daggulka 06.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ivonesca fioletowe kulki - 15złturkusowe kulki - 15złowale ze szkła weneckiego -15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 cóż to się dzieje z ta licytacją ... widocznie zmiany wylatywały, kiedy jednoczesnie - Edzia i ja - uzupełnialiśmy wpisy Obecnie zaoferowane kwoty zostały zaktualizowane na godzinę 17.00 Proszę o sprawdzenie, czy wszystkie Wasze propozycje zostały ujęte w pierwszym poście na poprzedniej stronie Jest tez kilka uwag ja licytuję fanty od Anety S (...) materiałowe serduszka 1 i 2 - 15 zł za każde serduszko wcześniej 15 zł za serduszko nr 1 zaoferowali Michał i Magda Cytrynowka= stowka ponieważ Armidia określiła się, że licytuje cytrynówkę nr 1, Krzymi z kwotą 100 zł prowadzi w licytacji cytrynówki nr 2 A dla mnie zdjęcie Domki na wodzie od anety s 6 zł. 3 minuty wcześniej Ivonesca zaproponowała wyższa kwotę ŻELKA jak nie chcesz ,to ja biorąc całość wystawiam 2 TWOJE SZTUKI ponownie na aukcję masz coś przeciw ? ( w opcji że mnie nikt nie zlicytuje ) daj 180 i będzie OK To chyba tyle - proszę, sprawdzajcie czy Wasze kwoty są uwzględniane i w razie czego - po jakmś rozsądnym czasie - interweniujcie miejcie też na uwadze to, że czasem ktoś Was może przebić choćby w momencie pisania posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 bardzo proszę o zdjęcie Wielkiej Góry od aneta s za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kasiorek płyta z kursami decoupage.... 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kasiorek płyta z kursami decoupage.... 60 zł Pierwsza wolna - czyli licytujesz Tesko płytę nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Edziu nr 2....bo rozumiem wszystkie mają te sama zawartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ivonesca - fioletowe kulki - 20 zł- koralowe kule 15 zł- owale ze szkła weneckiego 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 fanty od Armidii* słoik najprawdziwszych prawdziwków 25 zł* słoik opieńków - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 06.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam, ja poproszę fant od Anety S drewniana ramka z 3 okienek - proponuję 25 zł to tak na dobry początek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 06.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 To ja też spróbuję płyta od kasiorka - kurs decoupage - 60zł (póki co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 To ja poproszę1)płytę Kasiorka- 60zł2)chleb + dodatki od DPS-40zł3)sesja fotograficzna dziecka (mogą być bliźniaki?) Betib- 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 06.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ivonesca, koralowe kulki - 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 06.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hmmm, tabaluga zalicytowała chlebek w zestawie od DPS... super, tylko jak to technicznie rozwiążemy ? bo zestawy są trzy... to co ? przebija wszystkie do 40 zeta, czy wybrany zestaw ? może Młotkowy Licytacji się wypowie co z tym fantem zrobić ? Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 hmmm, tabaluga zalicytowała chlebek w zestawie od DPS... super, tylko jak to technicznie rozwiążemy ? bo zestawy są trzy... to co ? przebija wszystkie do 40 zeta, czy wybrany zestaw ? może Młotkowy Licytacji się wypowie co z tym fantem zrobić ? Pozdrawiam, Armidia Faktycznie, coś trzeba wymyślić Ja licytuję jeden zestaw, może być pierwszy, bo wydaje mi się, że cena i tak jeszcze pójdzie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wydaje mi się, że trzeba licytować na konkretny numer zestawu - tak jak by to były trzy różne przedmioty potraktować każdy zestaw, ale to moje zdanie, jeśli się mylę - poprawcie mnie. tak samo jak z płytkami z kursami od kasiorka, których jest 3 sztuki takich samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 To ja poproszę 1)płytę Kasiorka- 60zł 2)chleb + dodatki od DPS-40zł 3)sesja fotograficzna dziecka (mogą być bliźniaki?) Betib- 50zł tabalugo - trzecią płytę przed tobą zalicytował altager, więc podbijaj i podaj nr płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 06.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 OK, to może nie czekając na Młotkowego umówmy się, że jeśli licytujemy coś wystawionego w kilku egzemplarzach / zestawach, to podajemy numer egzemplarza / zestawu, który licytujemy wtedy będzie wszystko jasne i unikniemy nieporozumień Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 OK, to może nie czekając na Młotkowego umówmy się, że jeśli licytujemy coś wystawionego w kilku egzemplarzach / zestawach, to podajemy numer egzemplarza / zestawu, który licytujemy wtedy będzie wszystko jasne i unikniemy nieporozumień Pozdrawiam, Armidia Dokładnie tak, zresztą wcześniej już o tym pisałam Uwagi: Jak widać siły są nierówne - licytujący:fanty:moderatorzy, Zatem proszę o precyzyjne określenie licytowanych fantów tzn. - wskazane by było podanie osoby wystawiającej, - mamy wiele przedmiotów ponumerowanych, dlatego proszę o podawanie przedmiotu wraz z numerem. - precyzyjne podawanie ceny To tyle narazie po wstępnej aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 W takim razie płyta od Kasiorka- zestaw I- 70złchleb + dodatki od DPS- zestaw I- 40złsesja fotograficzna (bliźniaków)Betib- 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Life is brutal. Płyta Kasiorka nr 2 - 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts