnieć po powrocie :)

ino teraz się nie spoć 8) :lol:

ino teraz się nie spoć 8) :lol:

No i renców myć też nie mogę ;)

Daga - wysyłaj PO 22, bo wczesniej to do domu nie zjadę. Zamiast pracować siedzę na muratorze przecież! :lol:

no to do roboty - nie będę Cie dziś maltretować sms .... ale jak jutro rano nie bede ich miała na mailu .... to .....

lepiej niech to znaczy , że są już wklejone :-? :wink: :lol:

i nie jest to zastraszanie ..... :lol: