Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cóż to się dzieje z ta licytacją ...

widocznie zmiany wylatywały, kiedy jednoczesnie - Edzia i ja - uzupełnialiśmy wpisy

Obecnie zaoferowane kwoty zostały zaktualizowane na godzinę 17.00

Proszę o sprawdzenie, czy wszystkie Wasze propozycje zostały ujęte w pierwszym poście na poprzedniej stronie

Jest tez kilka uwag

ja licytuję fanty od Anety S ;)

(...)

materiałowe serduszka 1 i 2 - 15 zł za każde serduszko

wcześniej 15 zł za serduszko nr 1 zaoferowali Michał i Magda

Cytrynowka= stowka

ponieważ Armidia określiła się, że licytuje cytrynówkę nr 1, Krzymi z kwotą 100 zł prowadzi w licytacji cytrynówki nr 2

A dla mnie zdjęcie Domki na wodzie od anety s 6 zł.

3 minuty wcześniej Ivonesca zaproponowała wyższa kwotę ;)

ŻELKA jak nie chcesz ,to ja biorąc całość wystawiam 2 TWOJE SZTUKI ponownie na aukcję masz coś przeciw ? ( w opcji że mnie nikt nie zlicytuje :lol: )

daj 180 i będzie OK ;)

To chyba tyle - proszę, sprawdzajcie czy Wasze kwoty są uwzględniane i w razie czego - po jakmś rozsądnym czasie ;) - interweniujcie

miejcie też na uwadze to, że czasem ktoś Was może przebić choćby w momencie pisania posta ;)

hmmm, tabaluga zalicytowała chlebek w zestawie od DPS... super, tylko jak to technicznie rozwiążemy ? bo zestawy są trzy... to co ? przebija wszystkie do 40 zeta, czy wybrany zestaw ?

może Młotkowy Licytacji się wypowie co z tym fantem zrobić ? :wink:

Pozdrawiam,

Armidia

Faktycznie, coś trzeba wymyślić :roll: Ja licytuję jeden zestaw, może być pierwszy, bo wydaje mi się, że cena i tak jeszcze pójdzie w górę.

OK, to może nie czekając na Młotkowego umówmy się, że jeśli licytujemy coś wystawionego w kilku egzemplarzach / zestawach, to podajemy numer egzemplarza / zestawu, który licytujemy

wtedy będzie wszystko jasne i unikniemy nieporozumień :)

Pozdrawiam,

Armidia

Dokładnie tak, zresztą wcześniej już o tym pisałam

Uwagi:

Jak widać siły są nierówne - licytujący:fanty:moderatorzy,

Zatem proszę o precyzyjne określenie licytowanych fantów tzn.

- wskazane by było podanie osoby wystawiającej,

- mamy wiele przedmiotów ponumerowanych, dlatego proszę o podawanie przedmiotu wraz z numerem.

- precyzyjne podawanie ceny

To tyle narazie po wstępnej aktualizacji