Margoth1719503976 15.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No, w końcu nie będę musiała wchodzić na 1. stronę licytacji, żeby zobaczyć, ile udalo się zebrać dla Franulka. Kawika, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 "Mamy 108070 zarejestrowanych użytkowników" Daje to dużo do myślenia... Wiem że o Licytacji wie tylko garstka stałych bywalców Forum. I wiem że jeśli byśmy poinformowali większość efekty licytacji dla Frania było by więcej. Jest taka możliwość bo wiem że każde forum ma opcję wysyłania korespondencji do wszystkich użytkowników. I tu moje pytanie do Redakcji i ADMINISTRATORA czy Moderatora o to czy istnieje jeszcze rzutem na taśmę wysłanie takowej wiadomości do wszystkich 108070 zarejestrowanych użytkowników. Nawet jak by 100 osób z całości coś podbiło i zalicytowało to już by była inna kwota a cel jest naprawdę szczytny. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Mam nadzieję że wiadomość zostanie odczytana i dostrzeżona przez wyżej wymienione osoby 3 kliknięcia myszą http://ugporaj.pl/masowa.jpg Po przeczytaniu proszę przerzucić do działu związanego z informatyką forum. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ponieważ Redakcja nie uaktualniła Redakcja nie uaktualnia, okresowe wykonywanie tej czynności zadeklarował Maksiu - pewnie chwilowo nie miał na to czasu oczywiście dziękujemy za podsumowanie "Mamy 108070 zarejestrowanych użytkowników" Daje to dużo do myślenia... Dokładnie.. np to, że co najwyżej 10% z tych zarejestrowanych tutaj jeszcze bywa, a loguje się (także okresowo) jeszcze mniej Wiem że o Licytacji wie tylko garstka stałych bywalców Forum. I wiem że jeśli byśmy poinformowali większość efekty licytacji dla Frania było by więcej. Jest to już któraś z kolei licytacja na FM - i to co jest dla tych wszystkich akcji charakterystyczne to fakt że zawsze bierze w nich udział jedynie kilkadziesiąt osób z całej rzeszy Forumowiczów, zresztą w niemal niezmiennym składzie Reszty userów to po prostu zwyczajnie nie interesuje; niektórzy zamiast licytować cokolwiek wolą wpłacić jakąś kwotę na konto - szybko i bezproblemowo Nie można także zapominać, że jest teraz gorący, przedświąteczny czas, do tego koniec roku w firmach, stąd niewiele osób ma czasowe możliwości brania udziału w takiej zabawie Jest taka możliwość bo wiem że każde forum ma opcję wysyłania korespondencji do wszystkich użytkowników. I tu moje pytanie do Redakcji i ADMINISTRATORA czy Moderatora o to czy istnieje jeszcze rzutem na taśmę wysłanie takowej wiadomości do wszystkich 108070 Jest taka możliwość, ale z powodów wymienionych powyżej jest to zupełnie bezsensowne posunięcie; niemniej przekażemy je Redakcji Są przecież: - wydzielony na samej górze Forum dział na dwie licytacje - wiadomosci w dziale "!!! SOS - Do Przyjaciół z Forum - SOS !!!" - ogłoszenia w wielu wątkach, nawet tam gdzie nie pasują - co IMHO nastawia potencjalnych licytantów negatywnie - linki w podpisach naprawdę - ten kto chce wziąć udział, trafi tutaj bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 EDZIA - wysłałam wielką prośbę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ponieważ Redakcja nie uaktualniła Redakcja nie uaktualnia, okresowe wykonywanie tej czynności zadeklarował Maksiu - pewnie chwilowo nie miał na to czasu oczywiście dziękujemy za podsumowanie ja to tak nie złośliwie tylko tak od serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale piknie daggulka wstawiła książki! To jest jednak zdolna bestia! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ponury a ja myslę , że to niezły pomysł z wysłaniem info do wszystkich. Sama dowiedziałam się o Franiu przez przypadek, prawdę mówiąc nie miałam pojęcia , że na FM odbywaja sie takie akcje Ja poprostu do wielu działów wogóle nie zaglądam myślę, mam swoje ulubione na których klikam, pewnie nie jestem odosobnionym przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no to ja poproszę Hvaler 3,4,6 za 37 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 poproszę * Hvaler Norwegia 3 - 29 zł * Hvaler Norwegia 4- 36zł * Hvaler Norwegia 5 - 16 zł * Hvaler Norwegia 6 -36 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ubiegaś mnie Agnieszkato muszę zmienićwięc Hvaler 3,4,6 po 38zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 15.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 36 za bardzo dobrze reklamowaną rakijkę 40 zl daje ! 41 Jak licytujesz to wyjmij tą kuleczkę z buzi z pełną buzią się nie licytuje Ooo właśnie Daję 45zł za rakiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Solniczka od Elutka - 40 zł (jak wygram to odbiore osobiście ) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.12.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ivonesca sorry, za Ikonkę matki dyrektorki ŚM II daje- 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Na macanie betonu zapisuje sie anonimowy darczynca. 50 zl poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 15.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 poproszę bochenek chlebka od od JANINKI-AMORKI82 -15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Solniczka od Elutka - 40 zł (jak wygram to odbiore osobiście ) pozdrawiam TINEK łaaał... /podam osobiście... przez okno / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 15.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to i ja 55 zł na rakija przywieziona z Chorwacji (orginalni domaći proizvod 40% vol.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Solniczka od Elutka - 40 zł (jak wygram to odbiore osobiście ) pozdrawiam TINEK łaaał... /podam osobiście... przez okno / oczywiście przez "to" okno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ponury a ja myslę , że to niezły pomysł z wysłaniem info do wszystkich. Sama dowiedziałam się o Franiu przez przypadek, prawdę mówiąc nie miałam pojęcia , że na FM odbywaja sie takie akcje Ja poprostu do wielu działów wogóle nie zaglądam myślę, mam swoje ulubione na których klikam, pewnie nie jestem odosobnionym przypadkiem To prawda i tak jest szczególnie z nowymi forumowiczami. Zaglądają tylko do "wymiany doświadczeń" i tam szczególnie bym wkleiła wiadomość o licytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ponury a ja myslę , że to niezły pomysł z wysłaniem info do wszystkich. Gdyby udało się wydzielić wszystkich tych, którzy byli aktywni na FM conajmniej raz w ostatnim roku, to i owszem inaczej wiadomość dotrze na konta mailowe wszystkich osób, które logowały się tu od 2001 roku, także takich które o FM dawno zapomniały, konta nicków zdublowanych (raz lub więcej niż raz), zbanowanych, spamerów, nicków założonych przez roboty sieciowe i całej masy innych usuerów, gdzie nikt ich nie przeczyta Pomijam kwestię, czy w ogóle jest możliwe wysłanie 108 tysięcy maili, czy FM jest na to gotowe (w tym na trzymanie kilku- czy kilkunastu tysięcy zwrotów z wiadomością o kontach nieistniejących lub zablokowanych) - pomijam jako akcję pozbawioną sensu tak jest szczególnie z nowymi forumowiczami. Zaglądają tylko do "wymiany doświadczeń" i tam szczególnie bym wkleiła wiadomość o licytacji. To ma sens - przeczytają to (albo i nie) osoby aktywne obecnie na FM, także niezarejestrowane Zapraszam zatem do stworzenia takich postów-zachęt i umieszczenia w "Wymianie doświadczeń", "Wnętrzach" i "Grupach budujących" - przykleimy je na górze działów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts